GrubbaRybba Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tofik - Piękny pies w typie asta / pitbula. Łasi się do ludzi. Jest młody, ma około 1 roku. Został wyciągnięty ze schroniska w Tomaszowie. Miał mieć cudowny dom, ale nie udało się. Okazało się bowiem, że Tofik nie lubi kotów i nawet behawiorysta nie umiał pomóc. I tak Tofik rozpoczął swoją tułaczkę po DT. Potem znalazł się kolejny domek. Ludzie odpowiedzialni i mili. Niestety po kilku tygodniach oddali Tofika. Powód... bez powodu. :( Tofik pragnie mieć dom. Kocha ludzi. Dogaduje się z drugim psem w DT. Umie chodzić na smyczy. Szybko uczy się poleceń. Jest grzeczny i posłuszny. Lubi dzieci. Nie niszczy. Ale niestety te wszystkie przymioty nie pomagają mu w szukaniu domu. :( [SIZE=5]Tofik ma DT do 14 sierpnia. A co potem? Chyba schronisko... :( Bannerek: Quote
ocelot Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Schroniskowy wet stwierdził, że w schronisku nie może mu pomóc. Pies obgryza ogon, ech wygląda źle Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 boze kolejna biedna sierotka :placz: dajcie znac Doddy moze go chociaz na stronke fundacji da no i przydalyby sie ogloszenia ... :roll: Quote
ocelot Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Po dzisiejszej wizycie w schronisku miałam dosyć... Nawet jak jakaś bieda idzie do domu, to przybywają nowe, kwarantanna cała znowu pełna. I jeszcze takie przypadki. Czasami mam dość, obiecuję sobie, że nie pójdę więcej, albo rzadziej, ale wtedy co? Zostana bez pomocy. Quote
andzia69 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 śliczny biedaczek:-( i tak ufnie patrzy tymi ślepkami:placz: Quote
ocelot Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 andzia69 napisał(a):śliczny biedaczek:-( i tak ufnie patrzy tymi ślepkami:placz: Ufnie to patrzy od niedawna, wcześniej nie reagował na nic. Kulka nieszczęścia, ewentualnie biegał w kółko z pogryzionym, zakrwawionym ogonkiem:shake: Quote
ruda76 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 andzia69 napisał(a):śliczny biedaczek:-( i tak ufnie patrzy tymi ślepkami:placz: andzia, dzięki za niebieskie;) Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nie ma na dogo miłośników rasy? Ciotki on bardziej Ast czy boksio? Quote
andzia69 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ocelot napisał(a):Nie ma na dogo miłośników rasy? Ciotki on bardziej Ast czy boksio? ascik:loveu: Quote
ocelot Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No to, jak aścik to już o nim wiecie;) A chciałam z niego boksera zrobić:evil_lol:, ale na rasach to ja się średnio znam, jamniki poznaje:evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ocelot napisał(a):No to, jak aścik to już o nim wiecie;) A chciałam z niego boksera zrobić:evil_lol:, ale na rasach to ja się średnio znam, jamniki poznaje:evil_lol: wiecie...tylko kto pomoże go ogłaszać?????:-( ma swój wątek na niebieskim bullowatym forum - kto go gdzie indziej poogłasza???? Quote
ruda76 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 liczba tych biedakow rośnie z dnia na dzien a z adopcjami cisza:roll: Quote
GrubbaRybba Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Ja mogę wrzucić na alegratkę i gumtree. Quote
GrubbaRybba Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Zrobiłam alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1341419_amstaf_mix_z_bokserem_mlody_pies_w.html Quote
Recommended Posts