Koperek Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 MAX ma 3 lub 4 lata- mam dokładną datę jego urodzin w mailu;)- jak go odszukam to Ci dokładnie powiem Quote
KWL Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Maks wygląda na to że miał azjatę w drzewie geneologicznym. Ładny fajny pies. Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pewnie , ze ladny :)) ale coś nie ma szczęscie. to niesamowite, ze on jeszcze kocha ludzi i jest takim rodzinnym pieskiem. Mam nadzieję, ze ktoś wypatrzy i Maksa i Spidera i znajdą wspaniałe domy. Quote
KWL Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak duży jest Maks ? Widzę że spory ale czy jest większy od ONka ? coś w rodzaju kaukaza ? Quote
Koperek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 KWL napisał(a):Jak duży jest Maks ? Widzę że spory ale czy jest większy od ONka ? coś w rodzaju kaukaza ? Do wielkiego psa to mu daleko:eviltong: Jest wielkości średniego ONka. Hmmm... może ważyć od 30 kg do 40 kg- to tak na oko. Quote
demi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a gdzie 30:razz: mniej, ok. 25 a nawet 20- jak sie upasie chłopak:cool3: Quote
GoskaGoska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No to chlopcy znow na gorę, moze dzis znajdziecie miejsce w czyims sercu . Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='demi']a gdzie 30:razz: mniej, ok. 25 a nawet 20- jak sie upasie chłopak:cool3: demi nie szkanuj mi tu MAKSIA! 20 to ma w pasie:eviltong:, a całą posturę liczę na 30- 35 kg i tyle! Quote
demi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 kurcze, trzeba go na wagę zaprowadzić, bo normalnie nie uwierzę że ma 30-35:eviltong: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Off - sorki, ale ważne :oops: Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony. W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Dożywotnio. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito. Może znacie jakiegoś pieska, który by się nadał do stróżowania. Jeśli tak proszę o pilny kontakt 0-604-126-622 e-mail: [email protected] gg 7690299 Quote
demi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 to sie teraz pozabijamy o to miejsce:roll: ja mam ekstra piesia do budy, musze go odebrać właścicielom... a nie mam gdzie, a teraz zanim odbiorę i jeszcze go tam dowiozę to na pewno wezmą jakiegoś bidaka- oby był happy;) Quote
demi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Koperek, skontaktuj sie może ws tych dwóch wariatów? Max napewno bedzie dobrze pilnował- kiedyś tego doświadczyłam, jak sie dopiero zapoznawalismy:lol: ale ogólnie cudeńko piesek;) Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale chyba trzeba by bylo go dowieść, kurcze Maksa trzeba wyciągnąć, bo go uśpia Quote
demi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 z dowózka zawsze sie coś wymyśli. ja mogłabym kumpla poprosic, za zwrot kosztów pewnie by kuperek ruszył... ale niech to Koperek się dowie co i jak- wie wiecej o psiakach. Bo Maxiolec po 2-3 latach spędzonych za kratkami pewnie troszke sie zmienił Quote
Koperek Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='GoskaGoska']ale chyba trzeba by bylo go dowieść, kurcze Maksa trzeba wyciągnąć, bo go uśpia Co to, to nie ma takiej możliwości! Już ja go tak pilnuję, że z boksu może trafić jedynie do nowego domu- nigdzie indziej :razz: demi- a z tym pilnowaniem, to hmmm... Ja tu zakładam wątek o rodzinnych psach, a Wy go chcecie do typowego stróżowania dać:roll: Powiem szczerze, że nie bardzo mi to odpowiada! Gdyby miał rodzinę w domku pilnować to nie ma problemu- do budy też bym go dała, ale tak w kojcu cały dzień do wieczora:shake:- nie widzę tego. Tymbardziej, że charakterek zmienił mu się na dużo lepszy i już tak nie "szarżuje", jak za gówniarza. Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A JA MYSLE O INNY PSIE, KTORY MOGLBY SIE NADAWAC I CHYBA NIE MA ZBYT WIELE SZANSY NA ADOPCJE, bo ma w opsie , ze nie rodzinny i do stanowczego opiekuna, co o nim sądzicie? : http://allegro.pl/item378599655_duzy_ladny_pies_z_charakterem_schronisko_wroclaw.html Quote
Koperek Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='GoskaGoska']A JA MYSLE O INNY PSIE, KTORY MOGLBY SIE NADAWAC I CHYBA NIE MA ZBYT WIELE SZANSY NA ADOPCJE, bo ma w opsie , ze nie rodzinny i do stanowczego opiekuna, co o nim sądzicie? : http://allegro.pl/item378599655_duzy_ladny_pies_z_charakterem_schronisko_wroclaw.html Tak Goska- on się do pilnowania wręcz świetnie nadaje! Co jedno może nastręczać u niektórych dziwnych emocji- NIE SZCZEKA ZBYT DUŻO- NIE JEST TYPOWYM HAŁAŚLIWYM BURKIEM- W TYM PRZYPADKU STRASZY WYGLĄDEM;) Problem jest tylko w tym, że już nie raz okazywało się, że pies nadawał się świetnie do pilnowania, ale ochroniarze i panowie opiekujący nie mogli dać sobie z nim rady:evil_lol: Więc kwestia tego, czy aby na pewno są wszyscy podszkoleni w kierunku porozumiewania się z takim charakternym psem. Quote
demi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hm... mówisz, rodzinne:razz: no dobra, to ja już nic nie mówie;) schronisko zmienia zwierzaczki:roll: Quote
GoskaGoska Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 PROSZĘ NIE ROBIC MAKSOWI ANTYREKLAMY, Koperek za niego gwarantuje, poza tym jesli Maks znalazby kochającą rodzinę, to na pewno ją pokocha i będzie wdzięczny za wyciągnięcie ze schronu. Quote
Negri Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Chłopaki już tyle czasu siedzicie w schronie :placz: Quote
demi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to nie jest antyreklama- tylko trzeba by w papiery zajrzeć jakie Maxio ma w schronie:cool3: domek i tak trzeba szukać przez różne ogłoszenia bo z dogo raczej chałupek się nie znajduje Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 do gory chlopcy, hop. 2 cudne psiaki szukają domow. ps Pan do strozowania okazł się nieodpowiedzialny, umowil się z jedną dziewczyną, a pozniej się nie pojawial. Quote
Koperek Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 No to czeka już tylko jeden:lol: Spajderek poszedł do domku, za koleżankę będzie miał mniejszą sunię i duży ogród do pilnowania! Państwo bardzo fajni (czyt. odpowiedzialni), więc myślę, że to doceni i kłopotów sprawiać nie będzie!:razz: Zmieniam wątek na typowo MAKSIOWY, więc się nie zdziwcie!;) Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To bardzo pięknie:loveu: a Maxiu kolejny rok bedzie czekał:shake: Quote
Recommended Posts