Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten Pan dzwonił z allegro wystawionego przez tomcug (proszę o dopisanie, że chodzi o Janów Lubelski, bo Pan się pytał o jaki Janów chodzi ;)).

Pan się odezwał, wyslałam mu młodsze psiaki hotelikowe.

Dzisiaj w Kronice ukazał się Roan i miałam już dwa telefony, choć na razie mało konkretne. Czy dawać Gacka za tydzień czy czekamy co się wykluje z MP i Gwiazd??

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Ten Pan dzwonił z allegro wystawionego przez tomcug (proszę o dopisanie, że chodzi o Janów Lubelski, bo Pan się pytał o jaki Janów chodzi ;)).

Pan się odezwał, wyslałam mu młodsze psiaki hotelikowe.

Dzisiaj w Kronice ukazał się Roan i miałam już dwa telefony, choć na razie mało konkretne. Czy dawać Gacka za tydzień czy czekamy co się wykluje z MP i Gwiazd??

Mureczko dawj go już. Tu nie ma na co czekac. Nie w przypadku Gacka. To zdecydowanie za długo juz trwa!!!

Posted

Murka napisał(a):
Zadzwonił pan z Warszawy w sprawie Gacentego... Ma się do mnie odezwać na maila... Wolałby psiaka młodszego, chciałby zobaczyć innych naszych hotelowiczów, ale nie skreśla Gacka (na którego ja oczywiście namawiam go i będę go namawiać najbardziej):cool3:

Jeżeli Pan z Warszawy będzie zainteresowany Gacusiem i trzeba będzie sprawdzic domek - to ja chętnie to zrobię.
Trzymam kciuki za Gacka i jeżeli w maleńki choć sposób będę mogła mu pomóc - to zrobię to.

Dajcie tylko znać. Jestem na wątku cały czas :lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Negri, dziekuje Ci bardzo z gory :calus:

Czy ktos z Cioteczek widzial juz Mojego Psa? Jest ogloszenie?

Do mnie prenumerata jeszcze nie doszła, ale nie wiem jak z nią jest, czy przychodzi wcześniej niż do kiosków czy później, bo dopiero od stycznia pierwszy raz zaprenumerowałam ;). Też jestem bardzo ciekawa ogłoszeń, bo sporo kosztowały :razz:.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murko, postaram sie zrobic zdjecie, jesli papier nie bedzie zbytnio lapal swiatla. A jesli sie nie uda, to zeskanuje jutro w pracy.

Oj to czekam na nasza gwiazde -bo nie widziałm jeszcze Mojego Psa :lol: