karusiap Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 U Hektorka wszytsko w porzadku.Kawaler jest juz po kastracji i czuje sie bardzo dobrze.Zaczyna nam tyc,juz mu troszke przybylo,wyglada pieknie:loveu:Jest grzeczny i podrywa suczki na spacerkach;) o jakas laska na horyzoncie:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Nasz przystojniak, tylko gdzie jego domek?:( Quote
halcia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Szok,że jeszcze domek sie nie znalazł. Quote
SZPiLKA23 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agamika Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :roll: "podrywa " ....troche zbyt delikatnie jest to ujete:roll: :roll: :roll: ... jak u juz u Korci napisałam ... niedługo sie dowiem ze dobermany potrafią latać :eviltong: Quote
karusiap Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Szpilko czy Hektora allegro jest aktualne? Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Z Hektora zrobil sie prawdziwy pieszczoch,uwielbia wtulac lepetynke w czlowieka:loveu: na spacerach chetnie zaczepia psy do zabawy,ale cos nie moze znalesc chetnego:cool1:wczoraj np chcial sie pobawil 6 kilogramowym Rudzikiem i machnal go lapka,co tamtego wprawilo w oslupienie:evil_lol: Poza tym Hektus slicznie nabiera nam pomalutku cialka:) Tylko dziwna sprawa,bo mlody,piekny pies a tel....zero...gdie by go jeszcze pooglaszac?? Quote
mar.gajko Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Czy on był w Wyborczej. Tam "idą" takie bardzie j rasowe. Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 mar.gajko napisał(a):Czy on był w Wyborczej. Tam "idą" takie bardzie j rasowe. szczerze mowiac nie byl w zadnej gazecie:oops:tak mi sie wydawalo,ze raz dwa znajdzie dom i nie chcialam miejsca zajmowac wlasnie "rasowym":oops: Quote
mar.gajko Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 To puśc go szybciutko do Wyborczej. Jest tam kolejka, ale bez tragedi. Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 mar.gajko napisał(a):To puśc go szybciutko do Wyborczej. Jest tam kolejka, ale bez tragedi. Poszlo-dziekuje;) Quote
lunarmermaid Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Czy Hektor jest w Krakowie? Jaki jest do innych psów i dzieci? Jest pięknym dobkiem! Miałam już dobusia,ale z powodów neurologicznych musiałam go uśpić. Uwielbiam tą rasę psów! Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 lunarmermaid napisał(a):Czy Hektor jest w Krakowie? Jaki jest do innych psów i dzieci? Jest pięknym dobkiem! Miałam już dobusia,ale z powodów neurologicznych musiałam go uśpić. Uwielbiam tą rasę psów! Tak Hektor jest w Krakowie.Do innych psow to bardzo roznie,zalezy od psa ale nie atakuje na dzien dobry,zeby zagrysc. Do dzieci niesprawdzany,niepodejrzewam go o agresje,ale jest duzy i silny i niechcacy moze np przewrocic male dziecko,ale to chyba normalne;) Nie pozwoli tez na pewno na targanie za uszy itp Quote
lunarmermaid Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Na to to chyba żaden pies nie pozwala.Moja sunia do tej pory nie zbliża się do córeczki(9miesięcy).Mam ją ze schroniska i po jej zachowaniu przypuszczam,że ktoś z powodu dziecka ją wyrzucił.Ale krzywdy małej nie robi,zresztą pilnuję,żeby mała jej nie zaczepiała. Quote
SZPiLKA23 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ze wzgladu na dzieci prawdopodobnie został oddany, nie atakował ich oczywiscie ale przebiegajac przewrocił- to kawał psa nie mozna go winic pozatym nikt go nie uczył jak sie ma zachowac Quote
lunarmermaid Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No i w tym jest caly problem.I psa i dziecko trzeba wychować,aby sobie wzajemnie nie robiły krzywdy.Moja sunia też jest dość duża,mieszaniec wyżła,postrzelona jak wyżly i pilnuje i jej i małej jak raczkuje,żeby psa nie meczyła. Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ojej dlugasny watek... czy Hektor ma jakis plakacik gotowy? Quote
Recommended Posts