Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoskaGoska']Maksiu Maksiu czy ktos cię wreszcie wypatrzy
Goska- Twoje ogłoszenia działają cuda!:multi: Dzisiaj zadzwoniła pani ze Szczecina, że w następnym tygodniu przyjadą do MAX'a, wyjdą z nim na spacer i jak zachowanie się spodoba to wezmą ze sobą;)

Jeszcze nie wyrażam oznak radości- nie zapeszajmy lepiej...

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naprawdę??? Kurcze tez się boję jeszcze cieszyc, ale trzymam kciuki. Cudownie wiedziec, ze to cale dni spędzone przed kompem dają rezultaty i choc cien jakiej szansy się dla Maksa pojawia. To dostalam powera :) i znow noc zawalę "produkując ogloszenia", ale jak ktos dzwoni to warto.:lol:

Posted

Dzisiaj dostałam drugi tel. od pani mocno zainteresowanej Maksem, ale niestety dopiero za jakiś czas (czyt. za ok. pół do miesiąca), bo teraz robią jej ogrodzenie, a wiadomo, jak to jest z robotnikami :cool1:

Ma pieska ośmioletniego i chciałaby takiego fajnego do budy. Wiem, że brzmi niezbyt, ale bardzo dobrze rozmawiało mi się z nią przez telefon- a kiedy tak jest to już wiem, że to dobry dom. W budzie przecież też mu będzie dobrze- o ile ciepła!;)

P.S. U Maksa podczas gryzienia ucierpiały najbardziej uszy :( Także ogona nie ma od urodzenia, a teraz jeszcze po głowie oberwał- normalnie pechowy pies. I najprawdopodobniej dostał rykoszetem, czyli nie on zaczął, ani nie on się gryzł, ale rozwścieczone jatką psy i jego poszarpały w ferworze walki.

Posted

No proszę jak nikt nie dzowni to nikt- a teraz nagle dwa domy zainteresowane. Coz nie wiem co to za ludzie ze Szczecina , ale jak chcą na drugi koniec Polski jechac po pieska - to chyba są jacy poważni i z sercem do zwierząt. Oczywiscie nie wiadomo czy wkoncu dojadą, i czy Maksiu się spodoba. Ale jak ta, to moze niech los sam roztrzygnie gdzie ma Maksiu ma miec domek. jak zabiorą go ze Szczecina to niech piesek sobie tam jedzie, a jak nie to nich idzie do tych drugich. No chyba, ze calkiem będzie szalenstwo i się jeszcze ktos trzeci znajdzie idealny :)
dodam jeszcze , ze Maksiu to dzięki tobie Koperku ma takie zainteresowanie, bowiem w ogloszeniach uzyłam slowa pies z gwarancją wolontariuszki :) i chyba to własnie zadziałalo. A swoją drogą ciekawe jak Spaider sobie radzi w nowym domku

Posted

[quote name='GoskaGoska']Koperku i odezwala się ta Pani ze Szczecina? Przyjeżdza obejrzec Maksa?
Nie, nie odezwała się. Ale mam nadzieję, że JESZCZE się nie odezwała i przyjdzie na to czas!

Posted

Dzisiaj dostałam obszernego maila z wieloma pytaniami o MAX'a ;) Starałam się odpowiedzieć najdokładniej, jak tylko mogłam, ale np. wysokości w cm to nie znam:evil_lol:

Z drugiej strony cieszy mnie taka ilość pytań! Widać, że ktoś pyta już na serio!

Posted

haha to niezle , ma faktycznie nadzieje, ze jesli ktos mial tyle pytan to jest nim na powaznie zainteresowany. Oby wreszcie ktos się zdeklarowal i zabral go do domku. Tego dnia chyba szampana się napiję.

Posted

Póki co nie cieszmy się za bardzo. Dostałam potwierdzenie drogą mailową, że Pani przeczytała moją odpowiedź, ale nic nie napisała. Więc sądzę, że się zastanawia.:roll:

Posted

hm.. i co dalej nic ja czekam do piątku , jak nikt z tych deklarowanych się nie odezwię to znow pakiet. A ta Pani co chciala go z miesiąc zabrac? masz do niej maila? Zeby zapytac się czy to dalej aktualne?

Posted

mialam czekac do piątku, ale nie nalezę do ludzi cierpiliwych i jak myslę, ze ten pies tyle czeka to mnie skręca. Więc dzis od nowa robię ogloszenia, bo Maks to moj glowny cel teraz:
1. http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,40897,,,,,,,,2/maks_cudowny_piesk_czeka_az_3_lata_na_dom_ma_gwarancje_wolontariuszki_
2. gumtree wroclaw, KRAKOW, Poznan
3.
allegro zwykle
4. pajęczyna wrocław
5. metro
6. kupsprzedaj.pl
7. OWI.PL - ALE NIE WIEDZIALAM, ZE TAM NIE MA ZDJĘC :(
RESZTĘ DOROBIĘ WIECZOREM I MAM NADZIEJĘ, ZE TO MOJ BĘDZIE OSTATNI ATAK OGLOSZENIOWY - BO TEN DA EFEKTY

Posted

Gośka- BÓJ SIĘ, BÓJ!:diabloti: To Ty napisałaś, że pies jest do uśpienia????????? PRZYZNAJ SIĘ TERAZ TO KARA BĘDZIE MNIEJSZA!:mad: A i tak się dowiem, kto taki mądry!!!:angryy:

Dostałam wczoraj ochrzan od dyrektorki i nie popuszczę!:angryy: Bo ogłoszenie oczywiście z moim nr tel. i moim mailem!!!:angryy:

ZAMORDUJĘ!!!

Posted

tak dla jasnosci, to ja przy Maksie nigdy nie piszę , ze on jest do uspienia.
On akurat ma chyba najdlusze oglosznie i piszę, ze 3 lata jest w schronisku, czeka tak dlugo...itd, a jedynie co jest wspomniane , ze Maksiu moze byc zagrozony, jesli dalej nie będzie żadnego zainteresowania.
Metro zawsze skraca te ogloszenia i edycje robi po swojemu, więc nie wiem jak tam jest dokladnie napisane. Czy przekręcili cos. Pewnie jak by czlowiek chcial , to by nawet nie wspomnieli, tak jak Krzyczkowe psy, gdzie dziewczyny robią dramatyczne ogloszenia, ze z obozu zagladu itd to oni drukują najzwyklejsze w swiecie ogloszenie. A tu masz ci los i przy Maksiu dramatyczne wydrukowali.
Ja Cię Koperku błagam o wybaczenie, proszę Cię powiedz P. Dyrektor ze jakas kretyna zrobila to bez Twojej wiedzy, a twoj numer znalazla sama gdzies w necie na twoich ogloszeniach i tresc ogloszenia wymyslila po swojemu i bez twoje wiedzy itd.
Swoją drogą to nawet nie wiedzialam , ze te ogloszenia z metro tak często trafiają do druku.
Następny razem będę bardziej zwracac uwagę na dobor slownictwa.
Jak mozesz Koperku kup moze Pani dyrektor jakąs kawę i czekoladę w przeprosiny, a jak koszty przeleję ci na twoje konto.
A swoją drogą czy byl choc jakiś oddew na to ogloszenie?

Posted

Odzew był- a owszem, tyle że nikt nie chciał MAXia adoptować, a wszyscy opieprzali, że ma zostać "uśpiony" :cool1:

Tak to ludzie nic dobrego wnieść nie potrafią- tam gdzie jadem plują to zaraz się zainteresują!:angryy:

Posted

no tak kazdy madry tylko w gadaniu a do domu nikt nie chce zabrac. Coz Max na allegro ma 2 obserwatorow i wiem, ze jeszcze jedna dziewczyna go wystawia. A co z tą Panią co do ogrodka go chciala , bo chyba termin się zbliza . Jej ona moze nie zawiedzie

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Maksi czeka az 3 lata moze ktos z dogo go wypatrzy? Hallo mamy super pieska do adopcji

NAJŚWIĘTSZA PRAWDA! ...ale póki co nikt Maksiulka nie kocha!:placz::placz::placz:

Oprócz nas chyba...