Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak! Spajderek to był na prawdę super pies- choć miał już te swoje 6 latek ;)

A MAKSIU nie odpowiada za bardzo wyobrażeniom o molosie??? Te 30 kg to waży na bank! :)

p.s. Justynak zaraz ślę Ci pw!

Posted

[quote name='Koperek']O tak! Spajderek to był na prawdę super pies- choć miał już te swoje 6 latek ;)

A MAKSIU nie odpowiada za bardzo wyobrażeniom o molosie??? Te 30 kg to waży na bank! :)

p.s. Justynak zaraz ślę Ci pw!Spajder wyglądał prawie identycznie jak Makary (Bokser Podhalański, pies idealny), więc myślę, że rodzice by się złamali na jego widok i te parę lat więcej nie robiło by już różnicy ;)
Jeżeli chodzi o Maksia, to możesz go wstawić z jakimś dobrym (czyt. chwytającym za serce ;)) opisem, to może się w nim zakochają. Tylko pamiętaj, że ten dom to dopiero pod koniec września, więc może Maks ma już coś lepszego na oku?
Oni chcą raczej młodego psa a ja ich do niczego nie będę zmuszała, choć uważam, że pies w sile wieku też był by ok. Szczególnie, że tyle ich czeka po schronach a szanse adopcyjne mają znacznie mniejsze... :-(
Bosze! Gdyby moi rodzice wiedzieli, że własna córka knuje przeciw nim za ich plecami! :evil_lol:

Posted

[SIZE=2]ok, Maksia wstawię, jako "dodatkowy, nieplanowany" :evil_lol: :lol: To pies z sercem na łapie i młody jeszcze, choć wyglądem nijak ma się do molosa :shake:

Posted

Właśnie przeczytałam, że Maksiu pochodzi z Maślic, więc jak by się moi rodzice na niego zdecydowali to wrócił by na "stare śmieci" ;) no i może Demi mogła by go od czasu do czasu odwiedzić? :razz: Tylko, że on nijak nie spełnia ich wstępnych wymagań... :-( Ale przecież cuda się czasami zdarzają, więc może, może...
Koperek opisz go dobrze i powstawiaj ładne zdjęcia, to może ich ruszy...

• 2 weeks later...
Posted

Goska:mad: Ja jeszcze nie zdążyłam nic napisać!:eviltong: W kompie mam robale i tak mi to powoli chodzi...

Ale do rzeczy. Dostalam sms'a, że Pan chciałby bardzo Maksa i jest na niego zdecydowany, ale jest z Krakowa.

Jutro do niego przedzwonię i zobaczymy, czy to sensowny domek :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...