demi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a wiecie co... dzisiaj mi koleżanka napisała, ze Maxiorek już w DS .... Ja sie uchachałam jak mało kto... a tu cisza o ds, wiec jak to jest? Ktos wie? Quote
demi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 GoskaGoska napisał(a):no to czekamy na wiesci;) tylko od kogo :razz: Quote
GoskaGoska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dzis Słomka dzwoniła do schroniska z zapytaniem o Maksa i przez telefon powiedzieli jej , ze dalej jest :( .. COz pisala jakaś Pani w jego sprawie , ale to narazie wstępne maile i nic konkretnego:shake: Quote
GoskaGoska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dziewczyny jak bedą w schronie to jeszcze pewnie sprawdza, ale tak jak Max to inny juz pies nie mial, tyle osob co go mialo brac to szok, do tylu miast mial jechac a zawsze konczylo się na niczym. No nic trzymamy kciuki dalej Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 nie wytrzymalam bo dzis pewna Pani miala po Max przyjechac, wiéc napisalam zapytanie czy to dla Max szczeliwy dzien . Pani napisala ze chyb tak, ale wiécej napisze jutro i dostalam foto Jej dziewczyny trzymajcie kciuki , zeby Maks sié spisal. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images50.fotosik.pl/28/46d5579f16c1800d.jpg[/IMG][/URL] __________________ Quote
demi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']nie wytrzymalam bo dzis pewna Pani miala po Max przyjechac, wiéc napisalam zapytanie czy to dla Max szczeliwy dzien . Pani napisala ze chyb tak, ale wiécej napisze jutro i dostalam foto Jej dziewczyny trzymajcie kciuki , zeby Maks sié spisal. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images50.fotosik.pl/28/46d5579f16c1800d.jpg[/IMG][/URL] __________________[/quote] ale co to jest za piesiasty? to nie nasz Max! Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 HEHE demi a ja nie wiem cy ty tak na zarty czy na powaznie : )). Wiécej foto z nowego domku Maksa na watku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/beznadziejne-przypadki-niechciane-pieski-czekaja-juz-latami-szukaja-domow-w-calej-pl-121310/index5.html#post10950688[/URL] a to nasz Maks jak najbardziej. Quote
Koperek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Zmieniłam tytuł. Swoją drogą nie myślałam, że to kiedykolwiek nastąpi. Aż mi się ryczeć chce... :( ...ze szczęścia oczywiście! Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 NO PO TRZEBA BYC UPARTY, kurcze zapomnialam sie zapytac na ktorym portalu Pani znalazla jego :) Quote
Slomka22 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 No to Maksior zostal wykasowany z pliku gazetowego - na jego miejsce wrzucam Pongo :) Quote
Koperek Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']kurcze zapomnialam sie zapytac na ktorym portalu Pani znalazla jego :)[/quote] Z tego, co mi się rzuciło w uszy podczas rozmowy to chyba allegro ;) Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Juz wiem Pani znalazla ogloszenie na gumtree :) i troche nowin od nowej Pani: "Co do Maksa to z dnia na dzień jest kolosalna poprawa , zaczyna czuć się bezpiecznie , pierwsze 2 noce spędził w naszej sypialni ,co chwilę patrzył czy jestem . Trzecią noc spędził już w swoim pokoju, chociaż my na noc nie zamykamy drzwi , to dopiero nad ranem pokazał się w sypialni. Ma już swoje ulubione miejsca, swoje legowisko . Chciałabym ,żeby podała mi pani nazwę tego leku (albo producenta) na łapki dla Maksa bo u weterynarza może być większy wybór a jemu może ten lek się sprawdził...." wiec co jest dobre na wzmocnie stawu i zeby dzialalo przeciwbolowo? Quote
Koperek Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Ojej, przecież ja żadnego leku Maksiowi w schronie nie podawałam. Niech wet podpowie, co w takiej sytuacji (usztywnienia łapki/stawu) poprawi chłopakowi komfort życia! Quote
Justynak Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wspaniałe wieści!!!:loveu: Baaardzo się cieszę, że i Maksikowi się w końcu poszczęściło!!! :multi::multi: Quote
demi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz: toż to chyba jakiś cud :loveu: Quote
Justynak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Hura!!! :multi: Maks wreszcie we WŁASNYM koszyczku i z WŁASNYM misiem!!! :multi: Miód na serce... :loveu: Quote
Justynak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 O! Post mi przeskoczył :crazyeye: Miał być po zdjęciu a nie przed (daru jasnowidzenia jeszcze nie mam ;)) Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Justynak napisał(a):Hura!!! :multi: Maks wreszcie we WŁASNYM koszyczku i z WŁASNYM misiem!!! :multi: Miód na serce... :loveu: wiesz imie zoobowiazuje :) Quote
demi Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='GoskaGoska']HEHE demi a ja nie wiem cy ty tak na zarty czy na powaznie : )). Wiécej foto z nowego domku Maksa na watku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/beznadziejne-przypadki-niechciane-pieski-czekaja-juz-latami-szukaja-domow-w-calej-pl-121310/index5.html#post10950688 a to nasz Maks jak najbardziej. wiecie co.... bo to ja o innym psie mówie... :shake: Dopiero teraz sie połapałam... To może dlatego wcześniej taki rumor zrobiłam, że już ma dom? Bo dostałam wieści od koleżanki...:oops: ja o tym Maxie z "b" mówiłam : Quote
Justynak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Slomka22 napisał(a):wiesz imie zoobowiazuje :) No ba! :evil_lol: Quote
Justynak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 demi napisał(a):wiecie co.... bo to ja o innym psie mówie... :shake: Dopiero teraz sie połapałam... To może dlatego wcześniej taki rumor zrobiłam, że już ma dom? Bo dostałam wieści od koleżanki...:oops: To teraz to ja się zgubiłam :oops:. "Nasz" Maks, czyli bohater tego wątku, to ten Maks bez ogonka i z tego co widziałam to właśnie on jest w nowym domu... Nie mylę się, prawda? :roll: Czy może jest jeszcze jakiś inny duży, biało-brązowy, Maks bez ogonka? Quote
Recommended Posts