Becia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 samym hopaniem zdaje sie nic nie wskóramy, trzeba zrobić Mońce allegro wyróżnione. Kto sie podejmuje ? Kasę mam z bazarku.......:roll: Quote
halcia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Moni nikt "śpiocha "nie usunął z oczka przed sesją:cool3: Quote
Becia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 halcia napisał(a):Moni nikt "śpiocha "nie usunął z oczka przed sesją:cool3: no własnie halciu ciebie brakowało...:eviltong: Quote
natalijo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Czy naprawdę NIKT się nie odzywał w sprawie Moni?? Niewiarygodne!! Quote
halcia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dokarmialiśmy psy w Wysowej....całemu gronu sie to udzieliło:evil_lol:a to były takie plączace sie,chyba nawet nie bezdomne....jakąs namiastke psów musiałam mieć,wiec to towarzystwo lazło za nami od knajpy do knajpy,a my liczylismy ile i którego brakuje:evil_lol:Oni nie psiarze,ale zaszczepiłam....na razie reagowaniem,dokarmianiem...Sory Monia.... Quote
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 natalijo napisał(a):Czy naprawdę NIKT się nie odzywał w sprawie Moni?? Niewiarygodne!! Narazie cisza. Najgorsze jest to ze juz niejednokrotnie jej adopcja była w toku i zawsze cos wychodziło nie tak Zmieniłam tekst na 1 i temat bo juz były troszke przestarzałe Quote
natalijo Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Oj Monia, Monia.... Ci ludzie nie wiedzą co tracą :( Quote
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Minisia dzisiaj Była na spacerku z Miska ;) Quote
natalijo Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 To cudownie! Monia chociaż trozkę się rozruszała, świata zwiedzila... Kiedy taki wypad na spacer z tą jedyną osobą będzie dla niej codziennoscią....:-( Quote
halcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tak,nawet nie mogłam głaskac jej koleżanki z boksu Agatki,/szłyśmy razem z Miska,która była z wizyta w Orzech/bo zazdrosnica Monia startowała do niej.To nie jakaś wielka agresja,ale zazdrosc i zaborczosc. Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Moniczka musi byc w centrum zainteresowania Quote
halcia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Może ktoś chce niby ONka,ale boi sie,ze Onek dla niego za duży!To właśnie MOnia będzie w sam raz,bo o wyglądzie ONka,a zdecydowanie mniejsza..... Quote
natalijo Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 I strasznie słodka! Słodsza niz wszystkie ON-ki świata razem wzięte :) Quote
Miśka84 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mońka to takie psie dziecko:roll: :p Mała zazdrośnica:evil_lol: Chce zwrócić na siebie uwagę:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Dziecinstwo spedziła w schronisku, a reszta zycia (522122113) - Aukcje internetowe Allegro Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Monia ... tyle czasu, starań aby zmienić Twój los ... i nic ... i wciąż stracone szanse ale nie Twoja nadzieja! Wierzysz mocno w lepsze i niech to się nie zmieni ... lepsze w końcu przyjdzie i po Ciebie! Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ślicznota na 1......................:placz: Quote
Recommended Posts