Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:eviltong:
tak szczerze mówiąc to większość muszę poobcinać :eviltong: tylko dwie węc na razie
a foty są od wujcia Israela ;) :razz:

i filmik tez jest, ale wymaga komentarza, tak więc zaraz , nie wszystko na raz :diabloti:

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak więc , jak bedzieci mogły zauważyć Hektor jest wpatrzony w jedno miejsce w przestrzeni ... sa to drzwi ... prowadzące do boksów :cool3: . A Hektorek ponad spacer i wszystko ceni sobie michę , która zawsze na Niego czeka po spacerze ;) .. tak więc chłopak ma "lekkie"parcie na szybki powrót do kojca , wzmocnione jeszcze łaknieniem wywołanym przez paskudy co w NIm siedzą :shake:

Tak więc kończy sie to próba zaciągnięcia wyprowadzającego z powrotem jak najszybciej :evil_lol: .. tak wiec wygląda to tak ../ Hektor ciągnie z powrotem, jak zobaczy ze sie nie ulegnie to sam powraca , , ale za jakiś czas znowu próba, p[o odejściu dalej , oczywiście tak nie ma ;), no ale czasem trzeba postać chwile przed :evil_lol: , jak na filmiku ...
tak wiec generalnie to mnie Hektor nie lubi chyba hahahahahahaaaa :diabloti:

http://pl.youtube.com/watch?v=ZL4y06yCG2g

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Pieknosci nasze uparciuszkowe :loveu: Dziekujemy za fory i filmik:) ile moze potrwac leczenie na tego robala?

ojj, trochę może:shake: ...

bo to jest tak, ze po zakonczeniu kuracji lekiem ( niestety nie wiem do kiedy właśnie ma brac ) trzeba odczekać dwa tygodnie i wykonać powtórne badania ... i jeśli są to dalej leczenie ... i tak aż do skutku ...

i ja bym jednak uważała na inne Orzeszki, bo objawów Hektor nie miał od początku :shake: , a więc dopiero robale sie prawdopodobnie rozwijały :angryy: ... teraz nie pamiętam czasu inkubacji, no ale lepiej nie bagatelizować tego świństwa :shake:

Posted

Ech, nie było mnie kilka dni, a tu takie wiesci, szkoda... U mnie z kotem było w porządku, może to kwestia tego, że to było pierwsze miejsce Hektora po schronisku... Nie wiem. A jak tam Pani z Krakowa?

Posted

Kudłata napisał(a):
Ech, nie było mnie kilka dni, a tu takie wiesci, szkoda... U mnie z kotem było w porządku, może to kwestia tego, że to było pierwsze miejsce Hektora po schronisku... Nie wiem. A jak tam Pani z Krakowa?

nie bylo mnie pare dni wiec z pania kontaktu nie mialam,ale mnie buda nie przekonuje.Teraz pare miesiecy bedzie na polu,potem nagle na zime do domu i kto mu powie,zeby sie tam nie zalatwial?znowu wyladuje gdzies w garazu albo komorce...albo dom,albo pole,w jego wypadku dom

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
:( .........................

Bedzie dobrze,znajdziemy najlepszy domek dla Hektorka.Mialam tez jeden tel od Pana.Bardzo daleko pod granica niemiecka.Ma dziecko male i na razie czeka az wyleczymy lamblie.....ale no nie wiem,zobaczymy.Obawiam sie tak dalekiej adopcji.

Posted

karusiap napisał(a):
Bedzie dobrze,znajdziemy najlepszy domek dla Hektorka.Mialam tez jeden tel od Pana.Bardzo daleko pod granica niemiecka.Ma dziecko male i na razie czeka az wyleczymy lamblie.....ale no nie wiem,zobaczymy.Obawiam sie tak dalekiej adopcji.

Gdzie gdzie? Przy Zgorzelcu gdzieś? Wiesz, że za jakieś 3 miesiące będziemy miec tam wtyke ;)

Posted

Jagienka napisał(a):
Gdzie gdzie? Przy Zgorzelcu gdzieś? Wiesz, że za jakieś 3 miesiące będziemy miec tam wtyke ;)

oj nie wiem gdzie...a skad tam nasza wtyka??:evil_lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
Jagienka emigruje :diabloti:

:crazyeye:o nieeeee co to to nie,mloda panno.....nie nie i nie...ja mam w nosie wtyki,a Jagienka zostaje na miejscu <foch>:roll:

:evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Lala jest :multi: sliczniutka :loveu: pieniazki tez poszły :)

juz doszla?bardzo sie ciesze:)zapakowana moze nie najpiekniej:cool1:ale chcialam,zeby byla bezpieczna:)