Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quoteOna "tylko" wychowała się w schronie.Masz racje,ale jednak swojego czasu ktoś ja wyrzucił ,czy podrzucił,wtedy wiele prawdy dowiedziec sie nie mogłysmy.Ale historia "pospotita"Tylko uroda nie!

Posted

Mi chodzi o to, że jest coś takiego na dogo., ze jak pies jest np.bity to wszyscy tam na wątku siedzą a jak "zwykła nie zwykła" historia to z czasem wszyscy zapominaja...
A w przypadku Moni:pies bardzo ładny, młody, kontaktowy
I co z tego...zainteresowanie małe :shake:

Posted

Zanim niepotrzebnie rozbudzę nadzieje kilka pytań:)
Czy wiadomo jak Monia reaguje na koty?
Czy dogaduje się z innymi psami (płci - pies).
Mieszkam w bloku, pracuję, sunia w najgorszym razie musiałaby zostawać ponad 8 godz. sama (z kotem). Piszę w najgorszym, bo moja mama niedaleko mnie ma dom z ogrodem, po którym biega przygarnięty ON-kowaty kundelek 1,5 - roczny i myślę, że jak by się dogadali to mama pozwoliłaby jej na czas mojej pracy zostawać u niej na ogrodzie (i w domku, bo pies mieszka w domu, ale większość czasu spędza w ogrodzie).
I najważniejsze pytanie - pochodzę z G. Śląska, czy byłaby ewentualnie szansa na przetransportowanie Moni gdzieś bliżej mnie (dojazd do Orzechowca jest dla mnie problemem nie do przeskoczenia).

Pozdrawiam!

Posted

NO więc o transport się nie martw-jeśli tylko decyzja zostanie podjęta to mogę go przywieżć pod same Twoje drzwi...Co do innych pytań to niestety nie do mnie :shake: Najwięcej wiedzą Neczka,halcia, albiemu Aha i jeśli jeszcze w tym roku to tylko najbliższa niedziela,a póżniej to dopiero 18 styczeń.