demi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 tyle biedaczek czeka:shake: w końcu ktoś musi się znaleźć:-( Quote
Justynak Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Założyłam właśnie nowy wątek na "przygarnę psa" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10658480#post10658480 Piszę o tym tutaj, bo Spider był by idealny. Oczywiście wiem, że już ma swój dom, ale gdyby we Wrocławskim Schronisku pojawił się znów tego typu pies to bardzo poproszę o informację :razz: Quote
Koperek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 O tak! Spajderek to był na prawdę super pies- choć miał już te swoje 6 latek ;) A MAKSIU nie odpowiada za bardzo wyobrażeniom o molosie??? Te 30 kg to waży na bank! :) p.s. Justynak zaraz ślę Ci pw! Quote
Justynak Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Koperek']O tak! Spajderek to był na prawdę super pies- choć miał już te swoje 6 latek ;) A MAKSIU nie odpowiada za bardzo wyobrażeniom o molosie??? Te 30 kg to waży na bank! :) p.s. Justynak zaraz ślę Ci pw!Spajder wyglądał prawie identycznie jak Makary (Bokser Podhalański, pies idealny), więc myślę, że rodzice by się złamali na jego widok i te parę lat więcej nie robiło by już różnicy ;) Jeżeli chodzi o Maksia, to możesz go wstawić z jakimś dobrym (czyt. chwytającym za serce ;)) opisem, to może się w nim zakochają. Tylko pamiętaj, że ten dom to dopiero pod koniec września, więc może Maks ma już coś lepszego na oku? Oni chcą raczej młodego psa a ja ich do niczego nie będę zmuszała, choć uważam, że pies w sile wieku też był by ok. Szczególnie, że tyle ich czeka po schronach a szanse adopcyjne mają znacznie mniejsze... :-( Bosze! Gdyby moi rodzice wiedzieli, że własna córka knuje przeciw nim za ich plecami! :evil_lol: Quote
Koperek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [SIZE=2]ok, Maksia wstawię, jako "dodatkowy, nieplanowany" :evil_lol: :lol: To pies z sercem na łapie i młody jeszcze, choć wyglądem nijak ma się do molosa :shake: Quote
Justynak Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Właśnie przeczytałam, że Maksiu pochodzi z Maślic, więc jak by się moi rodzice na niego zdecydowali to wrócił by na "stare śmieci" ;) no i może Demi mogła by go od czasu do czasu odwiedzić? :razz: Tylko, że on nijak nie spełnia ich wstępnych wymagań... :-( Ale przecież cuda się czasami zdarzają, więc może, może... Koperek opisz go dobrze i powstawiaj ładne zdjęcia, to może ich ruszy... Quote
GoskaGoska Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no ja tu zagladam z nadziejá, ale domku jeszcze dalej brak :( , no nic od nastépnego tygodnia wraca calá pará do ogloszen. Quote
Koperek Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Goska:mad: Ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać!:eviltong: W kompie mam robale i tak mi to powoli chodzi... Ale do rzeczy. Dostalam sms'a, że Pan chciałby bardzo Maksa i jest na niego zdecydowany, ale jest z Krakowa. Jutro do niego przedzwonię i zobaczymy, czy to sensowny domek :) Quote
GoskaGoska Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To ja sié wstrzyma z entuzjazem, biora pod uwagé , ze juz tyle osob bylo na niego zdecydowanych i psiak wciáz w schronie Quote
GoskaGoska Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no i ciotka juz nic nie pisze o tobie Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 maksiu o tobe wszytskie ciotki zapomnialy, nikt do ciebie nawet na wątku nie zaglada i jak ty slonko masz dom znalesc :( 3lata tak czekasz :-( Quote
Slomka22 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No kolego ukrles sie z tym watkiem przed ciotka slomka... nieladnie nieladnie Quote
Justynak Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A biedny Maks ciągle w schronie... :-( Quote
GoskaGoska Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No ciotka Koperek miala cos napisac i znow zamilkla. A dzis Maksia odswezylam na cafeanimal.pl Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Maksiu jutro sobota moze ktos z odwiedzajacych Ci sie spodoba :diabloti: Quote
vena&vivi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Podrzuce pięknych Panów, uwielbiam duże psy, ubustwiam Quote
Slomka22 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Justynak - imie Maksik to raczej imie dla szczesciarza :evil_lol: wiec i temu Maksymilianowi musi sie poszcześcić :razz: Quote
Justynak Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Slomka22 napisał(a):Justynak - imie Maksik to raczej imie dla szczesciarza :evil_lol: wiec i temu Maksymilianowi musi sie poszcześcić :razz: Też mam taką nadzieję :razz: Quote
Recommended Posts