Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murko, one mają u Ciebie tak dobrze, że ja się wcale nie dziwię, że nigdzie nie chcą się przeprowadzić:evil_lol:
ale miła pani przydałaby się Gackowi...:roll:

Posted

Jejku, chciałam na Allegro wstawić do miniaturki zdjęcie Gacusia z Haneczką, ale go nie widzę! Chodzi mi o takie, gdzie Gacuś ma pyszczek blisko buzi dziewuszki - takie słodkie było. Czemu go nie widzę? :placz::placz::placz:

Posted

Murciu,
popraw prosze post 1378, bo jest za duzo zdjec (moze byc tylko 5),
a szkoda, zebys byla zagrozona zbanowaniem tak jak ja :roll:
Regulamin trzeba przestrzegac, jak nie to wylot :diabloti:

Posted

Ja Mojego Psa jeszcze nie mam :shake: Moze jutro bedzie w skrzynce, oby.

A gdzie mozna znalezc te punkty karne :???:
Ja jestem malo sformalizowana i nie bardzo mi leży dyscyplina we krwi :evil_lol: no i się dochrapalam ;)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murciu,
popraw prosze post 1378, bo jest za duzo zdjec (moze byc tylko 5),
a szkoda, zebys byla zagrozona zbanowaniem tak jak ja :roll:
Regulamin trzeba przestrzegac, jak nie to wylot :diabloti:

Ja dzięki regulaminowi mam 2pkt karne.
Wiszą na mnie do marca tego roku od marca zeszłego roku :diabloti:.
Jestem teraz grzeczna jak rzadko :peace:

A Gacek nadal bez domu.

Posted

Punkty karne możesz zobaczyć jak otworzysz swój panel użytkownika - są na samym dole (powinno być napisane do kiedy są aktualne ;) wiem, bo mam :P za za dużo zdjęć w poście, albo nie podanie terminu zakończenia bazarku - już nie pamiętam).
W podpisie można mieć średnio 5 banerków, ale ich długość nie może przekraczać 500 pixeli i w sumie nie mogą mieć więcej niż ileś tam KB :roll:
Strasznie to skomplikowane.

Posted

A informuje Mod o tym, że się ma coś nie w porządku z podpisem, czy ban z zaskoczenia?

Gacuś szuka swojego domu, niech domek też zacznie to robić, bo będą się szukać w nieskończoność:roll:

Posted

Bana z zaskoczenia nie ma. Najpierw informują. Ale ja np po prostu się spóźniłam z reakcją i już od razu punkt...
Znalazłam info o podpisie: PODPISY
- Maksymalne 500x100 pikseli oraz objętości 60KB (w skład podpisu wchodzą banery wraz z tekstem)
Ale offujemy Gacuchowi...

Bila - i tak masz za duży podpis... w sumie 94 KB. Monki banerek ma aż 45 KB.

Posted

Zadzwonił pan z Warszawy w sprawie Gacentego... Ma się do mnie odezwać na maila... Wolałby psiaka młodszego, chciałby zobaczyć innych naszych hotelowiczów, ale nie skreśla Gacka (na którego ja oczywiście namawiam go i będę go namawiać najbardziej):cool3: