Neczka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Isadora7']mam takie zapytanie na allegro: Treść wiadomości: Witam, Czy adopcja dotyczy obu piesków razem, czy jednego? Gdzie można by było ewentualnie je obejrzeć? Pozdrawiam może ktoś weźmie oba ! trzymam kciuki baaardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
haank Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 To by było cudownie jakby sie oba udało :) ... trzymam kciuki Quote
jola od jadzi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 malagos napisał(a):no rewelacja! Razem, razem jak sie uda! Małgosiu, pamiętasz? Tobie się udało... Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Neczka napisał(a):może ktoś weźmie oba ! trzymam kciuki baaardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Sory to mam gościa spławić??? Bo na dogo jest niezła garść takich psiaków w parach czekających na "może ktoś weźmie oba". Quote
basia0607 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Szukajcie a znajdziecie !!! Myśle o dwójamniczym domku. Wczoraj państwo przyjechali do mnie po szczeniaka. Pan chciał szczeniaka a pani 2 letnią labkowatą . Nie mogli sie dogadać i wzieli 2 psy. Cuda się zdarzają !. Fakt , że labkowata tak się przytuliła do pani, że płakalismy wszyscy na ten widok. Quote
haank Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Spławić to chyba nie bo trzeba im domek znaleźć, a dla parki to troszeczkę trudniej :( Ale jakby się trafił ktoś, chętny na w sumie 2 metry jamnika to byłoby cudownie :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='basia0607']Szukajcie a znajdziecie !!! Myśle o dwójamniczym domku. Wczoraj państwo przyjechali do mnie po szczeniaka. Pan chciał szczeniaka a pani 2 letnią labkowatą . Nie mogli sie dogadać i wzieli 2 psy. Cuda się zdarzają !. Fakt , że labkowata tak się przytuliła do pani, że płakalismy wszyscy na ten widok. Ja ciebie rozumiem. Mam z moich psiaków niewidomego i wcale nie był śliczny i młody który poszedł błyskawicznie. Ale i mam pięknego, małego, zdrowego który czekał parę miesięcy. Cuda się zdarzają. Ale liczyć na to nie można. Człowieka najpierw trzeba wybadać i trzymać w zanadrzu, bo jak wspomniałam czekanie na cud kończy się nieraz nieciekawie. Ja nie mówię że to ma być ten pan, ale zakładać trzeba że może to być on. Nie można przyjmować opcji że tylko dwa albo wcale. Te ślicznoty też czekają na cud: Ja mam nadzieję ze jak Pan zadzwoni to będzie dyplomatycznie załatwiony. Trzymam kciuki za "razem" jamniczków, ale tez trzymam aby jak sie nie da trafiiły do dwóch wspaniałych domków Quote
Weronia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Isadora7']mam takie zapytanie na allegro: Treść wiadomości: Witam, Czy adopcja dotyczy obu piesków razem, czy jednego? Gdzie można by było ewentualnie je obejrzeć? Pozdrawiam Isadora, byłoby cudownie!!! Odezwij się do tego kogoś koniecznie! Zapytaj skąd jest.. Pieski są pod Poznaniem Quote
Weronia Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 enia napisał(a):Weronia mam dwie potencjalne chętne panie na malą sunie, moja tymczasowiczka już dawno w domu , wiec zaproponowalam Twoją jamnisie, panie sie namyślają intensywnie , jutro dadzą odp. więc pytam o ewentualny transport.... parki nie wezmą bo pytałam..... wiem, że serce boli rozdzielić:-(, Weronia ta mala jest bez sterylki ? Enia, czekamy na odpowiedz.Psinka jeszcze nie miała sterylki. ale sterylkę raz dwa się załatwi. Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Weronia odpisałąm zę jak dobry domek i nie da się inaczej to mogą być osobno i poprosiłam aby o szczegóły dzwonił pod nr telefonu podany w aukcji Quote
malagos Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 jola od jadzi napisał(a):Małgosiu, pamiętasz? Tobie się udało... Równo 5 tygodni miałam tamte dwie jamniczki, ale poszły razem, i to do jakiego domku, cudownego :loveu: Quote
enia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Weronia napisał(a):Enia, czekamy na odpowiedz.Psinka jeszcze nie miała sterylki. ale sterylkę raz dwa się załatwi. Weronio jeszcze nic nie wiem, ale ja myśle o dt dla suni jeśli tamte domy sie nie zdecydują, pomyśl czy jamnisi tymczas potrzebny na już -to wezmę, ale jasny szlag nie moge obydwu i serce mnie boli ,że trzeba rozdzielić........:shake: Quote
Weronia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Isadora7 napisał(a):Weronia odpisałąm zę jak dobry domek i nie da się inaczej to mogą być osobno i poprosiłam aby o szczegóły dzwonił pod nr telefonu podany w aukcji mhm. dzwonił Pan. :angryy: nie wiem czy to ten sam. nie pytajcie o szczegóły. Quote
Weronia Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 enia napisał(a):Weronio jeszcze nic nie wiem, ale ja myśle o dt dla suni jeśli tamte domy sie nie zdecydują, pomyśl czy jamnisi tymczas potrzebny na już -to wezmę, ale jasny szlag nie moge obydwu i serce mnie boli ,że trzeba rozdzielić........:shake: hmm.. Byłoby super, gdyby znalazły domek. a jesli chodzi o tymczas, to trzeba pamiętać, że sytuacja psów w schronie tragiczna nie jest. Bo nie mieszkają w boksie na dworze, tylko w domu.. to nie wiem. Jak uważasz Enia??? Quote
Isadora7 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Doznałam szoku, jamniorki mają 6 (sześciu) obserwatorów na allegro :loveu: Quote
enia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Weronia ja uważam ,że jeśli mala sie nadaje to trzeba już wysterylizować....... wysylam Ci pw. Quote
Weronia Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 otrzymałam pw Enia. Dziękuję. Będę dzwonić do Pani z Warszawy. Sunia już wysterylizowana. Quote
Weronia Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 dwie Panie się interesują jamnikami.. czekam na telefony.. Quote
Weronia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 nic nie wiadomo... nikt nie dzwonił:( ale mam nr do tej Pani jednej.. moze zadzwonie?? jak myslicie? Quote
Recommended Posts