Bjuta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A czy już wiadomo kiedy wielki dzień Rei i Frediego - zdradźcie coś! ;) Quote
Asia_Klero Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nie wiem czy rea i fredi pojada..z tego co wiem to byly z tym jakies problemy:roll: Quote
Asia_Klero Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nie wypowiadam sie publicznie na temat tego co o tym wszystkim sądzę.:roll: Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bjuta napisał(a):A czy już wiadomo kiedy wielki dzień Rei i Frediego - zdradźcie coś! ;) Wszystko napisze Dona - jak sie zaloguje bo widze ze dawno nie ma jej na dogo Ten "wielki dzien" to 9,06 Nie ma co dramatyzowac, wiadomosci nie potwierdzone to sa zadne wiadomosci:cool3: Wystep to duza szansa dla schroniska ale nie ma nic gorszego niz sianie niepotrzebnego zametu na watkach Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Bjuta napisał(a):Fantastycznie!!!! Jeśli Rea znajdzie dom, to z radości obskoczę cały Katowicki rynek na lewej nodze! (albo umyję podłogę w kuchni) W każdym razie coś wymyślę! A bede mogla to zobaczyc?:razz: Oczywiscie interesuje mnie wylacznie to skakanie:eviltong: Quote
Bjuta Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Fantastycznie!!!! Jeśli Rea znajdzie dom, to z radości obskoczę cały Katowicki rynek na lewej nodze! (albo umyję podłogę w kuchni) W każdym razie coś wymyślę! Quote
Bjuta Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Maszaberla napisał(a):A bede mogla to zobaczyc?:razz: Oczywiscie interesuje mnie wylacznie to skakanie:eviltong: Zrobię co mocy w lewej nodze! :evil_lol: Quote
dona20 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Przepraszam was, że tak długo sie nie odzywałam. Rea niestety nie pojedzie do programu zamiast niej pojedzie inna sunia z naszego schroniska-Salva Juz wyjaśniam dlaczego tak postanowiliśmy Celem występu w programie jest znalezienie psiakom domów Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że staremu psiakowi jest ciężko znaleźć dom.W programie już parę razy wystąpiły stare psiaki i żaden z nich mimo wielkich starań nie znalazł domu, reżyser programu chciałby uniknąć takich sytuacji i dlatego postanowił, że w programie mogą wystąpic psiaki równie potrzebujące ale młodsze. Każdy psiak ze schroniska jest psem pokrzywdzonym przez los i każdy z nich potrzebuje naszej pomocy. Uważam po prostu, że niezaleznie który psiak pojedzie to jest to dla niego duża szansa na odzyskanie szczęscia, a my jeżeli nie chcemy odbierać im tej szansy musimy się podpożądkować wymogom. Reuni nadal uparcie będziemy szukać domu i mam nadzieje, że w końcu i do niej szczęscie się usmiechnie. Quote
Bjuta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja też nie spocznę, póki nie znajdziemy domu Rei! Quote
Mysia_ Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 szkoda :-( :-( :-( ale oczywiście trzeba dostosować się, bo to szansa dla innych psiaków, jaki i wypromowania schroniska.... A Ty Rea nie martw się, jeszcze uśmiechnie sie do Ciebie szczęście! Quote
Asia_Klero Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 strasznie szkoda bo rea to pies ktorego napewno ktos by wypatrzyl...jest piekna,dostojna i owczarkowata..no coz ludzie ktorzy ja przekreslili moga jedynie zalowac ze nie poznaja tak cudownego psa jakim jest Rea;)jak rea stoi z ogloszeniami?moze trzebaby bylo zaczac porzadnie dzialac na jakis onkowych forach czy czyms?...trzeba jak najszybciej zabrac sie za pozadna akcje adopcyjna! Quote
Bjuta Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 U mnie Rea ma zawsze wyróżnione allegro. Pomyślę o jakimś prasowym. Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Zapisuję się na wątek i: szkoda że Rea nie będzie mogła wystąpić w telewizji. A jaki to będzie program? Kundel Bury i kocury? A co myślicie o czymś takim?: TVP KRAKÓW Quote
zuziaM Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Trudno nawet to zrozumiec, ze ludzie wola mlode psiaki . A potem sie czesto okazuje, ze mlode maja za duzo energii i opiekunowie sie czesto zniechecaja .... A starszy psiak to prawdziwy przyjaciel... spokojny, oddany, wierny, nie odstepujacy pana na krok. Wiem, bo sama mam takie dwie .... Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 zuziaM napisał(a):Trudno nawet to zrozumiec, ze ludzie wola mlode psiaki . A potem sie czesto okazuje, ze mlode maja za duzo energii i opiekunowie sie czesto zniechecaja .... A starszy psiak to prawdziwy przyjaciel... spokojny, oddany, wierny, nie odstepujacy pana na krok. Wiem, bo sama mam takie dwie .... To się nazywa moda, okrutna, bezlitosna moda... :shake: Quote
Asia_Klero Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie chce tutaj wyrazac za bardzo swojej opinii ale glownie chodzi o rozne intencje roznych osob wedlug mnie.Nam zalezy żeby pokazać psiaki niezauważalne w boksie,a z wielkimi szansami na adopcje-taka sunia jest rea.Na malym festynie w tychach bylo nia ogromne zainteresowanie,tylko malo ludzi..ale wszyscy zwracali na nia uwage i byli nia zachwyceni dlatego powinno się pozwolic jej wystapic.Ale nie od nas to wszystko zalezy:roll: Quote
Bjuta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='A&S']Zapisuję się na wątek i: szkoda że Rea nie będzie mogła wystąpić w telewizji. A jaki to będzie program? Kundel Bury i kocury? A co myślicie o czymś takim?: TVP KRAKÓW Dobry pomysł, dzięki! Już piszę (trudno się zmieścić w 160 znaków...) Quote
Bjuta Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Mam! 160 znaków: REA owczarkowata, piękna staruszka oddana przez własnego pana, po 11 latach wiernej służby! Jest grzeczna, spokojna, ułożona, świetnie aportuje. Tel [FONT="]692-581-343[/FONT] Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bjuta, widzę że to ja tu za wolna jestem ja się pytałam i jakby co to ja chciałam wysłać tego smsa :evil_lol: Quote
Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nic straconego ;) Możesz wysłać za tydzień! ;) :eviltong: :lol: Quote
Recommended Posts