Jump to content
Dogomania

[CK] Daisy__suczka SHIH TZU w schronie!! JUŻ W NOWYM DOMU:))))))))))

Recommended Posts

Posted

Z psami dogaduje się ze wszytskimi,
z kotami myślę, że nie będzie problemu;)
To jest taka istotka, że jak widzi ludzi, zwierzęta, to się strasznie cieszy,
nie zauważyłam, żeby kiedykolwiek kogoś próbowała obszczekać, na kogoś warczała.
Nic tylko brać i kochać;)

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']
Oby, oby..

nie do końca rozumiem....Malagos zgłasza swą osobę gotową i chętną a tutaj dawane są ogłoszenia (suczka w obce ręce, bez sterylizacji) niejasne to wszystko

Posted

Ale jak chętną i gotową?
Żeby dać dt?

Daisy jest pięknym psiakiem, wierzymy, że bardzo syzbko się znajdzie ktoś odpowiedni, odpowiedzialny, kto da Jej dom na stałe.
Na razie nie szukamy dla Niej tymczasu, są u nas bardziej potrzebujące psy, np Romek.
Daisy jest w czystym, cieplym pomieszczeniu, jest przez nas dizennie czesana i jakoś szczególnie rozstrojona z tego pwoodu nie jest.

A co do sterylizacji, to już Ci pisałam- że NIE wydamy Jej bez sterylki, nie ma w ogóle o czym mówić.
Już jedna babka dzwoniła, która twierdziła, że chciałaby Ją zaadoptować, ale bardzo prosiłaby, zeby Jej nie sterylizować.
Absolutnie NIE.

Wejdź na naszą str i zobacz, ze wszystkie psiaki mamy wysterylizowane.

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Ale jak chętną i gotową?
Żeby dać dt?

Daisy jest pięknym psiakiem, wierzymy, że bardzo syzbko się znajdzie ktoś odpowiedni, odpowiedzialny, kto da Jej dom na stałe.
Na razie nie szukamy dla Niej tymczasu, są u nas bardziej potrzebujące psy, np Romek.
Daisy jest w czystym, cieplym pomieszczeniu, jest przez nas dizennie czesana i jakoś szczególnie rozstrojona z tego pwoodu nie jest.

A co do sterylizacji, to już Ci pisałam- że NIE wydamy Jej bez sterylki, nie ma w ogóle o czym mówić.
Już jedna babka dzwoniła, która twierdziła, że chciałaby Ją zaadoptować, ale bardzo prosiłaby, zeby Jej nie sterylizować.
Absolutnie NIE.

Aniu moge cie poprawić wszystkie suki mamy wysterelizowane

Posted

szachrajka14 napisał(a):
Aniu moge cie poprawić wszystkie suki mamy wysterelizowane

Aga, a te psy, które nie są wykastrowane, jest ich zaledwie kilka, są to staruszki zazwyczaj,
ich stan zdrowia na to nie pozwala!

Malagos, bardzo Ci dziękujemy za propozycję, że byłaś zwarta i gotowa;)
Ale na razie nic więcej nie zdradzę, tyle tylko, żeby trzymać mocno kciuki;)

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']

Absolutnie NIE.

to dobrze! wierzę że tego dopilnujecie a babka chyba naiwnych frajerów znalazła "bez sterylizacji":megagrin::boom:
Malagos jakby ją wzięła to na zawsze-tak na 100% domyślam się:eviltong:

Posted

Dziewczyny nie bardzo rozumiem, wolicie po sterylce trzymać sunie w schronie niż oddać do malagos? lub innego dt?
no chyba,że macie już chętnego na 100%.........

Posted

eniu, dziewczyny pewnie mają na oku dom stały, a ja nie moge jej zapewnic stałego! Oktawia przesadza z tymi 100 procentami! U mnie moze być tylko TYMCZASOWY i to na króciutko!

Posted

enia napisał(a):
Dziewczyny nie bardzo rozumiem, wolicie po sterylce trzymać sunie w schronie niż oddać do malagos? lub innego dt?
no chyba,że macie już chętnego na 100%.........

100%, to będzie jak pojedzie;)
Nie chcę zapeszać, ale wszystko jest na dobrej drodze i Daisy będzie miała domek.:multi:Cudowny domek:)