Koperek Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Justynak na całe szczęście oba chłopaki w domkach! :) Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 To ja jestem za tym zeby wszystkie psy nazywaly sie MAKS - to juz 3 Maks ktory ma chate :diabloti: Quote
demi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Koperek']Justynak na całe szczęście oba chłopaki w domkach! :) :bigcool: no to dobrze, że się dobrze skończyło:loveu: Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z Pańcią Maksia ;) 20 minut niewyjęte:evil_lol: Długo by opowiadać, ale to co najważniejsze: - zostaje sam w domciu bez żadnych ceregieli (najgrzeczniejszy pies w bloku: nie wyje, nie szczeka bez potrzeby) od 7:30 do 15 - nigdy nie obsikał żadnego mebla, ani ściany, ani nic - bawi się pluszakami - jest czesany codziennie i bardzo to lubi - jak przychodzą goście również jest bardzo grzeczny i ulożony Ogólnie cód miód, cioteczki!:loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Koperek Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='GoskaGoska']no i ...co Ty taki serial w odcinkach robisz Cierpliwości się Goska naucz!!!:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 to super ze dalej szczesliwi, Max super ze sie zachowuje :) Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a ja mam nowe foty :cool3: no i nadrabia stracony czas w schronisku i wciąz się bawi jak szczeniaczek : Quote
Koperek Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Te zdjęcia to balsam na moje zbolałe serce... JESZCZE, JESZCZE!!! Quote
Recommended Posts