Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nie wiem na temat Szczotki, dalej nie ma gdzie jej przechowac , więc nie pytałam o sterylkę, bo nawet jak będzie mogła zostać po zabiegu dwa dni, to co potem z nią zrobić.

Mogłaby by nawet być na podwórku, ale justysiek nie dała zdecydowanej odpowiedzi.:shake:

Posted

Co do sterylki dla Szczotki, to mamy jeszcze kwit na takowa, ktory jest u Ewelinki. Szukam i pytam wszystkich, ale niestety nadal nic...Nie ma jej gdzie dac na tymczas :-(

Posted

Linssi napisał(a):
Mnie Szczotka siega do kolan, a nie jestem zbyt wysoka. Mniej wiecej jest sredniej wielkosci...

mam miec jutro odpowiedz:roll:
chodzi mi o to zeby nie wychodzila miedzy kratkami w ogrodzeniu:roll: bo to bylby problem,
A na jaki czas ten tymczas?

Posted

Linssi napisał(a):
Ok, to bedziemy czekac na wiadomosc. Szczotka do innych psow na osiedlu zawsze byla ok. Nigdy nie wszczynala awantur.

a ona juz jest po sterylce czy jeszcze nie?
a i u mnie bedzie mogla byc powiedzmy 2 tyg, bo potem przed samym weselem nie bedzie miala juz praktycznie czasu:oops: no i zaczne studia.

Posted

Linssi napisał(a):
Jeszcze nie jest, bo nie mialysmy gdzie jej przechowac po sterylce. Jest zaciazona :-(

rozumiem:roll: no czyli jesli ja ja bede mogla wzisc to kiedy bedzie miala sterylke?

Posted

Linssi napisał(a):
Bedziemy sie starac jak najszybciej zrobic sterylke w takiej sytuacji...

a jesli wam powiem ze moge ja wzisc, to nie mozna jej odrazu zrobic sterylki? a ja bym ja odebrala juz po? powiedzmy w czwartek?

Posted

Justysiek przecież od kilku stron na tym wątku piszemy o konieczności wysterylizowania Szczotki :shake:
nie rozumiem też obaw dotyczących ogrodzenia, przecież na podwórku by non stop sama nie siedziała?
zresztą nie ważne..

fotka onka od andzi:

przydałyby się lepsze zdjecia bo z takim to...:shake:

Posted

Justysiek przecież od kilku stron na tym wątku piszemy o konieczności wysterylizowania Szczotki :shake: 
nie rozumiem też obaw dotyczących ogrodzenia, przecież na podwórku by non stop sama nie siedziała?
zresztą nie ważne..

wiem ze ma byc wysterylizowana...
jesli wychodzila by przez ogrodzenie to bylby problem, przeciez np w nocy nie siedze z psem na podworku, a mieszka ze mna na podworku jeszcze 3 inne rodziny, z onkowata suka, ktora nie toleruje innych psow, wiec to tez ze wzgledow bezpieczenstwa. Niestety mam warunki jakie mam, nie jestem u siebie jeszcze wiec nie moge rzadzic, ja miesiac mysle sie przeprowadze wiec bedzie inna rozmowa.

Posted

Szczotka potrzebuje dt na cito - więc Justysiek weź tą - jej bardziej potrzebny dt, bo jak nie zrobimy sterylki to za chwilę będziemy szukać domu dla szczeniorów i na dodatek pewnie dzikich, bo będą na ulicy:shake:

Ewelinka...niestety tylko takie marne zdjęcie mam tego onka:-(

później wstawię jeszcze zdjęcie tego 6-letniego onka....

Posted

Szczotka potrzebuje dt na cito - więc Justysiek weź tą - jej bardziej potrzebny dt, bo jak nie zrobimy sterylki to za chwilę będziemy szukać domu dla szczeniorów i na dodatek pewnie dzikich, bo będą na ulicy:shake:

ja rozumiem, jutro dam ostateczna odpowiedz, ale moge ja wziasc na dwa tygodnie, bo przed samym weselem mam mase latania:roll: moze w tym czasie dom sie znajdzie....:cool3:
bedziecie mnie mogly wspomoc karma dla niej?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...