justysiek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 cholera:shake: od rana mam telefonu o tymczas dla psow a ja mam ciagle zwiazane rece:shake: taki do odstrzelenia znajdzie sie napewno kilku:roll: co robic:roll:
Linssi Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Justysiek, jedynym wyjsciem jest pospieszenie osoby, od ktorej oczekujesz odpowiedzi...
erka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nic nie wiem na temat Szczotki, dalej nie ma gdzie jej przechowac , więc nie pytałam o sterylkę, bo nawet jak będzie mogła zostać po zabiegu dwa dni, to co potem z nią zrobić. Mogłaby by nawet być na podwórku, ale justysiek nie dała zdecydowanej odpowiedzi.:shake:
Linssi Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Co do sterylki dla Szczotki, to mamy jeszcze kwit na takowa, ktory jest u Ewelinki. Szukam i pytam wszystkich, ale niestety nadal nic...Nie ma jej gdzie dac na tymczas :-(
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Linssi']Justysiek, jedynym wyjsciem jest pospieszenie osoby, od ktorej oczekujesz odpowiedzi...[/quote] czekam ciagle:roll: a jakiej ona jest wielkosci?
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Mnie Szczotka siega do kolan, a nie jestem zbyt wysoka. Mniej wiecej jest sredniej wielkosci...
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Linssi']Mnie Szczotka siega do kolan, a nie jestem zbyt wysoka. Mniej wiecej jest sredniej wielkosci...[/quote] mam miec jutro odpowiedz:roll: chodzi mi o to zeby nie wychodzila miedzy kratkami w ogrodzeniu:roll: bo to bylby problem, A na jaki czas ten tymczas?
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no ja wlasnie nie wiem czy bedzie przechodzic czy nie, bo umknelo mi to zdjecie twojego ogrodzenia :oops: a tymczas potrzebny jest na ok. miesiac...
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=http://img44.imageshack.us/i/azekr.jpg/%5D%5BIMG%5Dhttp://img44.imageshack.us/img44/6264/azekr.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=http://img44.imageshack.us/i/azekr.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/6264/azekr.jpg[/IMG][/URL][/URL] szpary sa dosc duze:oops: ale ja zawsze mialam duze psy, moja kaukazaka (*) nie wychodzila przez nie:oops: i Fuks tez nie.
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Szczotka raczej nie przecisnie sie, bo jest dosc upasiona ;)
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 takze ja jutro dam znac jak z ta dziewczyna:oops: jesli nie odezwie sie to sprobujemy ze Szczotka, a jaka ona jest do innych psow?
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ok, to bedziemy czekac na wiadomosc. Szczotka do innych psow na osiedlu zawsze byla ok. Nigdy nie wszczynala awantur.
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Linssi']Ok, to bedziemy czekac na wiadomosc. Szczotka do innych psow na osiedlu zawsze byla ok. Nigdy nie wszczynala awantur.[/quote] a ona juz jest po sterylce czy jeszcze nie? a i u mnie bedzie mogla byc powiedzmy 2 tyg, bo potem przed samym weselem nie bedzie miala juz praktycznie czasu:oops: no i zaczne studia.
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jeszcze nie jest, bo nie mialysmy gdzie jej przechowac po sterylce. Jest zaciazona :-(
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Linssi']Jeszcze nie jest, bo nie mialysmy gdzie jej przechowac po sterylce. Jest zaciazona :-([/quote] rozumiem:roll: no czyli jesli ja ja bede mogla wzisc to kiedy bedzie miala sterylke?
Linssi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Bedziemy sie starac jak najszybciej zrobic sterylke w takiej sytuacji...
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='Linssi']Bedziemy sie starac jak najszybciej zrobic sterylke w takiej sytuacji...[/quote] a jesli wam powiem ze moge ja wzisc, to nie mozna jej odrazu zrobic sterylki? a ja bym ja odebrala juz po? powiedzmy w czwartek?
ewelinka_m Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Justysiek przecież od kilku stron na tym wątku piszemy o konieczności wysterylizowania Szczotki :shake: nie rozumiem też obaw dotyczących ogrodzenia, przecież na podwórku by non stop sama nie siedziała? zresztą nie ważne.. fotka onka od andzi: [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/2338/zdjcie004g.jpg[/IMG] przydałyby się lepsze zdjecia bo z takim to...:shake:
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [CODE]Justysiek przecież od kilku stron na tym wątku piszemy o konieczności wysterylizowania Szczotki :shake: nie rozumiem też obaw dotyczących ogrodzenia, przecież na podwórku by non stop sama nie siedziała? zresztą nie ważne..[/CODE] wiem ze ma byc wysterylizowana... jesli wychodzila by przez ogrodzenie to bylby problem, przeciez np w nocy nie siedze z psem na podworku, a mieszka ze mna na podworku jeszcze 3 inne rodziny, z onkowata suka, ktora nie toleruje innych psow, wiec to tez ze wzgledow bezpieczenstwa. Niestety mam warunki jakie mam, nie jestem u siebie jeszcze wiec nie moge rzadzic, ja miesiac mysle sie przeprowadze wiec bedzie inna rozmowa.
andzia69 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Szczotka potrzebuje dt na cito - więc Justysiek weź tą - jej bardziej potrzebny dt, bo jak nie zrobimy sterylki to za chwilę będziemy szukać domu dla szczeniorów i na dodatek pewnie dzikich, bo będą na ulicy:shake: Ewelinka...niestety tylko takie marne zdjęcie mam tego onka:-( później wstawię jeszcze zdjęcie tego 6-letniego onka....
justysiek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [QUOTE]Szczotka potrzebuje dt na cito - więc Justysiek weź tą - jej bardziej potrzebny dt, bo jak nie zrobimy sterylki to za chwilę będziemy szukać domu dla szczeniorów i na dodatek pewnie dzikich, bo będą na ulicy:shake:[/QUOTE] ja rozumiem, jutro dam ostateczna odpowiedz, ale moge ja wziasc na dwa tygodnie, bo przed samym weselem mam mase latania:roll: moze w tym czasie dom sie znajdzie....:cool3: bedziecie mnie mogly wspomoc karma dla niej?
betel Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Cześć wszystkim nie mogę pomóc, to chociaż wątek podrzucę:oops:
Od-Nowa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 jest szansa na jakieś zdjęcia z nowego domu Noviki??
eliza_sk Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [B]Czy macie jakieś koty w awaryjnej sytuacji ? Mam zapotrzebowanie na 2 koty do gospodarstwa - bez luksusów, ale czasami lepsze to niż ulica, czy śmierć pod kołami.[/B]
Recommended Posts