Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektorka zabralysmy dzis do weta bo rozwalil sobie lapke,nie wiem jak...Dostalismy masc i tableteczki.Nic strasznego,ranka.
Byl tak grzeczny i kochany,ze to naprawde aniol.Wtulal sie,siedzial na siad...jest bosssski:loveu::loveu:
w lecznicy dumnie sie polozyl zakladajac na siebie przednie lapki:loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Dobrze ze to nic powaznego, a przytył?[/quote]
hmm to tak dziwnie troche,bo my wiemy i widzimy,ze tak,zaokragla sie...natomiast ludzie nieznajacy go mowia,ze jest strasznie chudy...fakt,ale szkoda ze go na poczatku nie widzieli...

Posted

[quote name='karusiap']hmm to tak dziwnie troche,bo my wiemy i widzimy,ze tak,zaokragla sie...natomiast ludzie nieznajacy go mowia,ze jest strasznie chudy...fakt,[I][B]ale szkoda ze go na poczatku nie widzieli[/B]...[/I][/quote]
i tu własnie sedno ... nie mają punktu odniesienia ;) tzn,. dla Nich punktem odniesienia jest "normalny" doberman..a dla Nas widok Hektora PRZED

a on moze jak Odi ..utyc do pewnego momentu , a puzniej organizm czeka ... wiesz ... kwestia posiadania własnego człowieka ... :-(

Posted

[quote name='Camara']Hektor ma dziś ogłoszenie w GW[/quote]
Dziękujemy :loveu:
karusiap w prawdzie w Tunezji, ale jej napisałam smsa, żeby zapisywała numery i będziemy oddzwaniac jak wróci :)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Dałam dobusia tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121504[/URL]

mam nadzieje ze dobrze zrobiłam ;)[/quote]
w prawdzie tam do 5ciu miesięcy, ale kto wie :evil_lol:
dziękujemy :loveu:

Posted

jest w krakowie domek dla dobka na zamknietym osiedlu z sunia dobermanką, moze Hektor by się nadał?

pan pisal co prawda o innego brazika ale tu ma blizej,jak cos to podam namiary do kontaktu

Posted

[quote name='dzodzo']jest w krakowie domek dla dobka na zamknietym osiedlu z sunia dobermanką, moze Hektor by się nadał?

pan pisal co prawda o innego brazika ale tu ma blizej,jak cos to podam namiary do kontaktu[/quote]
dzodzo... karusiap narazie nie ma, ale wraca w pt chyba, więc możesz jej wysłac namiary na tego Pana na pw i ona na bank sie skontaktuje...
Dziękujemy :loveu: