Ana_Zbyska Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Z psami dogaduje się ze wszytskimi, z kotami myślę, że nie będzie problemu;) To jest taka istotka, że jak widzi ludzi, zwierzęta, to się strasznie cieszy, nie zauważyłam, żeby kiedykolwiek kogoś próbowała obszczekać, na kogoś warczała. Nic tylko brać i kochać;) Quote
San_(jagodowa:) Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ana_Zbyska napisał(a): Nic tylko brać i kochać;) Amen :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Daisy prezentuje się na e-zwierzaku: http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/270/ Quote
wanda szostek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Oby szybko znalazła dom. 9 lat to sporo. Mam podobną trochę ośmiolatkę. Może DT szukać? Quote
Ana_Zbyska Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Dziękujemy bardzo, ale na razie z DT sie wstrzymamy. Jutro będzie w lokalnej gazecie, więc może coś ruszy. Quote
oktawia6 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Ana_Zbyska'] Oby, oby.. nie do końca rozumiem....Malagos zgłasza swą osobę gotową i chętną a tutaj dawane są ogłoszenia (suczka w obce ręce, bez sterylizacji) niejasne to wszystko Quote
Ana_Zbyska Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Ale jak chętną i gotową? Żeby dać dt? Daisy jest pięknym psiakiem, wierzymy, że bardzo syzbko się znajdzie ktoś odpowiedni, odpowiedzialny, kto da Jej dom na stałe. Na razie nie szukamy dla Niej tymczasu, są u nas bardziej potrzebujące psy, np Romek. Daisy jest w czystym, cieplym pomieszczeniu, jest przez nas dizennie czesana i jakoś szczególnie rozstrojona z tego pwoodu nie jest. A co do sterylizacji, to już Ci pisałam- że NIE wydamy Jej bez sterylki, nie ma w ogóle o czym mówić. Już jedna babka dzwoniła, która twierdziła, że chciałaby Ją zaadoptować, ale bardzo prosiłaby, zeby Jej nie sterylizować. Absolutnie NIE. Wejdź na naszą str i zobacz, ze wszystkie psiaki mamy wysterylizowane. Quote
szachrajka14 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Ale jak chętną i gotową? Żeby dać dt? Daisy jest pięknym psiakiem, wierzymy, że bardzo syzbko się znajdzie ktoś odpowiedni, odpowiedzialny, kto da Jej dom na stałe. Na razie nie szukamy dla Niej tymczasu, są u nas bardziej potrzebujące psy, np Romek. Daisy jest w czystym, cieplym pomieszczeniu, jest przez nas dizennie czesana i jakoś szczególnie rozstrojona z tego pwoodu nie jest. A co do sterylizacji, to już Ci pisałam- że NIE wydamy Jej bez sterylki, nie ma w ogóle o czym mówić. Już jedna babka dzwoniła, która twierdziła, że chciałaby Ją zaadoptować, ale bardzo prosiłaby, zeby Jej nie sterylizować. Absolutnie NIE. Wejdź na naszą str i zobacz, ze wszystkie psiaki mamy wysterylizowane. Aniu moge cie poprawić wszystkie suki mamy wysterelizowane Quote
malagos Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ana Zbyska ma rację, dziweczyny widać wiedzą co robią :multi: Quote
Ana_Zbyska Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 szachrajka14 napisał(a):Aniu moge cie poprawić wszystkie suki mamy wysterelizowane Aga, a te psy, które nie są wykastrowane, jest ich zaledwie kilka, są to staruszki zazwyczaj, ich stan zdrowia na to nie pozwala! Malagos, bardzo Ci dziękujemy za propozycję, że byłaś zwarta i gotowa;) Ale na razie nic więcej nie zdradzę, tyle tylko, żeby trzymać mocno kciuki;) Quote
oktawia6 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Ana_Zbyska'] A co do sterylizacji, to już Ci pisałam- że NIE wydamy Jej bez sterylki, nie ma w ogóle o czym mówić. Już jedna babka dzwoniła, która twierdziła, że chciałaby Ją zaadoptować, ale bardzo prosiłaby, zeby Jej nie sterylizować. Absolutnie NIE. Wejdź na naszą str i zobacz, ze wszystkie psiaki mamy wysterylizowane. to dobrze! wierzę że tego dopilnujecie a babka chyba naiwnych frajerów znalazła "bez sterylizacji":megagrin::boom: Malagos jakby ją wzięła to na zawsze-tak na 100% domyślam się:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 We wtorek jest umówiona sterylka, a po sterylce...;) Na razie trzymać kciuki!:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mała sesja księżniczki;): Te porteczki:loveu: : A tu sępimy: Zwróciliście uwagę na te różowe szeleczki? Bardzo ładnie się komponują z szarym futerkiem i różową gumeczką na kucyku:lol: Quote
Ana_Zbyska Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Jaki Księżniczka miała uśmieszek na przed ostatnim zdjęciu-uroczy:D Śliczniutka jak zawsze;) Quote
szachrajka14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='San_(jagodowa:)']Mała sesja księżniczki;): Nasz Bosmanek?? też chciał zdjącia Quote
San_(jagodowa:) Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Myślę,że Bosmana bardziej interesowała Księżniczka:lol: Quote
enia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dziewczyny nie bardzo rozumiem, wolicie po sterylce trzymać sunie w schronie niż oddać do malagos? lub innego dt? no chyba,że macie już chętnego na 100%......... Quote
malagos Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 eniu, dziewczyny pewnie mają na oku dom stały, a ja nie moge jej zapewnic stałego! Oktawia przesadza z tymi 100 procentami! U mnie moze być tylko TYMCZASOWY i to na króciutko! Quote
Ana_Zbyska Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 enia napisał(a):Dziewczyny nie bardzo rozumiem, wolicie po sterylce trzymać sunie w schronie niż oddać do malagos? lub innego dt? no chyba,że macie już chętnego na 100%......... 100%, to będzie jak pojedzie;) Nie chcę zapeszać, ale wszystko jest na dobrej drodze i Daisy będzie miała domek.:multi:Cudowny domek:) Quote
szachrajka14 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jee no to pewnie Daisy dostanie domek na który zasługuje Quote
Recommended Posts