Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Hektorka wszytsko w porzadku.Kawaler jest juz po kastracji i czuje sie bardzo dobrze.Zaczyna nam tyc,juz mu troszke przybylo,wyglada pieknie:loveu:Jest grzeczny i podrywa suczki na spacerkach;)
o jakas laska na horyzoncie:evil_lol:

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll: "podrywa " ....troche zbyt delikatnie jest to ujete:roll: :roll: :roll: ... jak u juz u Korci napisałam ... niedługo sie dowiem ze dobermany potrafią latać :eviltong:

Posted

Z Hektora zrobil sie prawdziwy pieszczoch,uwielbia wtulac lepetynke w czlowieka:loveu:
na spacerach chetnie zaczepia psy do zabawy,ale cos nie moze znalesc chetnego:cool1:wczoraj np chcial sie pobawil 6 kilogramowym Rudzikiem i machnal go lapka,co tamtego wprawilo w oslupienie:evil_lol:
Poza tym Hektus slicznie nabiera nam pomalutku cialka:)

Tylko dziwna sprawa,bo mlody,piekny pies a tel....zero...gdie by go jeszcze pooglaszac??

Posted

mar.gajko napisał(a):
Czy on był w Wyborczej.
Tam "idą" takie bardzie j rasowe.

szczerze mowiac nie byl w zadnej gazecie:oops:tak mi sie wydawalo,ze raz dwa znajdzie dom i nie chcialam miejsca zajmowac wlasnie "rasowym":oops:

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Czy Hektor jest w Krakowie? Jaki jest do innych psów i dzieci? Jest pięknym dobkiem! Miałam już dobusia,ale z powodów neurologicznych musiałam go uśpić. Uwielbiam tą rasę psów!

Tak Hektor jest w Krakowie.Do innych psow to bardzo roznie,zalezy od psa ale nie atakuje na dzien dobry,zeby zagrysc.
Do dzieci niesprawdzany,niepodejrzewam go o agresje,ale jest duzy i silny i niechcacy moze np przewrocic male dziecko,ale to chyba normalne;)
Nie pozwoli tez na pewno na targanie za uszy itp

Posted

Na to to chyba żaden pies nie pozwala.Moja sunia do tej pory nie zbliża się do córeczki(9miesięcy).Mam ją ze schroniska i po jej zachowaniu przypuszczam,że ktoś z powodu dziecka ją wyrzucił.Ale krzywdy małej nie robi,zresztą pilnuję,żeby mała jej nie zaczepiała.

Posted

No i w tym jest caly problem.I psa i dziecko trzeba wychować,aby sobie wzajemnie nie robiły krzywdy.Moja sunia też jest dość duża,mieszaniec wyżła,postrzelona jak wyżly i pilnuje i jej i małej jak raczkuje,żeby psa nie meczyła.