Ania+Milva i Ulver Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 wygryzie aortę jak nic:evil_lol::evil_lol: hmmm nie wiem czemu mój post jest u góry...może z radości...:) Quote
GameBoy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 pies morderca w moim domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 na razie mamy dom tymczasowy- po paru dniach juz bedzie wiadomo czego szukac stałego...czy jest to pies morderca gryzacy wszytko i wszystkich...czy tylko lekko podgryzający:) Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='GameBoy']pies morderca w moim domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no koffana pisz testament :razz::razz: Quote
GameBoy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 matko swieta zeby ona tylko u mnie nie utknela na stale:evil_lol: Quote
M&T Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ważne, że chociaż na razie DT jest :D może się mała uspokoi troszkę wtedy ^^ Quote
GameBoy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']no koffana pisz testament :razz::razz: procz Hexy nie mam nic :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='GameBoy']matko swieta zeby ona tylko u mnie nie utknela na stale:evil_lol: :roll:...ooo a wiesz że to prawdopodobne :razz::evil_lol: a Magda [ Clockwork ]znalazła dzis takie ogłoszenie :-(na Jasnecie nr: 125741 Śliczna Amstawka Oddam! Jastrzębie Zdrój Oddam w dobre rece siedmiomiesieczna Amstawke-albinoske, calutka biała i każde oko innego koloru, suczka niestety nie słyszy, ale wykonuje komendy na gesty. kontakt: gg 6508960 tel516****** Quote
GameBoy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 z bialasami - albinosami czesto tak jest ja mialam miec procz hexy dwa strozujace a poki co rysuje sie widmo slepego CC i jeszcze cos sie znajdzie Quote
andzia69 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 GB - mordercę bieresz???:crazyeye: a jak cię zje???? to kto wexmie Borysa i zaopiekuje się Hexą?:eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 aaaaaaaaa to z Game Boy będzie Game Over :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 andzia69 napisał(a):GB - mordercę bieresz???:crazyeye: a jak cię zje???? to kto wexmie Borysa i zaopiekuje się Hexą?:eviltong::eviltong: moja Mama!!! Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']aaaaaaaaa to z Game Boy będzie Game Over :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i brutalne fatality jak w mortal kombat :evil_lol: Quote
andzia69 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 GameBoy napisał(a):moja Mama!!! czyli to ja jakies 8 lat temu:evil_lol::evil_lol: tez miałam takie zapatrywania na TTB:eviltong: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 to akurat namniejszy problem - moi rodzice chcieli mi wyrwac Hexe oni by chcieli takiego psa adoptowac - w typie znaczy sie, musi byc sliniak -kwadrat ale musialabym im go wychowac tzn nauczyc podstawowych rzeczy bo mama by go rozpuscila jak dzidowski bicz Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy jakby został chociaż 2 dni u moich rodziców to na 100% umiałby jeść ze stołu :diabloti:.......po 1 dniu u mamy pokazał jak sie łapy na stół daje :cool1:... A uwierzcie że jak go kupiłam to ja stara baba po kryjomy przed rodzicami ... ale przekonali sie do niego bardzo predko , co więcej przekonali się do TTB do tego stopnia że ojciec ....straszna gaduła :roll: nie odpuści nikomu na drodze kogo zobaczy z TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a już jak BoJa przyszła do nas z Dulką bullką to była masakra ....ślimtanko , zabawa:multi:...za to z siostrą widuję sie tylko u mamy ....bo nie wejdzie do mnie bo pies :angryy:....a ich syn a mój siostrzeniec prawie niewidomy ma z psem superkontakt :loveu: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 U mnie ktokolwiek Żaby nie pozna to uważa że to najwspanialszy pies na świecie :evil_lol: a propozycji na szczeniaki to miałem że łojesu a ona po sterylce haha Ojciec ... antyzwierzęcy ... pływa ... jak sie dowiedział, że pies na chacie to szajba ... ale miał długi wyjazd :p i tylko przez telefon gadka i słyszy "ale ten pies to chyba duży co?" ... wszedł niepewnie z matką ... a Żaba co ? zrozumiała że to "swój" skoro wszyscy się cieszą, i ani szczeku tylko jebudu buziola dać :p no i jak ja zjoba od ojca non toper ... to jak mnie nie ma to ojciec zachwyca sie i całe dnie po lesie biegać z nią potrafi :diabloti: ale jak ja jestem to "Twój pies, taka i owaka i niewiadomoco", a bo to spawik na dywanie, czy inne takietam :roll: A najpiękniejsze jest jak Żabie dać parówkę i powiedzieć "NIE" :p parówka się turla ku niej, jak ona się przesuwa, a pies ucieka przed parówką jakby conajmniej radioaktywna była :p dopóki nie powiem "Twoja" i ze stołu też nie ruszy (ale powąchać wokół to musi, i powzdychać jakie to dobre :roll:) :diabloti: Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dziewczyny czy dogadalyscie sie z selenga? wczoraj miala dzwonic do mnie iskra o 20 i nie zadzwonila, rozumiem, ze wszystko ustalone? Quote
Iskra73 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 tak juz wszystko ustalone, mam adres i jestesmy umowione:p Quote
Recommended Posts