Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=blue][B]Isadoro, chylę czoła raz kolejny[/B][/COLOR], a napewno nie ostatni. [COLOR=blue][B]Aukcja max.[/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Masz Dziewczyno głowę, oj masz...;)
Pytanie, co "na nie" znajdzie skrupulatny pracownik allegro.:angryy:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Pytanie, co "na nie" znajdzie skrupulatny pracownik allegro.:angryy:[/quote]

Aukcja łapie za serce. Boję się o ten numer konta, ale może przeoczą ;)
Ale chyba wywaliłabym to:
[CENTER][FONT=Trebuchet MS][FONT=Arial Black][FONT=Impact][FONT=Verdana][I]Na tej aukcji sprzedajemy zdjęcie Psiaków.
Jeśli chcesz je otrzymać skontaktuj się ze mną mailowo i podaj adres. Koszt przesyłki takiego zdjęcia to 1,50 zł[/I][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

[LEFT]Bo przecież, przedmiotem aukcji są zdjęcia-w myśl aukcji każdy kto zalicytuje chce je otrzymać ... i tak wiadomo, że pójdą mailem (ja tak zawsze robię), ale po co drażnić lwa, bo to jakby zawiera podtekst, że zdjęcia wysyłacie tylko na wyraźną prośbę kupującego. Tekst w sumie nic nie wnosi, a może okazać się niezgodny, więc może usuńcie - cholerka chociaż jak w aukcji złożona jest oferta to już nie można edytować chyba. Więc bądźmy dobrej myśli.[/LEFT]

Posted

[quote name='eliza_sk']Aukcja łapie za serce. Boję się o ten numer konta, ale może przeoczą ;)
Ale chyba wywaliłabym to:
[CENTER][FONT=Trebuchet MS][FONT=Arial Black][FONT=Impact][FONT=Verdana][I]Na tej aukcji sprzedajemy zdjęcie Psiaków.
Jeśli chcesz je otrzymać skontaktuj się ze mną mailowo i podaj adres. Koszt przesyłki takiego zdjęcia to 1,50 zł[/I][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

[LEFT]Bo przecież, przedmiotem aukcji są zdjęcia-w myśl aukcji każdy kto zalicytuje chce je otrzymać ... i tak wiadomo, że pójdą mailem (ja tak zawsze robię), ale po co drażnić lwa, bo to jakby zawiera podtekst, że zdjęcia wysyłacie tylko na wyraźną prośbę kupującego. Tekst w sumie nic nie wnosi, a może okazać się niezgodny, więc może usuńcie - cholerka chociaż jak w aukcji złożona jest oferta to już nie można edytować chyba. Więc bądźmy dobrej myśli.[/LEFT]
[/quote]

Aukcję zrobiłam po "przeszkoleniu" przez Kasię która odezwała się na moje prośby. Kasia też ma dorobek w aukcjach cegiełkowych i dokładnie taki zwrot stosuje od zawsze.

Jedyne co to też mam nadzieję że nie doczyta się nikt zmiany konta bo to zawsze może zburzyć zaufanie.

:cool1:

Posted

[quote name='Isadora7']Aukcję zrobiłam po "przeszkoleniu" przez Kasię która odezwała się na moje prośby. Kasia też ma dorobek w aukcjach cegiełkowych i dokładnie taki zwrot stosuje od zawsze.

Jedyne co to też mam nadzieję że nie doczyta się nikt zmiany konta bo to zawsze może zburzyć zaufanie.

:cool1:[/quote]

Też oferowałam pomoc, żeby nie wyszło, że się wcinam, a wcześniej siedziałam jak mysz pod miotłą :-(

Myślę, że z numerem konta nikt nie zauważy, tamtą aukcję szybko sprzątnęli przecież. Wkleję zaraz link do cegiełek na wątek akcje-trzeba to rozreklamować.

Posted

[quote name='majqa']Na pewno Isadora skorzysta z Twojej pomocy Elizo. Dziękujemy za odzew
i samą wolę ratunku allegrowego.[/quote]

???

założyłam wątek z linkiem allegro na akcjach. Może macie kogoś zarejestrowanego na innych zwierzęcych forach, żeby przekazać link do cegiełek .

Posted

[quote name='eliza_sk']Też oferowałam pomoc, żeby nie wyszło, że się wcinam, a wcześniej siedziałam jak mysz pod miotłą :-( [B]Błagam wyjdź spod miotły....:loveu: [/B](...)[/quote]
Na pewno Isadora skorzysta z Twojej pomocy Elizo. Dziękujemy za odzew
i samą wolę ratunku allegrowego.

Posted

[quote name='majqa']Czy coś wymaga wyjaśnienia Elizo?[/quote]

Nic, coś przewrażliwiona ostatnio bywam, wiosenne przesilenie mnie dopadło chyba :eviltong: Błagam wyjdź spod miotły (???) :evil_lol:

Zrobiłam bazarek z przekierowaniem na Allegro, podnieście czasami, zawsze to jakaś reklama.

Posted

[quote name='xxxx52']margo-dzwonilam w sprawie tego 5 tygodniowego pinczerka
jakas glupawe babsko poinformowalo ,ze juz sprzedla jednego pieska.pouczylam ta glpiego babstyla o krzywdzie jaka wyrzadza psom.Tlumaczyla sie ,ze matka szczeniat nie ma mleka.:mad::mad::mad::mad:
Ci inni to tez prawdziwi debile:mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
xxxx52 dzięki :) nie można tej baby gdzieś zgłosić? Przecież chyba takich mluchów nie można sprzedawać?

[quote name='roz2']Mnie bardzo interesuje, dziękuję za informacje![/QUOTE]

Ja również dziękuję :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Nic, coś przewrażliwiona ostatnio bywam, wiosenne przesilenie mnie dopadło chyba :eviltong: Błagam wyjdź spod miotły (???) :evil_lol:

Zrobiłam bazarek z przekierowaniem na Allegro, podnieście czasami, zawsze to jakaś reklama.[/quote]

[B][SIZE=3]A dasz sznureczka do bazarku?
Ja sobie w opisie GG zrobiłam.
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Isadora7'][B][SIZE=3]A dasz sznureczka do bazarku?[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Ja sobie w opisie GG zrobiłam.[/SIZE][/B]
[/quote]

[COLOR=blue][B]"bazarek"[/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111615"][COLOR=blue][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111615[/B][/COLOR][/URL]

Posted

[B][SIZE=3]Ale piękne cegiełkowe allegro!!!![/SIZE][/B]
[B][/B]
A słuchajcie dziewczyny, czy tam można zmienić ten tekst:
[SIZE=4]Nie sposób opisać dzieło bestialstwa, jakie zastała [B]Straż dla Zwierząt[/B] i [B]Służby Mundurowe[/B], w miejscu przeprowadzanej akcji - podwarszawska wieś.[/SIZE]

że to nie straż dla zwierzat tylko
[B]"Pogotowie i Straż dla Zwierząt"[/B]. ??? bo "towarzystwo pogotowie dla zwierzat" zmieniło nazwę na tą, którą podałam.

Medal dla tego kto załapie o co chodzi (taka zagmatwana moja wypowiedz;p ) :D

(Jak mi już tłumaczylyscie, że nie można, to sory, że się powtarzam;) )

Posted

[quote name='Weronia'][B][SIZE=3]Ale piękne cegiełkowe allegro!!!![/SIZE][/B]

A słuchajcie dziewczyny, czy tam można zmienić ten tekst:
[SIZE=4]Nie sposób opisać dzieło bestialstwa, jakie zastała [B]Straż dla Zwierząt[/B] i [B]Służby Mundurowe[/B], w miejscu przeprowadzanej akcji - podwarszawska wieś.[/SIZE]

że to nie straż dla zwierzat tylko
[B]"Pogotowie i Straż dla Zwierząt"[/B]. ??? bo "towarzystwo pogotowie dla zwierzat" zmieniło nazwę na tą, którą podałam.

Medal dla tego kto załapie o co chodzi (taka zagmatwana moja wypowiedz;p ) :D

(Jak mi już tłumaczylyscie, że nie można, to sory, że się powtarzam;) )[/quote]

Weroniu ja dlatego pytałam wcześniej o uwagi. Joanna już pisała w tej sprawie. Jak mi sie uda to zmienie. Ale w tej chwili technicznie jest to niemożliwe, aukcja nie chce sie edytować. Mogę tylko dopisywać. Ten sam problem miałam już poprzednio co dwie osoby licytowały. Problem pojawił sie jak sie pojawiły licytacje czy teraz pierwsi cegiełkowicze. Już przy poprzedniej aukcji wysłałam zapytanie dlaczego. Pani mi przysłała instrukcje dla idioty zupełnie nie dotyczącą tego problemu. Jest to problem ze strony allegro., Inne aukcje edytuję bez problemu.

Posted

[quote name='Isadora7']Weroniu ja dlatego pytałam wcześniej o uwagi. Joanna już pisała w tej sprawie. Jak mi sie uda to zmienie. Ale w tej chwili technicznie jest to niemożliwe, aukcja nie chce sie edytować. Mogę tylko dopisywać. Ten sam problem miałam już poprzednio co dwie osoby licytowały. Problem pojawił sie jak sie pojawiły licytacje czy teraz pierwsi cegiełkowicze. Już przy poprzedniej aukcji wysłałam zapytanie dlaczego. Pani mi przysłała instrukcje dla idioty zupełnie nie dotyczącą tego problemu. Jest to problem ze strony allegro., Inne aukcje edytuję bez problemu.[/quote]

ahaa. ok. Może się poźniej jakoś uda zmienić..
A co z tym allegro się dzieje:/ same problemy:/

Posted

[quote name='Weronia']ahaa. ok. Może się poźniej jakoś uda zmienić..
A co z tym allegro się dzieje:/ same problemy:/[/quote]

[SIZE=4]Weroniu to jest celowe bo są już pierwsi kupujący. Można by ludzi wrabiać. Proste jak budowa cepa. [/SIZE]

Ale tzw pracownik allegro napisał takie głupoty ze żal płakać. Dostałam instrukcję jak mam posługiwać się przeglądarką. Eee nawet mi sie nie chce pisać o tym, ale mu odpisałam i kazanko strzeliłam.

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=4]Weroniu to jest celowe bo są już pierwsi kupujący. Można by ludzi wrabiać. Proste jak budowa cepa. [/SIZE]

Ale tzw pracownik allegro napisał takie głupoty ze żal płakać. Dostałam instrukcję jak mam posługiwać się przeglądarką. Eee nawet mi sie nie chce pisać o tym, ale mu odpisałam i kazanko strzeliłam.[/quote]

Isadora, a nie jest tak, że jeśli pojawiają się pierwsi licytujący, to nie można edytowac aukcji? Bo ja tak miałam i przy aukcjach adopcyjnych, i przy cegiełkowych...

Posted

[quote name='MonikaP']Isadora, a nie jest tak, że jeśli pojawiają się pierwsi licytujący, to nie można edytowac aukcji? Bo ja tak miałam i przy aukcjach adopcyjnych, i przy cegiełkowych...[/quote]

No właśnie o tym napisałam :p

Posted

[quote name='eliza_sk']Nic, coś przewrażliwiona ostatnio bywam, wiosenne przesilenie mnie dopadło chyba :eviltong: Błagam wyjdź spod miotły (???) :evil_lol: (...).[/quote]
To był tylko żart, do tego niewinny! :loveu: Przepraszam...
Psiaki w górę!!!

Posted

Podnoszę, bo sprawa pilna!

Ja kupiłam na allegro 3 cegiełki, bo na dogo przeoczyłam nr konta... Szkoda, że jestem już spłukana, bo dałabym więcej... :(

Posted

Boże, dlaczego one były tak szarpane na wysięgnikach, a jak już niesione to za skórę, tak przedmiotowo?! To przecież nie było konieczne.... :placz::placz::placz:

Musiały przeżyć horror, przeciez były zabierane ze swojego domu jednak, przez obcych ludzi, w dodatku mężczyzn których pewnie nie znały..... Jezu jak ich szkoda.... Po prostu dramat !!!

[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/8631/wuysignikwf5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/3595/wysieegnikzf2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/5104/wysiegnikhy4.jpg[/IMG]
[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/2035/wysignikug3.jpg[/IMG]
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/8532/xwysignikzc2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img212.imageshack.us/img212/7894/okropnexm0.jpg[/IMG]

Posted

Tosia2 widac inaczej nie bylo mozna sobie poradzic, gdyby to nie bylo konieczne to Grzegorz na pewno by na to nie pozwolil... Te które się dało wynosili na rękach... Nadal apeluję o to by kazda organizacja przyjela choc jednego psiaka, szczegółowe informacje o psiakach- takze ich płec, jak i filmik z interwencji niedlugo na naszej stronie- chłopaki właśnie montują.