Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojo z daleka cieszy się na mój widok :loveu: a z bliska podchodzi do krat i nastwia się do głasków. Chyba mnie lubi :eviltong: Ale po niedzielnym spacerku mam do niego respekt :roll: Na kolejny koniecznie chcę, żeby miał kaganiec. Za kilka dni pewnie z tym spróbuję.
Mojo zwraca uwagę ludzi. Jeden dzień dziś, mało odwiedzających schronisko, a kilka osób zatrzymywało się przed jego boksem. Ten pies robi wrażenie!

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Już piszę (skoro wywołano mnie do tablicy :-)

Mojo - cudo, wieeelkie cudo :loveu:. Na moje kaprawe oczka mieszaniec kaukaza i azjaty. Dostojny, wspaniały wielkopies.
Charakter...moim zdaniem rewelacyjny. Chcesz być moim przewodnikiem ? Pokaż że dorosłeś...On was moje drogie panie lubi :-) A jestem przekonany że nie łatwo go przekupić i oszukać :-P
Jednym słowem wspaniały towarzysz dla człowieka który zdobędzie jego szacunek i doceni jego mądrość i niezależność.

Trójspacer ?
Fantastyczny ! 3 grzeczne psy podążające za sobą :-)
Tylko nie małe szczekacze a wielkie cuda :-)

Posted

morisowa napisał(a):
Mojo zwraca uwagę ludzi. Jeden dzień dziś, mało odwiedzających schronisko, a kilka osób zatrzymywało się przed jego boksem. Ten pies robi wrażenie!

Widziałem, jak staliśmy kawałek dalej to akurat dwie "wycieczki" przechodziły, obydwie staneły przed boksem Mojo.

morisowa napisał(a):
ech, Kwl, dla Ciebie żaden nie jest prawdziwym kaukazem :evil_lol:

Jak to nie jest ? :cool3: To jest KAUKAZ PLUS :diabloti:

Posted

:angryy::angryy::angryy:

Mojo już na rejonie 13tym! chyba ktoś mnie (i kaukazów) w tym schronisku nie lubi :angryy::angryy::angryy: Będzie miał tam wspaniałą socjalizację. O spacerach można zapomnieć, bo nie wyobrażam sobie przeprowadzać go przez całe schronisko. Jednego psa mi żałują! banda złośliwych kretynów

Posted

Ziutka, witam serdecznie!

i przepraszam, że akurat musiałam się na Twe przywitanie powściekać, no ale takie życie w tym schronisku :roll: człowiek się stara jak może a każdy to docenia jak ... :roll:

Posted

morisowa napisał(a):

Mojo już na rejonie 13tym! chyba ktoś mnie (i kaukazów) w tym schronisku nie lubi :angryy::angryy::angryy: Będzie miał tam wspaniałą socjalizację. O spacerach można zapomnieć, bo nie wyobrażam sobie przeprowadzać go przez całe schronisko. Jednego psa mi żałują! banda złośliwych kretynów

No nieźle :shake: dopiero co tu weszłam i już takie wieści :talker:

Posted

morisowa napisał(a):
Mojo już na rejonie 13tym!

No żesz cholera jasna ! Nie da się tego jakoś odkręcić ? przecież to kompletnie bez sensu. I kto to takimi pomysłami rewelacyjnymi strzela ?

Posted

[quote name='KWL']No żesz cholera jasna ! Nie da się tego jakoś odkręcić ? przecież to kompletnie bez sensu. I kto to takimi pomysłami rewelacyjnymi strzela ?
Tomek, zastępca brygadzisty, taki chudy i wysoki (na mojej wsi rodzinnej jest takie powiedzenie: "wysoki do nieba a głupi jak trzeba") . Mam jego tel, zaraz mu cos napiszę słodkiego. Chyba właśnie zdobywam sobie pierwszego wroga w schronisku :roll:

Posted

[quote name='KWL']:loveu:Już piszę (skoro wywołano mnie do tablicy :-)

Mojo - cudo, wieeelkie cudo :loveu:. Na moje kaprawe oczka mieszaniec kaukaza i azjaty. Dostojny, wspaniały wielkopies.
Charakter...moim zdaniem rewelacyjny. Chcesz być moim przewodnikiem ? Pokaż że dorosłeś...On was moje drogie panie lubi :-) A jestem przekonany że nie łatwo go przekupić i oszukać :-P
Jednym słowem wspaniały towarzysz dla człowieka który zdobędzie jego szacunek i doceni jego mądrość i niezależność.

Trójspacer ?
Fantastyczny ! 3 grzeczne psy podążające za sobą :-)
Tylko nie małe szczekacze a wielkie cuda :-)

No no - KWL wczorajszy był...

A poważnie - Morisowa - mało to wrogów, o których nie wiesz...
O tym przynajmniej będziesz wiedziała. Duży plus !

Szkoda by było, żeby debilne decyzje zaważyły na możliwości socjalizacji i wyadoptowania psiaka.

Posted

Na szczęście Mojo nie jest na rejonie 13tym, a na "wybiegach szpitalnych" - to oznacza o wiele łatwiejsze wychodzenie na spacer i generalnie jednak powiem, że lepsze warunki. Będzie socjalizacja, będa spacery. A na razie ciągle jest leczenie "gluta".

Mojo jest bardziej cudowny niż myślałam :loveu: Duży miś, który łapkuje, żeby go miziać, a nawet... staną mi słupka :crazyeye: z siadu, zaczepił mnie obiema łapami naraz, jedną oparł się mi o ręke, druga w powietrzu no i wyszło mu piękne "służenie". W wykonaniu takiego wielkopsa to coś pięknego!

Posted

PILNIE POTRZEBNA JEST POMOC SUCZCE:placz::placz:
MOGĘ JĄ NAWET ZAWIEŚC JEŚLI DOMEK SIĘ ZNAJDZIE...
BARDZO PROSZĘ O POMOC..:-(:-(

suka duża miesz.kaukaza ok.7 lat /wyster.
ADRES SCHRONISKA:
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE
UL. OPOLSKA 36
41-500 CHORZÓW
TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52

www.chorzow.schronisko.com

w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na:
[email protected]

Posted

Nasze :-) "Paluchowe" kaukazy co chwila ujawniają jakieś talenty - presja otoczenia ???
Natussiaa-> o co chodzi z tą sunią - jakieś blizsze info ?

Posted

Niniejszym odszczekuje pomówienia Mojo o to jakoby nie był owczarkiem kaukaskim tylko mixem. Wygląda jak kaukaz, zachowuje się jak kaukaz, pewnie więc jest to kaukaz. Jeśli nie to nie wiem co :-)

Posted

morisowa napisał(a):
:multi:
no i mamy zwycięzcę konkursu!

:bigok::bigok::bigok:

morisowa napisał(a):
w nagrodę zapraszam do schroniska na spacerek z Mojo w wersji poprawionej :evil_lol:

Żeby mnie zjadł :crazyeye: :eek2:

Posted

ale on ma co jeść, a żarłokiem nie jest ;)

Z ciekawostek: Mojo trafił na rejon 13 (najdalsze miejsce schroniska) i został przeniesiony potem na "wybiegi szpitalne". Czemu? tu konkursu nie będzie, bo kto by na to wpadł, że... został zabrany, żeby go nikt nie ukradł :diabloti: