Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
A czy już wiadomo kiedy wielki dzień Rei i Frediego - zdradźcie coś! ;)

Wszystko napisze Dona - jak sie zaloguje bo widze ze dawno nie ma jej na dogo
Ten "wielki dzien" to 9,06
Nie ma co dramatyzowac, wiadomosci nie potwierdzone to sa zadne wiadomosci:cool3:
Wystep to duza szansa dla schroniska ale nie ma nic gorszego niz sianie niepotrzebnego zametu na watkach

Posted

Bjuta napisał(a):
Fantastycznie!!!! Jeśli Rea znajdzie dom, to z radości obskoczę cały Katowicki rynek na lewej nodze! (albo umyję podłogę w kuchni) W każdym razie coś wymyślę!

A bede mogla to zobaczyc?:razz:
Oczywiscie interesuje mnie wylacznie to skakanie:eviltong:

Posted

Fantastycznie!!!! Jeśli Rea znajdzie dom, to z radości obskoczę cały Katowicki rynek na lewej nodze! (albo umyję podłogę w kuchni) W każdym razie coś wymyślę!

Posted

Maszaberla napisał(a):
A bede mogla to zobaczyc?:razz:
Oczywiscie interesuje mnie wylacznie to skakanie:eviltong:

Zrobię co mocy w lewej nodze! :evil_lol:

Posted

Przepraszam was, że tak długo sie nie odzywałam.
Rea niestety nie pojedzie do programu zamiast niej pojedzie inna sunia z naszego schroniska-Salva
Juz wyjaśniam dlaczego tak postanowiliśmy
Celem występu w programie jest znalezienie psiakom domów
Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że staremu psiakowi jest ciężko znaleźć dom.W programie już parę razy wystąpiły stare psiaki i żaden z nich mimo wielkich starań nie znalazł domu, reżyser programu chciałby uniknąć takich sytuacji i dlatego postanowił, że w programie mogą wystąpic psiaki równie potrzebujące ale młodsze. Każdy psiak ze schroniska jest psem pokrzywdzonym przez los i każdy z nich potrzebuje naszej pomocy. Uważam po prostu, że niezaleznie który psiak pojedzie to jest to dla niego duża szansa na odzyskanie szczęscia, a my jeżeli nie chcemy odbierać im tej szansy musimy się podpożądkować wymogom.
Reuni nadal uparcie będziemy szukać domu i mam nadzieje, że w końcu i do niej szczęscie się usmiechnie.

Posted

szkoda :-( :-( :-( ale oczywiście trzeba dostosować się, bo to szansa dla innych psiaków, jaki i wypromowania schroniska.... A Ty Rea nie martw się, jeszcze uśmiechnie sie do Ciebie szczęście!

Posted

strasznie szkoda bo rea to pies ktorego napewno ktos by wypatrzyl...jest piekna,dostojna i owczarkowata..no coz ludzie ktorzy ja przekreslili moga jedynie zalowac ze nie poznaja tak cudownego psa jakim jest Rea;)jak rea stoi z ogloszeniami?moze trzebaby bylo zaczac porzadnie dzialac na jakis onkowych forach czy czyms?...trzeba jak najszybciej zabrac sie za pozadna akcje adopcyjna!

Posted

Trudno nawet to zrozumiec, ze ludzie wola mlode psiaki . A potem sie czesto okazuje, ze mlode maja za duzo energii i opiekunowie sie czesto zniechecaja .... A starszy psiak to prawdziwy przyjaciel... spokojny, oddany, wierny, nie odstepujacy pana na krok.
Wiem, bo sama mam takie dwie ....

Posted

zuziaM napisał(a):
Trudno nawet to zrozumiec, ze ludzie wola mlode psiaki . A potem sie czesto okazuje, ze mlode maja za duzo energii i opiekunowie sie czesto zniechecaja .... A starszy psiak to prawdziwy przyjaciel... spokojny, oddany, wierny, nie odstepujacy pana na krok.
Wiem, bo sama mam takie dwie ....

To się nazywa moda, okrutna, bezlitosna moda... :shake:

Posted

Nie chce tutaj wyrazac za bardzo swojej opinii ale glownie chodzi o rozne intencje roznych osob wedlug mnie.Nam zalezy żeby pokazać psiaki niezauważalne w boksie,a z wielkimi szansami na adopcje-taka sunia jest rea.Na malym festynie w tychach bylo nia ogromne zainteresowanie,tylko malo ludzi..ale wszyscy zwracali na nia uwage i byli nia zachwyceni dlatego powinno się pozwolic jej wystapic.Ale nie od nas to wszystko zalezy:roll:

Posted

[quote name='A&S']Zapisuję się na wątek i:
szkoda że Rea nie będzie mogła wystąpić w telewizji. A jaki to będzie program? Kundel Bury i kocury?

A co myślicie o czymś takim?:
TVP KRAKÓW

Dobry pomysł, dzięki! Już piszę (trudno się zmieścić w 160 znaków...)

Posted

Mam! 160 znaków:

REA owczarkowata, piękna staruszka oddana przez własnego pana, po 11 latach wiernej służby! Jest grzeczna, spokojna, ułożona, świetnie aportuje. Tel [FONT=&quot]692-581-343[/FONT]