Erazm Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Miałbyć jamnik, ale nie było, a ona cwaniarka. Przecież nie mogłam wrócić z pustymi rękami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Erazm']Miałbyć jamnik, ale nie było, a ona cwaniarka. Przecież nie mogłam wrócić z pustymi rękami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się znaczy Tosca jest "jamnik z wyboru" zupełnie jak Migotka Maupy to bulwa! :loveu: Quote
Ola164 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Widze że humory dopisują :D Skacz malutka po domek :) Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 W tak doborowym towarzystwie złego humoru mieć nie można...zwłaszcza, że Isadora co i raz takie urocze foty wstawia! :loveu: Będę głosem ludu: Chleba i Toski!!! no...ewentualnie zamiast chleba, przy tych okolicznościach atmosferycznych, mogą być truskawki! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Sami zobaczcie czy moja długość nie świadczy o jamniczym pochodzeniu: Mój braciszek Rambo: :loveu: Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zgiń, przepadnij maro nieczysta! Wzrok porządnym ludziom mamisz!!! :evil_lol: Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 A propos jamnikowatości Toski to niestety, ale to tak bywa...dla wtajemniczonych...Pimek miał byc foksterierem... Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ecci napisał(a):A propos jamnikowatości Toski to niestety, ale to tak bywa...dla wtajemniczonych...Pimek miał byc foksterierem... No zobacz, ale to wszystko nie przeszkadza kochać :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='danka1234']To ta torba do której Filip tez sie pakowal? Tak tą torbę Filip uwielbiał. Do dziś sie zastanawiam jak się mieścił. Prezesik tez ją lubił. A Alfik nie zauważał. Dziewczyny Sisi i Calineczka też bywały w torbie. Tosca uwielbia w niej być, albo w budce. Ma dziewczyna dwa pokoje do dyspozycji. Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Isadora7 napisał(a):No zobacz, ale to wszystko nie przeszkadza kochać :loveu::loveu::loveu: no jasne, że NIE!!! Ja za tymi swoimi łobuzami to bym w ogień skoczyła!!! Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ecci napisał(a):no jasne, że NIE!!! Ja za tymi swoimi łobuzami to bym w ogień skoczyła!!! A to witaj w Klubie :) też tak mam Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Isadora7 napisał(a):A to witaj w Klubie :) też tak mam Tutaj pewnie każdy tak ma!!!Ale to chyba dobrze!!!:evil_lol: Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Inni wstępu nie mają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Erazm napisał(a):Inni wstępu nie mają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak, w końcu tutaj mamy siedlisko ludzi pałających miłościa do zwierzów!!! Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jaka ona jest sliczna? dobrze, ze ona nie u mnie bo bym z domu nie wychodzila Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Szukamy domku dla ślicznej Tosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dajcie żyć Isadorce, następne pierdółki do remontu czekają w kolejce:eviltong: Quote
teapot Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ecci napisał(a):Ty napewno chcesz ją oddac??? Pytanie jest okrutne, bo pewnie z dnia na dzień coraz mniej i mniej... Kurcze, ale ona ma powalające spojrzenie!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts