Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='demi']a Maxiu kolejny rok bedzie czekał:shake:

Tfu, tfu, tfu!!! Wypluj te słowa!:mad:

Ja mu dam kolejny rok- prędzej sama za kraty pójdę:evil_lol:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']:loveu::lol::multi: oj cudownie, wspaniale, a juz Spiederowi kolejny raz allegro wlasnie dzis ponowiłam. Super , szybciutko wymienie go na innego psiaka. J:multi:ak się cieszę
No to ja błagam o Azraczka :modla::modla::modla:- tego małego, czarnego kundelka, na którego nawet nikt nie raczy spojrzeć (wątek Negri)

Posted

On tez ma, ja Koperku na allegro ma ok 90 psow z wrocławskiego schroniska, dane i foto biorę z Negri strony, procz allegro są tez na gumtree i nie tylko. jak tu jakis wątek znajdę to dodaje ciekawsze zdjęcia do ogloszen :)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
On tez ma, ja Koperku na allegro ma ok 90 psow z wrocławskiego schroniska, dane i foto biorę z Negri strony, procz allegro są tez na gumtree i nie tylko. jak tu jakis wątek znajdę to dodaje ciekawsze zdjęcia do ogloszen :)

ILE??????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 90??????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To ile Ty za allegro miesięcznie płacisz???????????????????????????????:crazyeye::crazyeye: To kosmiczna kwota musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja nie wierzysz to popatrz tu powinny się wszytskie pokazac :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1163366 :p nawet się 2 kroliki załapały i parę kotow - i ku mojemu zdziwieniu mają duża oglądalnosc - zas miniaturka krolika ma 3 obserwatorow :) . Ale oczywiscie pieski są priorytetami :) . Spiaderek mial tez obserwatora , ale nie wazne w jakis sposob znajdują opiekunow ważne, aby byli chętni. Maksowi muszę poprawic allegro dodam więcej zdjęć.

Posted

nie mam gestu, tylko bez ogloszen to zwierzęta mają marne szanse :(, a tak to jest moze cien szansy ze ktos wypatrzy ktoregos pieska.
Maks wciąż czeka na domek, moze tu go ktos odnajdzie.

Posted

90 psiaków ma allegro:-o:crazyeye::-o:crazyeye: GOŚKA!!!!!!!Nie wierzę!!!!!!!toż to 1/3 schroniska jest wystawiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

no proszę następny niedowiarek ;) .Jak byście widzialy ze jakiś z nich znalazl dom proszę o info, choc Kinga stara się mnie informowac :) Oto one : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1163366
A tak wogole to ile jest teraz psow w schronisku? 1/3 to tak za mało, CHOLERA MNIE BIERZE, ZE WOGOLE SCHRONISKO wroclawskie SAMO Z SIEBIE MA TAKĄ BEZNADZIEJĄ STRoNĘ. TAM POWINNY BYĆ WSZYTSKIE ZWIERZĘTA PRZENACZONE DO ADOPCJI, a nie jakies wyjątki. NP W ŁODZI SCHRONISKO - ma super strone, i jakos mogę miec aktualne dane, nowo przybyle i nawet napiszą, o tych co poszły juz do domu. A we Wrocławiu nawet nie ma adopcji wirtualnych!!! Nie wiedziec czemu, jak by schronisko mialo gdzies jakąś dodatkową kasę. Ale nic to wątek Maksa - Maksiu szuka domku, ktory naprawdę mu się nalezy.

Posted

na nowo dalam mu ogloszenia dolozylam mu tez nowe min w emetro. Koperku teraz jest tylko twoj numer w kontakcie , bo Negri będzie niedlugo wyjezdzac. Gdybys planowala wyjazd, to daj mi znac, zeby na czas twojej nieobecność wykasowala numer.

Posted

[quote name='GoskaGoska']na nowo dalam mu ogloszenia dolozylam mu tez nowe min w emetro. Koperku teraz jest tylko twoj numer w kontakcie , bo Negri będzie niedlugo wyjezdzac. Gdybys planowala wyjazd, to daj mi znac, zeby na czas twojej nieobecność wykasowala numer.
Goska kochana moja!:loveu: W tym roku planuję najpiękniejsze wakacje mojego życia! ...w domu:evil_lol: Dlatego też używaj mojego kontaktu ile wlezie- byle psy znajdowały domy!:lol: (dopisz tylko proszę po numerze tel. że proszę o dzwonienie wieczorem, bo w dzień to tyle różnych rzeczy robię, że komórki albo nie słyszę, albo za późno wyciągnę z torebki, albo najczęściej odebrać nie mogę!)

Ze smutnych wieśći:
MAX'iu został pogryziony na boksie:-( Chodzi codziennie na zastrzyki z antybiotyku, żeby rany się zagoiły. Widziałam go dzisiaj w przelocie, jak szedł z opiekunem do weta- nawet nie miałam go jak wziąć, bo czesałam dalmatkę KROPKĘ, która jedzie z dalmatkiem DINKIEM do Niemiec.

Normalnie załamałam się...:-(

Posted

[quote name='ecci']bardzo mocno jest pogryziony??? Żeby nie przyszło schronisku do głowy usypiac chłopaka!!!
No właśnie nie wiem, czy tak bardzo mocno :shake: Chyba nie, skoro do izolatki nie trafił. Ale ja naprawdę zobaczyłam go przez może 2 sekudny i to jeszcze od doopy strony:cool1:, więc nie widziałam nic, a nic. O pogryzieniu dowiedziałam się przypadkowo.

JA IM DAM UŚPIĆ! Pomyliło Ci się coś ecci- takie numery to nie ze mną!:diabloti:

Posted

[quote name='Koperek']
JA IM DAM UŚPIĆ! Pomyliło Ci się coś ecci- takie numery to nie ze mną!:diabloti:
ja jestem już przewrażliwiona!!!!!!