Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']matko swieta zeby ona tylko u mnie nie utknela na stale:evil_lol:
:roll:...ooo a wiesz że to prawdopodobne :razz::evil_lol:

a Magda [ Clockwork ]znalazła dzis takie ogłoszenie :-(na Jasnecie

nr: 125741

Śliczna Amstawka Oddam!

Jastrzębie Zdrój

Oddam w dobre rece siedmiomiesieczna Amstawke-albinoske, calutka biała i każde oko innego koloru, suczka niestety nie słyszy, ale wykonuje komendy na gesty.
kontakt: gg 6508960 tel516******

Posted

to akurat namniejszy problem - moi rodzice chcieli mi wyrwac Hexe
oni by chcieli takiego psa adoptowac - w typie znaczy sie, musi byc sliniak -kwadrat ale musialabym im go wychowac tzn nauczyc podstawowych rzeczy bo mama by go rozpuscila jak dzidowski bicz

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy jakby został chociaż 2 dni u moich rodziców to na 100% umiałby jeść ze stołu :diabloti:.......po 1 dniu u mamy pokazał jak sie łapy na stół daje :cool1:...
A uwierzcie że jak go kupiłam to ja stara baba po kryjomy przed rodzicami ... ale przekonali sie do niego bardzo predko , co więcej przekonali się do TTB do tego stopnia że ojciec ....straszna gaduła :roll: nie odpuści nikomu na drodze kogo zobaczy z TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a już jak BoJa przyszła do nas z Dulką bullką to była masakra ....ślimtanko , zabawa:multi:...za to z siostrą widuję sie tylko u mamy ....bo nie wejdzie do mnie bo pies :angryy:....a ich syn a mój siostrzeniec prawie niewidomy ma z psem superkontakt :loveu:

Posted

U mnie ktokolwiek Żaby nie pozna to uważa że to najwspanialszy pies na świecie :evil_lol: a propozycji na szczeniaki to miałem że łojesu a ona po sterylce haha
Ojciec ... antyzwierzęcy ... pływa ... jak sie dowiedział, że pies na chacie to szajba ... ale miał długi wyjazd :p i tylko przez telefon gadka i słyszy "ale ten pies to chyba duży co?" ... wszedł niepewnie z matką ... a Żaba co ? zrozumiała że to "swój" skoro wszyscy się cieszą, i ani szczeku tylko jebudu buziola dać :p no i jak ja zjoba od ojca non toper ... to jak mnie nie ma to ojciec zachwyca sie i całe dnie po lesie biegać z nią potrafi :diabloti: ale jak ja jestem to "Twój pies, taka i owaka i niewiadomoco", a bo to spawik na dywanie, czy inne takietam :roll:
A najpiękniejsze jest jak Żabie dać parówkę i powiedzieć "NIE" :p parówka się turla ku niej, jak ona się przesuwa, a pies ucieka przed parówką jakby conajmniej radioaktywna była :p dopóki nie powiem "Twoja" i ze stołu też nie ruszy (ale powąchać wokół to musi, i powzdychać jakie to dobre :roll:) :diabloti: