Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kto wogole robi jej allegro?trzeba pomyslec nad ogloszeniami...potrzeba ich wiecej i wazne zeby byly odnawiane.Nalezy sie jej domek.Dzisiaj Reunia ślicznie spacerowala w sloneczku szkoda tylko ze pozniej musi wrocic do ciemnego boksu:-( Quote
Bjuta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Manixsa']A może na głownej stronie schroniska co tydzien dawac ogłoszenia psa z wzruszajcym opisem?? Tam tez dużo ludzi wchodzi na t strone. E, to jest fajny pomysł! :multi: Jak wiedziałam, że przyjadę do Was po Heksę, to wlazłam tylko na tą stronę psitulską, jakoś na dogo trafiłam dopiero jak mi się Bemol przyplątał i szukałam miejsc, gdzie można go poogłaszać. A może by zrobić też na stronie głównej PSITULA linki do dogomanii, przy poszczególnych psach...? Quote
Bjuta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Asia_Klero napisał(a):kto wogole robi jej allegro?trzeba pomyslec nad ogloszeniami...potrzeba ich wiecej i wazne zeby byly odnawiane.Nalezy sie jej domek.Dzisiaj Reunia ślicznie spacerowala w sloneczku szkoda tylko ze pozniej musi wrocic do ciemnego boksu:-( Już się przekopałam przez wątek - allegro założyła Justyna85. Ona chwilowo się nie pokazuje, ale przez wiele miesięcy allegro Rei wznawiała. Quote
Asia_Klero Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 napisze do Justyny i spytam jak z tym odnawianiem allegr:roll: Quote
Bjuta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Poczekajmy z allegro aż Justyna85 odpowie Asi. Może akurat dziewczyna jest zajęta i za chwilę poodnawia. Quote
Bjuta Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Wiecie co błąkałam się po innych stronach na dogo (np. http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-przelecial-pod-autobusem-slanial-sie-zziebnety-w-dt-potrzebne-wsparcie-120998/index35.html ), na których bywa justyna85 i przeczytałam, że dziewczyna ma w tej chwili bardzo trudny moment w życiu i totalnie nie ma czasu. Dziewczyny - może zaproponować jej, że ktoś przejmie jej allegro do czasu aż jej się wszystko wyprostuje? Wy się chyba znacie z reala, czy myślicie, że to dobry pomysł? Czy ktoś mógłby to zrobić? To może jest trochę niezręczne, bo Justna85 się napracowała nad tymi allegrami - a z drugiej strony, ma teraz tyle na głowie, że się może ucieszy, że ktoś się tym zajmuje? Quote
Asia_Klero Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pisalam do justyny narazie nie odpisala...zobaczymy jak nie odpisze na gg sprobuje na telefon;) Quote
Asia_Klero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 tak jak pisalam na schroniskowym justyna89nie jest w stanie odnawiac i robic allegr:oops:ale widzialam ze Rea juz ma:evil_lol: Quote
Bjuta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Rea jest fantastyczna!!!! Spokojna, opanowana, serdeczna... :loveu: Uwielbiam ją! Quote
Mysia_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 dzisiaj Bjutka poznała Ree osobiście i jakie wrażenia? :razz: Quote
Bjuta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ale te posty dzisiaj skaczą! A Rea sobie leży i ma w nosie posty i szczekające psy. YouTube - Schronisko dla Zwierząt w Zabrzu - REA Quote
Mysia_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 taka zrezygnowana :-( cudowna sunia.... Schronisko to nie miejsce dla niej :shake: Quote
Mysia_ Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 siekowa napisał(a):Bidulka :( Rea ma jakiś banerek? z tego co wiem to nie ma :oops: Quote
Doda_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Wesołych Świąt życzy Dodzia! Quote
Recommended Posts