karusiap Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Hektorka zabralysmy dzis do weta bo rozwalil sobie lapke,nie wiem jak...Dostalismy masc i tableteczki.Nic strasznego,ranka. Byl tak grzeczny i kochany,ze to naprawde aniol.Wtulal sie,siedzial na siad...jest bosssski:loveu::loveu: w lecznicy dumnie sie polozyl zakladajac na siebie przednie lapki:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dobrze ze to nic powaznego, a przytył? Quote
karusiap Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Dobrze ze to nic powaznego, a przytył?[/quote] hmm to tak dziwnie troche,bo my wiemy i widzimy,ze tak,zaokragla sie...natomiast ludzie nieznajacy go mowia,ze jest strasznie chudy...fakt,ale szkoda ze go na poczatku nie widzieli... Quote
SZPiLKA23 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 On jest jeszcze młody to nie bedzie tak szybko tył;) Quote
Kudłata Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A fotki jakieś będą może? Bo stęskniłam się strasznie za Hektorkiem.. Quote
agamika Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='karusiap']hmm to tak dziwnie troche,bo my wiemy i widzimy,ze tak,zaokragla sie...natomiast ludzie nieznajacy go mowia,ze jest strasznie chudy...fakt,[I][B]ale szkoda ze go na poczatku nie widzieli[/B]...[/I][/quote] i tu własnie sedno ... nie mają punktu odniesienia ;) tzn,. dla Nich punktem odniesienia jest "normalny" doberman..a dla Nas widok Hektora PRZED a on moze jak Odi ..utyc do pewnego momentu , a puzniej organizm czeka ... wiesz ... kwestia posiadania własnego człowieka ... :-( Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nowe fotki by sie przydały do allegro Quote
Jagienka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Camara']Hektor ma dziś ogłoszenie w GW[/quote] Dziękujemy :loveu: karusiap w prawdzie w Tunezji, ale jej napisałam smsa, żeby zapisywała numery i będziemy oddzwaniac jak wróci :) Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Dałam dobusia tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121504[/URL] mam nadzieje ze dobrze zrobiłam ;) Quote
Jagienka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Dałam dobusia tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121504[/URL] mam nadzieje ze dobrze zrobiłam ;)[/quote] w prawdzie tam do 5ciu miesięcy, ale kto wie :evil_lol: dziękujemy :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mysle ze 5- miesiecznych duzo nie ma moze sie nasze dobczysko załapie ;) Quote
lunarmermaid Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Fotki faktycznie potrzebne.Hektorek wcale nie jest za chudy,teraz już wygląda ok! Quote
dzodzo Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 jest w krakowie domek dla dobka na zamknietym osiedlu z sunia dobermanką, moze Hektor by się nadał? pan pisal co prawda o innego brazika ale tu ma blizej,jak cos to podam namiary do kontaktu Quote
Jagienka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='dzodzo']jest w krakowie domek dla dobka na zamknietym osiedlu z sunia dobermanką, moze Hektor by się nadał? pan pisal co prawda o innego brazika ale tu ma blizej,jak cos to podam namiary do kontaktu[/quote] dzodzo... karusiap narazie nie ma, ale wraca w pt chyba, więc możesz jej wysłac namiary na tego Pana na pw i ona na bank sie skontaktuje... Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts