_bubu_ Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 w samochodzie mam tylko 4 wolne miejsca :evil_lol: a obawiam sie że chetnych może byc wiecej ;) Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No gdzie 4, obawiam sie, ze bagaznik również będzie bardzo popularny, nawet 3 osoby tam zmieścisz! :evil_lol: Albo jakąś pielgrzymkę urządzimy :diabloti: Quote
[email protected] Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Malutkie Słoneczko:kiss_2::loveu: Powodzenia i ZDRóWKA! ;) Quote
_bubu_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 henio do domku dojechał bardzo grzecznie . Wysikał się dopiero na miejscu na trawce . W domku najbardziej spodobał mu się telewizor więc oglądał razem z domownikami. Później poszedł spać ale oczywiście do łóżka :p Przespał do 4-tej i chciał się bawić :) Henio jest bacznie obserwowany przez właścicieli - już wiedzą że chrapie jak śpi na lewym boku - możliwe że to jest związane z chorobą. Trzymam kciuki za zdrówko maluszka :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mam nadzieję, że Henio pod opieką nowych Państwa nauczy się grzecznie chodzić na smyczy i nie trzeba będzie go tyle nosić, będąc narażonym na krwiożerczy atak heńkowych zębów ;) Cieszę się, że maluch się spodobał i na pewno będzie kochany najmocniej na świecie! :loveu: Quote
_bubu_ Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Henio był wczoraj na wsi i bardzo spodobały mu sie konie ;) Quote
Edi100 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 _bubu_ napisał(a):Henio był wczoraj na wsi i bardzo spodobały mu sie konie ;) Nie było mnie 3 dni a tu takie wspaniałości!:multi::multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Henio i koń? To musiało ciekawie wyglądać :lol: Szczęściarz jeden! Quote
lavinia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bubu, właśnie spojrzałam w konto internetowe i dostałam zwrot przelewu do Ciebie z adnotacją "nieprawidłowe dane adresowe". Czy możesz mi przysłac te dane jeszcze raz ? A kasę gdy dotrze spożytkuj może na jakiegoś innego biedaka, skoro Heniutek ma już dom ? Quote
_bubu_ Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 lavinia napisał(a):Bubu, właśnie spojrzałam w konto internetowe i dostałam zwrot przelewu do Ciebie z adnotacją "nieprawidłowe dane adresowe". Czy możesz mi przysłac te dane jeszcze raz ? A kasę gdy dotrze spożytkuj może na jakiegoś innego biedaka, skoro Heniutek ma już dom ? już przesyłam , może pominęłam jakąś cyfrę.. Quote
_bubu_ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Henio ma się dobrze, jest dużo grzeczniejszy niż na poczatku . Lepiej też wygląda. Ma też koleżanke jamniczke z którą odpoczywa sobie na kocyku. Dostał nową karmę Royala. Apetyt nadal dopisuje ;) Quote
Szarik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że Jamniczek nie stresuje go tak jak mój ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Heńkowy domek to strzał w 10tke - ale mały musi być szczęśliwy! Quote
Szarik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To jak, kiedy jedziemy do Heniutka? :razz: :evil_lol: Quote
kikou Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hej... juz tak dawno nikt nic nie opowiadal o Heniu.... jak tam malutkie serduszko sie miewa? Quote
zuziaM Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kikou napisał(a):hej... juz tak dawno nikt nic nie opowiadal o Heniu.... jak tam malutkie serduszko sie miewa? No wlasnie, jak sie czuje Henio ? Pewnie juz podrosl i zmeznial. Jest naprawde przeslicznym psiaczkiem. Quote
_bubu_ Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 henio ma sie dobrze :) Tylko szybko się męczy dlatego częściowo na spacerach jest noszony. Stał sie bardzo odważny , dużo szczeka i ciągle się dopomina uwagi. trzeba mu poswiecać duzo czasu . Domownicy nie wyobrażają sobie już życia bez niego :) Ostatnio zaliczył wycieczkę nad jezioro oraz do puszczy dulowskiej gdzie polował na motyle i zbierał szyszki :p Najlepiej jednak się czuje w towarzystwie współlokatroki - staruszki jamniczki. Quote
Szarik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Móóój Heniutek! :loveu: :loveu: :loveu: Jaka ma śliczna. obróżkę, a jak zmężniał! :loveu: Beata, miałas zorganizować autobus w odwiedziny Heniowi :razz: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Piękne zdjęcia i wiadomości :) Ale Heniusiowi łapki wyrosły - prawdziwy facet z niego! :loveu: Cieszę się, że jest otaczany opieką i miłością... :) Quote
_bubu_ Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Własciciele informuja ze henio nadal rośnie :evil_lol: Doczekał się też swojego profilu na naszej klasie :lol: http://nasza-klasa.pl/profile/6577255 Quote
grallinka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jakieś nowe wieści z Heniutkowego domu ?:loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Maleńki Henio odszedł za TM w czwartek :( Jego właściciele troskliwie się nim opiekowali i do ostatniego dnia walczyli o niego. Ostatni miesiąc był dla Henia ciężki. Ale przeżył szczęśliwy ponad rok we wspaniałym domku ['] Quote
Recommended Posts