Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No gdzie 4, obawiam sie, ze bagaznik również będzie bardzo popularny, nawet 3 osoby tam zmieścisz! :evil_lol: Albo jakąś pielgrzymkę urządzimy :diabloti:

Posted

henio do domku dojechał bardzo grzecznie . Wysikał się dopiero na miejscu na trawce . W domku najbardziej spodobał mu się telewizor więc oglądał razem z domownikami. Później poszedł spać ale oczywiście do łóżka :p Przespał do 4-tej i chciał się bawić :) Henio jest bacznie obserwowany przez właścicieli - już wiedzą że chrapie jak śpi na lewym boku - możliwe że to jest związane z chorobą. Trzymam kciuki za zdrówko maluszka :)

Posted

Mam nadzieję, że Henio pod opieką nowych Państwa nauczy się grzecznie chodzić na smyczy i nie trzeba będzie go tyle nosić, będąc narażonym na krwiożerczy atak heńkowych zębów ;)

Cieszę się, że maluch się spodobał i na pewno będzie kochany najmocniej na świecie! :loveu:

Posted

_bubu_ napisał(a):
Henio był wczoraj na wsi i bardzo spodobały mu sie konie ;)

Nie było mnie 3 dni a tu takie wspaniałości!:multi::multi::multi::multi:

Posted

Bubu, właśnie spojrzałam w konto internetowe i dostałam zwrot przelewu do Ciebie z adnotacją "nieprawidłowe dane adresowe". Czy możesz mi przysłac te dane jeszcze raz ? A kasę gdy dotrze spożytkuj może na jakiegoś innego biedaka, skoro Heniutek ma już dom ?

Posted

lavinia napisał(a):
Bubu, właśnie spojrzałam w konto internetowe i dostałam zwrot przelewu do Ciebie z adnotacją "nieprawidłowe dane adresowe". Czy możesz mi przysłac te dane jeszcze raz ? A kasę gdy dotrze spożytkuj może na jakiegoś innego biedaka, skoro Heniutek ma już dom ?

już przesyłam , może pominęłam jakąś cyfrę..

Posted

Henio ma się dobrze, jest dużo grzeczniejszy niż na poczatku . Lepiej też wygląda. Ma też koleżanke jamniczke z którą odpoczywa sobie na kocyku.
Dostał nową karmę Royala. Apetyt nadal dopisuje ;)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

kikou napisał(a):
hej... juz tak dawno nikt nic nie opowiadal o Heniu....
jak tam malutkie serduszko sie miewa?

No wlasnie, jak sie czuje Henio ?
Pewnie juz podrosl i zmeznial. Jest naprawde przeslicznym psiaczkiem.

Posted

henio ma sie dobrze :) Tylko szybko się męczy dlatego częściowo na spacerach jest noszony. Stał sie bardzo odważny , dużo szczeka i ciągle się dopomina uwagi. trzeba mu poswiecać duzo czasu . Domownicy nie wyobrażają sobie już życia bez niego :) Ostatnio zaliczył wycieczkę nad jezioro oraz do puszczy dulowskiej gdzie polował na motyle i zbierał szyszki :p
Najlepiej jednak się czuje w towarzystwie współlokatroki - staruszki jamniczki.

Posted

Móóój Heniutek! :loveu: :loveu: :loveu: Jaka ma śliczna. obróżkę, a jak zmężniał! :loveu:

Beata, miałas zorganizować autobus w odwiedziny Heniowi :razz: :evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 10 months later...
Posted

Maleńki Henio odszedł za TM w czwartek :( Jego właściciele troskliwie się nim opiekowali i do ostatniego dnia walczyli o niego. Ostatni miesiąc był dla Henia ciężki. Ale przeżył szczęśliwy ponad rok we wspaniałym domku [']