morisowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Mojo z daleka cieszy się na mój widok :loveu: a z bliska podchodzi do krat i nastwia się do głasków. Chyba mnie lubi :eviltong: Ale po niedzielnym spacerku mam do niego respekt :roll: Na kolejny koniecznie chcę, żeby miał kaganiec. Za kilka dni pewnie z tym spróbuję. Mojo zwraca uwagę ludzi. Jeden dzień dziś, mało odwiedzających schronisko, a kilka osób zatrzymywało się przed jego boksem. Ten pies robi wrażenie! Quote
KWL Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 :loveu:Już piszę (skoro wywołano mnie do tablicy :-) Mojo - cudo, wieeelkie cudo :loveu:. Na moje kaprawe oczka mieszaniec kaukaza i azjaty. Dostojny, wspaniały wielkopies. Charakter...moim zdaniem rewelacyjny. Chcesz być moim przewodnikiem ? Pokaż że dorosłeś...On was moje drogie panie lubi :-) A jestem przekonany że nie łatwo go przekupić i oszukać :-P Jednym słowem wspaniały towarzysz dla człowieka który zdobędzie jego szacunek i doceni jego mądrość i niezależność. Trójspacer ? Fantastyczny ! 3 grzeczne psy podążające za sobą :-) Tylko nie małe szczekacze a wielkie cuda :-) Quote
morisowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 KWL napisał(a):Na moje kaprawe oczka mieszaniec kaukaza i azjaty ech, Kwl, dla Ciebie żaden nie jest prawdziwym kaukazem :evil_lol: Quote
KWL Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 morisowa napisał(a):Mojo zwraca uwagę ludzi. Jeden dzień dziś, mało odwiedzających schronisko, a kilka osób zatrzymywało się przed jego boksem. Ten pies robi wrażenie! Widziałem, jak staliśmy kawałek dalej to akurat dwie "wycieczki" przechodziły, obydwie staneły przed boksem Mojo. morisowa napisał(a):ech, Kwl, dla Ciebie żaden nie jest prawdziwym kaukazem :evil_lol: Jak to nie jest ? :cool3: To jest KAUKAZ PLUS :diabloti: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Melduję się :ylsuper: na " niedźwiadkach " :loveu: Quote
morisowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :angryy::angryy::angryy: Mojo już na rejonie 13tym! chyba ktoś mnie (i kaukazów) w tym schronisku nie lubi :angryy::angryy::angryy: Będzie miał tam wspaniałą socjalizację. O spacerach można zapomnieć, bo nie wyobrażam sobie przeprowadzać go przez całe schronisko. Jednego psa mi żałują! banda złośliwych kretynów Quote
morisowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ziutka, witam serdecznie! i przepraszam, że akurat musiałam się na Twe przywitanie powściekać, no ale takie życie w tym schronisku :roll: człowiek się stara jak może a każdy to docenia jak ... :roll: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 morisowa napisał(a)::angryy::angryy::angryy: Mojo już na rejonie 13tym! chyba ktoś mnie (i kaukazów) w tym schronisku nie lubi :angryy::angryy::angryy: Będzie miał tam wspaniałą socjalizację. O spacerach można zapomnieć, bo nie wyobrażam sobie przeprowadzać go przez całe schronisko. Jednego psa mi żałują! banda złośliwych kretynów No nieźle :shake: dopiero co tu weszłam i już takie wieści :talker: Quote
KWL Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 morisowa napisał(a)::angryy::angryy::angryy: Mojo już na rejonie 13tym! No żesz cholera jasna ! Nie da się tego jakoś odkręcić ? przecież to kompletnie bez sensu. I kto to takimi pomysłami rewelacyjnymi strzela ? Quote
morisowa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='KWL']No żesz cholera jasna ! Nie da się tego jakoś odkręcić ? przecież to kompletnie bez sensu. I kto to takimi pomysłami rewelacyjnymi strzela ? Tomek, zastępca brygadzisty, taki chudy i wysoki (na mojej wsi rodzinnej jest takie powiedzenie: "wysoki do nieba a głupi jak trzeba") . Mam jego tel, zaraz mu cos napiszę słodkiego. Chyba właśnie zdobywam sobie pierwszego wroga w schronisku :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='KWL']:loveu:Już piszę (skoro wywołano mnie do tablicy :-) Mojo - cudo, wieeelkie cudo :loveu:. Na moje kaprawe oczka mieszaniec kaukaza i azjaty. Dostojny, wspaniały wielkopies. Charakter...moim zdaniem rewelacyjny. Chcesz być moim przewodnikiem ? Pokaż że dorosłeś...On was moje drogie panie lubi :-) A jestem przekonany że nie łatwo go przekupić i oszukać :-P Jednym słowem wspaniały towarzysz dla człowieka który zdobędzie jego szacunek i doceni jego mądrość i niezależność. Trójspacer ? Fantastyczny ! 3 grzeczne psy podążające za sobą :-) Tylko nie małe szczekacze a wielkie cuda :-) No no - KWL wczorajszy był... A poważnie - Morisowa - mało to wrogów, o których nie wiesz... O tym przynajmniej będziesz wiedziała. Duży plus ! Szkoda by było, żeby debilne decyzje zaważyły na możliwości socjalizacji i wyadoptowania psiaka. Quote
morisowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na szczęście Mojo nie jest na rejonie 13tym, a na "wybiegach szpitalnych" - to oznacza o wiele łatwiejsze wychodzenie na spacer i generalnie jednak powiem, że lepsze warunki. Będzie socjalizacja, będa spacery. A na razie ciągle jest leczenie "gluta". Mojo jest bardziej cudowny niż myślałam :loveu: Duży miś, który łapkuje, żeby go miziać, a nawet... staną mi słupka :crazyeye: z siadu, zaczepił mnie obiema łapami naraz, jedną oparł się mi o ręke, druga w powietrzu no i wyszło mu piękne "służenie". W wykonaniu takiego wielkopsa to coś pięknego! Quote
Natussiaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 PILNIE POTRZEBNA JEST POMOC SUCZCE:placz::placz: MOGĘ JĄ NAWET ZAWIEŚC JEŚLI DOMEK SIĘ ZNAJDZIE... BARDZO PROSZĘ O POMOC..:-(:-( suka duża miesz.kaukaza ok.7 lat /wyster. ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 www.chorzow.schronisko.com w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: [email protected] Quote
KWL Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Nasze :-) "Paluchowe" kaukazy co chwila ujawniają jakieś talenty - presja otoczenia ??? Natussiaa-> o co chodzi z tą sunią - jakieś blizsze info ? Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No właśnie - Natussiaa - w czym rzecz ??? KWL - zobacz post poniżej !!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 KWL napisał(a):Ano właśnie, ale w lipcu to był kaukaz bez ogonka a dziś to bardzo fajny Dart (Darth ? :diabloti:), mix kaukaza, niestary chłopak o bardzo fajnej psychice. Czy to nie on przypadkiem ??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10922278#post10922278 Quote
KWL Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Niniejszym odszczekuje pomówienia Mojo o to jakoby nie był owczarkiem kaukaskim tylko mixem. Wygląda jak kaukaz, zachowuje się jak kaukaz, pewnie więc jest to kaukaz. Jeśli nie to nie wiem co :-) Quote
morisowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Krzysiu, każdy widzi, że Mojo to kaukaz, a ty musisz się tak długo przekonywać :roll: :evil_lol: Quote
Natussiaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 KWL napisał(a): Jeśli nie to nie wiem co :-) A mnie się wydaję że to sarplaninac :razz: fotki http://images.google.pl/images?q=sarplaninac&hl=pl&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title Quote
morisowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Natussiaa napisał(a):A mnie się wydaję że to sarplaninac :razz: fotki http://images.google.pl/images?q=sarplaninac&hl=pl&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title jejku, jakie cudeńko! :loveu: to jak, Mojo to mix kaukaza z sarplaninackiem? :evil_lol: Quote
morisowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mojo dziś coś stracił :diabloti: kto zgadnie co? :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 morisowa napisał(a):Mojo dziś coś stracił :diabloti: kto zgadnie co? :evil_lol: Dwa dyndające jajeczka :evil_lol: Quote
morisowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :multi: no i mamy zwycięzcę konkursu! w nagrodę zapraszam do schroniska na spacerek z Mojo w wersji poprawionej :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 morisowa napisał(a)::multi: no i mamy zwycięzcę konkursu! :bigok::bigok::bigok: morisowa napisał(a):w nagrodę zapraszam do schroniska na spacerek z Mojo w wersji poprawionej :evil_lol: Żeby mnie zjadł :crazyeye: :eek2: Quote
morisowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ale on ma co jeść, a żarłokiem nie jest ;) Z ciekawostek: Mojo trafił na rejon 13 (najdalsze miejsce schroniska) i został przeniesiony potem na "wybiegi szpitalne". Czemu? tu konkursu nie będzie, bo kto by na to wpadł, że... został zabrany, żeby go nikt nie ukradł :diabloti: Quote
Recommended Posts