Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaJa 75']Wiem wiem byłyście grzeczniutkie :eviltong: Ważne, że wszystko się dobrze ułozyło i Safira ma dobry domek.[/quote]

oj dobry dobry...
no wlasnie siedzi w szafie i ssie...kocyk
albo na glowe sobie go wsadza

bo Pancia gdy chodzi na grzyby z bolem serca szostawia ja zamknieta w domu...a krolewna Myszka idzie do szafy
bo tam cieplo bezpiecznie nikt nie przeszkodzi
i kocyk do ssania

a czemu ona ssie ten kocyk to juz od poczatku tak ssie ? czy ktos wie co to znaczy? ja znalam jamnika ktory wysysal koleczka w firance
Tak to sie podobalo wlascicielom ze po latach byly juz azurowe:crazyeye:

Myszka nie jest jeszcze na tym etapiee, ale kto wie co bedzie dalej:crazyeye:
na razie tuli sie do Panci, spi z nia w lozku , lize na dzien dobry
w samochodzie nie ma problemu wtula sie w lokiec i spi...
jest przecudowna ale charakter jamniczy to ona ma, nie da sie ukryc

pozdrowienia dla Kielczan z watku i przyjaciol tego watku od Panci i Myszki
i Pana, ktory zawiozl Panie na dzialke i wrocil do Warszawy.

/ Ewo pani Mariola wykasowala przez omylke Twoj numer telefonu, dlatego przepraszala i dzwonila do mnie - a mezowi zostawila numer konta AFN czy wplynela jakas wplata?/ Z wrazenia ze tak dobrze sie wszytko uklada nie spytalam o umowe czy odeslali juz.

Moze ktoregos dnia zadzwon do nich? Bedzie im bardzo milo

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewelinko_m, dobrze ,że juz jesteś:loveu:.
A dla Sagi86 najlepsze życznia urodzinowe:Rose:.

Pixie, umowa od p.Marioli już doszła:lol:, a czy doszła wpłata , tego nie będę wiedziec, bo teraz nie podają na AFN, kto wpłacił:cool3:.

Posted

[quote name='erka']

Pixie, umowa od p.Marioli już doszła:lol:, a czy doszła wpłata , tego nie będę wiedziec, bo [SIZE=5][B]teraz nie podają na AFN, kto wpłacił:cool3:[/B][/SIZE].[/quote]

[SIZE=3][B]co takiegooooooooooo!!!!!!!??????
czy ja dobrze widze?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

to niby skad masz wiedziec czy ktos wplacil obiecane np 100 zlotych czy inna kwote jesli tych obiecanych setek bylo piec w ciagu jakiegos czasu
[/B][/SIZE]

w kazdym banku dostajesz wyciag wplat..
to jest jak rozumiem "konto" psow z Kielc wiem AFN nie jest bankiem ale przyjmuje pieniadze na Wasze konto
to jest jedyna mozliwosc sprawdzenia czy sa wszystkie obiecane wplaty czy nieobiecane z dobrego serca, po prostu ot tak
hmmmm

mieli wlacici jakis datek ludzie , ktorym przetrzymalam znajde z tramwaju
obiecala wplate Mariola...sami z siebie
jak to sprawdzic
nie moge ogarnac

tak nie moze byc bys nie wiedziala skad i ile pieniedzy wplynelo
co to za zwyczaj:shake::shake::shake:?

widze ze bardzo duzo sie pozmienialo w funkcjonowaniu AFN, prowizje, wplaty bezimienne...hmmm

przeciez musisz wiedziec z wlasnego konta skad byly wplywy...
nie moge tego objac...hmmmm

Posted

Moze czas zalozyc wlasne konto? Np. w mBanku nie pobieraja oplat za prowadzenie konta.... latwiej byloby nad tym zapanowac. ja tez w zeszlym miesiacu wplacilam na psy z kielc 100 zl i do tej pory nie wiem czy doszly...:shake:

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=red]Saguś spónione, ale szczere życzenia.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=red]Wszystkiego naj, naj, naj..........[/COLOR]

Posted

Saga i ode mnie tez, od Ciotki pixie
przepraszam ale umknelo mi to w takim potoku wydarzebn

wszystkiego najlepszego i dalej tak goracego i otwartego serca dla braci mniejszyk jak masz

sto lat i spelnienia wszytkich marzen!

:tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG::tort::BIG:

moze trzeba mniej tych swieczek jesli mniej to zostana na rok przyszly jeli wiecej dodaj w myslach

Posted

no to Saga mnie zabije :siara:

ja również b.się cieszę że wreszcie mam komputer, ponad 2 tygodnie bez dostępu do czego kolwiek to totalna klęska :evil_lol:

no i oprócz komputera mam też ....chyba złamanego palca :cool1:

Posted

[CENTER][SIZE=4]ZŁE WIEŚCI [/SIZE]
( przekazuje w imnieniu Erki)[/CENTER]

[SIZE=3][COLOR=red]SPROSTOWANIE DO WyEDYTOWANEGO WCZEŚNIEJ POSTU[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]K[/SIZE][SIZE=4]ALA ma parwowirozę - DZIEWCZYNY PODAŁY PSIAKOM, KTÓRE SĄ NA DZIAŁCE I NIE BYŁY SZCZEPIONE SUROWICĘ .[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]Potrzebny jednak dom dla szczeniorki Fifi, która ma już podaną surowicę [/COLOR], ale mimo to nie powinna dalej zostawac w ":skazonym " środowisku.[/SIZE]

Posted

o Boze nieeeee :placz::placz::placz: ja niestety nie mam jej jak wziac!! a ta surowica? to trzeba kase na nia zebrac? moze trzeba zaczac na innych watkach oglaszac ze potrzebujemy tymczasu dla chorej suni???

Posted

parwo moment krakow! trzeba juz pisac do krakowa
pisze juz

dalej izolatka hmmm spytam musi byc w izolatce
ile ona wazy

obdzwoncie natychmiast wetow w kielcach czy ktos ma surowice
zmiana tytulu na kala ma Parwo surowica na cito

MaJa juz dzwoni do erki
trzeba wiedziec ile wazy Kala
W krakowie jesli mnie pamiec nie myli jest na placu Pilsudkeigo apteka gdzie miewaja w zasadzie surowice na parwo

sprawdzcie w kielcach MaJa kontaktuje Krakow / TZ moze bedzie mogl pomoc jesli nie ja zawiadamiam Krakow na gg

TO SPRAWA GODZIN MUSI DOSTAC JAK NAJSZYBCIEJ

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=#ff0000]SPROSTOWANIE DO WyEDYTOWANEGO WCZEŚNIEJ POSTU[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]K[/SIZE][SIZE=4]ALA ma parwowirozę - DZIEWCZYNY PODAŁY PSIAKOM, KTÓRE SĄ NA DZIAŁCE I NIE BYŁY SZCZEPIONE SUROWICĘ .[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red]Potrzebny jednak dom dla szczeniorki Fifi[/COLOR], która ma już podaną surowice , ale mimo to nie powinna dalej zostawac w "skażonym " środowisku.[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][U]Klala ma pozostać na działce , podano jej dziś - od razu u weta kroplówkę i będzie dalej leczona [/U][/SIZE][/CENTER]

Psy u pani Ani , wszystkie były szczepione oprócz Kaski, która też dostała surowice!!!

Posted

Myślę ,że to dobry pomysł, może w między czasie , ktoś z Kielczan, kto ma kota a nie psa , przechowałby w domu Fifi- w tedy nie byłoby obawy o ewentualne zarażenie.

Posted

o boże co za fatalne wieści :placz:
Kala jest tak fantastyczną sunią :-(

Dt dla małej Fifi pilnie potrzebne, Betelku, a może zamiast tego małego którego miałaś mieć na dt wziąć Fifi?

Posted

Dziękuję wszystkim za życzonka:loveu:

Ale teraz jest naważniejsze zdrowie naszych psiaków:shake: Jakby nam było mało kłopotów to jeszcze to musiało się przytrafić:-(

Posted

Normalnie masakra... Jak sie chrzani to wszystko na raz :angryy:
Erka, informuj nas co z Kala... to taka wdzieczna sunia, tak sie cieszyla, mimo ze widziala mnie pierwszy raz!! :placz: Oby jak najszybciej wyzdrowiala.

Posted

erka nadal nie może wejść na forum.

Kala dziś dostała kroplówkę, ciągle jest na lekach, jest trochę lepiej...
jutro dostaje jakieś tabletki z tego wszystkiego nie pamiętam już jakie, jeśli tylko się pogorszy ponownie będzie miała podawaną kroplówkę.

kciuki bardzo potrzebne!

wet mówi, że są szanse na wyleczenie, Kala nie jest małym szczeniorem ...

Posted

Melduję ,że noc minęła dobrze do 2 pod moim łóżkiem od 2 na moim łóżku, w towarzystwie boczącej się Inki. Rano spacerek ( tam gdzie nie ma psów) i duża kopana dworze , a po spacerku równie duże siu w domu na chodnik, rekonesans po mieszkanku i znawu na łóżeczko. Ślicznie merdamy ogonkiem. Gonię do pracy , po południu założę Biszkoptowi wątek;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...