Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie , ze ladny :)) ale coś nie ma szczęscie. to niesamowite, ze on jeszcze kocha ludzi i jest takim rodzinnym pieskiem. Mam nadzieję, ze ktoś wypatrzy i Maksa i Spidera i znajdą wspaniałe domy.

Posted

KWL napisał(a):
Jak duży jest Maks ? Widzę że spory ale czy jest większy od ONka ? coś w rodzaju kaukaza ?

Do wielkiego psa to mu daleko:eviltong: Jest wielkości średniego ONka. Hmmm... może ważyć od 30 kg do 40 kg- to tak na oko.

Posted

[quote name='demi']a gdzie 30:razz: mniej, ok. 25 a nawet 20- jak sie upasie chłopak:cool3:
demi nie szkanuj mi tu MAKSIA! 20 to ma w pasie:eviltong:, a całą posturę liczę na 30- 35 kg i tyle!

Posted

Off - sorki, ale ważne :oops:

Słuchajcie, mam kolejny kontakt do Agencji Ochrony.
W Gliwicach jest Agencja Ochrony, która chce adoptować psa. Opieka 24h na dobę. Piesek byłby na terenie budowy, do 15 są budowlańcy, od 15 ochrona. W weekendy i święta ochrona. Jak się skończy budowa, piesek pójdzie z nimi na nowy obiekt i też opieka 24h. Dożywotnio. Pies w ciągu dnia będzie miał kojec z budą przy domku ochroniarzy, wieczorem będzie luzem. Co o tym myślicie? Pies poszukiwany przez nich na cito.
Może znacie jakiegoś pieska, który by się nadał do stróżowania.
Jeśli tak proszę o pilny kontakt 0-604-126-622
e-mail: [email protected] gg 7690299

Posted

to sie teraz pozabijamy o to miejsce:roll: ja mam ekstra piesia do budy, musze go odebrać właścicielom... a nie mam gdzie, a teraz zanim odbiorę i jeszcze go tam dowiozę to na pewno wezmą jakiegoś bidaka- oby był happy;)

Posted

Koperek, skontaktuj sie może ws tych dwóch wariatów? Max napewno bedzie dobrze pilnował- kiedyś tego doświadczyłam, jak sie dopiero zapoznawalismy:lol: ale ogólnie cudeńko piesek;)

Posted

z dowózka zawsze sie coś wymyśli. ja mogłabym kumpla poprosic, za zwrot kosztów pewnie by kuperek ruszył... ale niech to Koperek się dowie co i jak- wie wiecej o psiakach. Bo Maxiolec po 2-3 latach spędzonych za kratkami pewnie troszke sie zmienił

Posted

[quote name='GoskaGoska']ale chyba trzeba by bylo go dowieść, kurcze Maksa trzeba wyciągnąć, bo go uśpia
Co to, to nie ma takiej możliwości! Już ja go tak pilnuję, że z boksu może trafić jedynie do nowego domu- nigdzie indziej :razz:

demi- a z tym pilnowaniem, to hmmm... Ja tu zakładam wątek o rodzinnych psach, a Wy go chcecie do typowego stróżowania dać:roll: Powiem szczerze, że nie bardzo mi to odpowiada! Gdyby miał rodzinę w domku pilnować to nie ma problemu- do budy też bym go dała, ale tak w kojcu cały dzień do wieczora:shake:- nie widzę tego. Tymbardziej, że charakterek zmienił mu się na dużo lepszy i już tak nie "szarżuje", jak za gówniarza.

Posted

[quote name='GoskaGoska']A JA MYSLE O INNY PSIE, KTORY MOGLBY SIE NADAWAC I CHYBA NIE MA ZBYT WIELE SZANSY NA ADOPCJE, bo ma w opsie , ze nie rodzinny i do stanowczego opiekuna, co o nim sądzicie? :
http://allegro.pl/item378599655_duzy_ladny_pies_z_charakterem_schronisko_wroclaw.html
Tak Goska- on się do pilnowania wręcz świetnie nadaje! Co jedno może nastręczać u niektórych dziwnych emocji- NIE SZCZEKA ZBYT DUŻO- NIE JEST TYPOWYM HAŁAŚLIWYM BURKIEM- W TYM PRZYPADKU STRASZY WYGLĄDEM;)

Problem jest tylko w tym, że już nie raz okazywało się, że pies nadawał się świetnie do pilnowania, ale ochroniarze i panowie opiekujący nie mogli dać sobie z nim rady:evil_lol: Więc kwestia tego, czy aby na pewno są wszyscy podszkoleni w kierunku porozumiewania się z takim charakternym psem.

Posted

PROSZĘ NIE ROBIC MAKSOWI ANTYREKLAMY, Koperek za niego gwarantuje, poza tym jesli Maks znalazby kochającą rodzinę, to na pewno ją pokocha i będzie wdzięczny za wyciągnięcie ze schronu.

Posted

to nie jest antyreklama- tylko trzeba by w papiery zajrzeć jakie Maxio ma w schronie:cool3:

domek i tak trzeba szukać przez różne ogłoszenia bo z dogo raczej chałupek się nie znajduje

Posted

No to czeka już tylko jeden:lol:

Spajderek poszedł do domku, za koleżankę będzie miał mniejszą sunię i duży ogród do pilnowania! Państwo bardzo fajni (czyt. odpowiedzialni), więc myślę, że to doceni i kłopotów sprawiać nie będzie!:razz:

Zmieniam wątek na typowo MAKSIOWY, więc się nie zdziwcie!;)