ocelot Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Wpłynęło za bazarek od selengi 40 zł.:loveu: Dziękuję:loveu::loveu::loveu: I 32 zł. od mar.gajko za antykwariat:) Dziękuję:) Mamy 262 zł.:loveu: Wiosenko odezwij się i napisz coś o Grisiaku, bo przez moje podliczenia strasznie się nudny ten wątek zrobił Quote
ocelot Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ja mam doła totalnego, globalnego. zastanawiam się czy to wszystko ma sens. Obiecałam Grisowi, że będzie dobrze, obiecałam Luckiemu (Rudy) i d---. Uciekł wczoraj, albo w nocy z DT. Jest teraz sam, głodny, zmarznięty, nie zna terenu, na moim osiedlu by sobie poradził , a tam? To wszystko zaczyna mnie po prostu przerastać. Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='ocelot']Ja mam doła totalnego, globalnego. zastanawiam się czy to wszystko ma sens. Obiecałam Grisowi, że będzie dobrze, obiecałam Luckiemu (Rudy) i d---. Uciekł wczoraj, albo w nocy z DT. Jest teraz sam, głodny, zmarznięty, nie zna terenu, na moim osiedlu by sobie poradził , a tam? To wszystko zaczyna mnie po prostu przerastać. O Matko :-(:-(:-(:-( Quote
mimiś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 moze sie znajdzie. nie ma gwarancji, ze uda sie pomóc. mozemy tylko próbować, czasami sie udaje. no, Ocelotku, wygrzebuj sie z tego dołu, ale juz. Griso ma sie chyba dobrze?- gdyby nie Ty juz by pewnie nie zył - tego sie trzymaj.:calus: Quote
ocelot Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Tak, ale Rudy jest sam na obcym terenie:shake: Nie wiem czy będzie chciał wrócić do DT był tam dwa dni. Gdyby chciał to dał by radę, bo to mądry pies, ale boję się, że on chce wrócić do "swojego" osiedla, a to przeszło 200 km,:shake: Quote
mimiś Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nadzieja tylko w pomocy okolicznych dogomaniaków -moze go ktos zauważy Quote
wiosna Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ocelot, trzymaj się :calus: U Grisa przynajniej dobrze wszystko, więc możesz być spokojna. Quote
wiosna Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ..tym razem ja zrobię małą reklamę - przepraszam za offtop moze ktos pomoc w oglaszaniu tego pasiaka ? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10865341#post10865341 Quote
Wet-siostra Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nie znam historii tego pieska,ale może się znajdzie... Griso,piesku,pamiętam o Tobie,zaglądam,choć po cichu...;) Quote
ocelot Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Grisiaczko co u Ciebie? Pieniążki przeleję w tygodniu, poniedziałek, wtorek... czekam jeszcze na wpłaty. Mam na dogo nie zakończone sprawy Ty, Rudy i Dama. Dama bardzo chora, Rudy nie wiadomo, ale chociaż Ty masz się dobrze. To ciut buduje. Quote
ZUZANNA11 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10871724#post10871724 HELP ! Quote
mimiś Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Grisiaczek aby zdrowy? wielbiciele hienoli, pobudka! Quote
ocelot Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Tak wiadomości, ale tylko dobre by nieco mi pomogły. Quote
wiosna Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Grisiak ma się dobrze, właściwie przywykł już całkowicie do naszego codziennego trybu i.. czuje się tu całkiem jak w domu. Jutro lub we wtorek będziemy u Weta ściągnąć gips - nareszcie więc łapka będzie 'wolna'. Blaszki mają być wyjęte za jakieś 2-3 miesiące. Quote
ocelot Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 To trzymamy kciuki za następną wizytę u weta. Quote
ocelot Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 I bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10898755 Quote
ocelot Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 dziękujemy Olena84. wpłynęło 30 zł. Razem 292 zł. Zaraz pieniążki wyślę. Wysłałam 300 zł. Pani Kalina pisała że przelała 100 czyli chyba nieźle. I mały off, może wiecie kto szuka młodej On-ki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=14176 Quote
wiosna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ucieszylismy sie za szybko. W poniedzialek Grisiakowi zdjelismy gips, mial zrobione RTG, wszystko dobrze. We wtorek rozlizal troche rany po operacji, bo zdjal sobie buta. Ranka zaczela sie saczyc. Wczoraj pod wieczor gdy Griso chodzil po wybiegu wydawalo mi sie, ze but jakos inaczej lezy na lapie - i sprawdzilam, okazalo sie ze lapa sie rusza. zlamana. zadzwonilam oczywiscie do Weta, pojechalam od razu, po RTG okazalo sie, ze zlamana nie jest, ale jedna ze srub sie ruszyla - najprawdopodobniej Griso potknal sie lub skoczyl jakos na ta chora lapke. Griso zostal w szpitalu, Wet powiedzial, ze nie da lapy uciac i zrobi wszystko, zeby ja uratowac. Narazie czekam na wiesci, bo podleczony musi byc najpierw stan zapalny, pozniej Wet albo wkreci srube pod nieco innym kątem, albo zwiaze kosci jakos inaczej. jesli chodzi o finanse; zakup antybiotyku (tabletek), masci na paluchy, opatrunkow, odrobaczenie i odpchlepie - lacznie 89,50zl musze tez odjac dwa z czterech ostatnich wyjazdow do Weta, czyli 100zl, bo nie mamy po prostu juz funduszy na paliwo. za leczenie teraz nie zaplacimy nic - Wet wzial to na siebie i nie wezmie ode mnie ani zlotowki. jestem zmieszana i niewymownie wdzieczna. Quote
wiosna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 dotarlo 100zl od p. Kaliny - dziekuje :) Quote
ocelot Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Co ja z tymi psami mam:shake: Griso nie rób mi tego, bardzo Cię proszę, pomyślę w końcu, że przynoszę pecha psiakom. Nowy bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10905918 Quote
Recommended Posts