Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetnie :) między nią, a innymi psami nie ma praktycznie żadnych spięć- no chyba, że któryś próbuje podpierniczyć jej patyka... wtedy warknie albo nawet kłapnie zębami na takiego cwaniaczka, ale generalnie nie mamy z nią żadnych problemów na spacerach jeśli chodzi o jej kontakt z innymi psiakami :)

Posted

Rea ma na alegratce wejść az ok. 800.... i zero chętnych ? :angryy:
Może tekst trzeba by zmienić? usunąć to ze w schronie jest.. nie wiem sama.

Posted

Doda_ napisał(a):
Rea ma na alegratce wejść az ok. 800.... i zero chętnych ? :angryy:
Może tekst trzeba by zmienić? usunąć to ze w schronie jest.. nie wiem sama.

To nawet więcej niż na allegro! To się rzadko zdarza... Musi się udać! Musi!!!!

Posted

Dostałam maila napisanego przez - jak rozumiem - nieletnią osobę.

"Witam! Z radością zaadoptowałabym tą suczkę i stworzyła jej taki dom, jaki zapewniłam mojej poprzedniej suni (miała już 19 lat i jeszcze by z nami była - gdyby nie rak ;( musiałam ją uśpić). Minęło już pół roku i myślę, że nie będę tych dwóch psów ze sobą ciągle porównywać. Rodzice nie bardzo chcą się zgodzić na kolejnego podopiecznego, ale jestem pewna, że ją pokochają tak samo jak poprzednią. Niestety mieszkam daleko - w Jaworze koło Legnicy, nie mam samochodu ani możliwości, by po pieska pojechać."

Posted

Pewnie, zaraz odpisałam tak:

Wiam serdecznie!
Jeśli tylko rodzice się zgodzą - z pewnością wymyślimy jakiś transport do Legnicy! Prosimy bardzo o kontakt, jeśli będziecie Państwo chcieli zaadoptować Reę. To chyba najmilsza suczka jaką mamy w schronisku!

Na razie nie odpisała. Ale to było późno w nocy.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
moze odpisz zeby rodzice oddzwonili albo najlepiej przyjechali do schroniska ja zobaczyc:roll:

ona mieszka gdzieś w okolicach Legnicy....

Posted

Jednak myślę, że ta osoba chyba musi być dorosła, skoro - ma konto na allegro... Może po prostu mieszka z rodzicami i stąd ich zgoda potrzebna :roll:

Posted

Zabawiłam się w detektywa i sprawdziłam, co ta dziewczyna ostatnio kupiła na allegro - otóż: "Podstawy marketingu terytorialnego", chyba nie jest dzieckiem... Mysiu, zadzwoń do niej, a nuż to będzie ten dom?