Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja pierniczę ...on jest chory dlatego go oddają sku%$#$#@@....normalnie chyba do nich zadzwonię i opiórkuję,
przecież jak on trafi do schroniska to nie ma co liczyć na specjalistyczna karmę i pewnie trzustka mu siądzie i umrze...cholera co za dziady....no nie mogę wkurzylam sie na poważnie i jeszcze bezczelnie pisza sobie artykulik

Posted

Prawda , on ma niewydolnośc trzustki , tak przynajmniej napisali i pewnie nie stać biedaków na leczenie . To tak jak z dIANĄ , DOPÓKI SZCZEKAŁA była jeszcze przydatna , to b. smutne , gdy homo sapiens tak postępuje , w takim razie wstydzę się ,ze nim jestem. !

Posted

A może trzeba to gdzieś zgłosić wyżej, nie wiem do organizacji zwierzecych, telewizji, gazet.
Służba publiczna i jaki przykład innym ludziom , obywatelom dają !!!

Posted

Wg. mnie za mało autorytetów ujmuje się za krzywdą zwierząt , ja też bardzo się zawiodłam na SM.i prokuraturze. , a też na niektórych org. zwierzęcych, myśląc ,że mają czyste i szlachetne intencje.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A może trzeba to gdzieś zgłosić wyżej, nie wiem do organizacji zwierzecych, telewizji, gazet.
Służba publiczna i jaki przykład innym ludziom , obywatelom dają !!!

nie wiem jeszcze gdzie ani co ale na pewno trzeba coś zrobić ....szukam właśnie przez ludzi kogoś z władz zgorzeleckich aby jakąś presję wywrzeć i atak zmasowany przeprowadzić...
strasznie się zdenerwowałam tym bardziej że na pewno będziemy musiały się nim zając no bo jak inaczej go zostawić w tym schronisku tak chorego

Posted

Własnie przelałam 120zł na hotel Semira
z pierwszego bazarku było to 32 zł, z drugiego 87,50, a 50gr ode mnie, aby była równa kwota. Lalka ma w swojej skarpecie niewiele ponad 300zł, więc też ciutek jeszcze nam brakuje.
To tak ze spraw finansowych, po świetach musimy ruszyć z kampanią reklamową naszych hotelowców i tymczasów Agi i Beaty, bo za dużo tego mamy i nie dajemy rady, w grudniu bazarków prawie w ogóle nie było.
Szukamy też dt dla kotów, najlepiej w okolicach zgorzelca, ja pytałam już w b-cu, ale nie ma chętnych. Joanna ma miejsca, ale kociaki musza przejść u nas szczepienia. ktoś zna jakąś kocią instytucję w okolicy?

i zapomniałam podziekować za wpłatę w grudniu renci dla Semira:loveu:

Posted

Aga! Jutro powinno być na koncie 70 zł. 20 zł. od Sylwii Sekkment (miałam się dorzucić na podróż Dredzika-Krecika, ale nie chciała kasy i kazała na nasze psiaki przekazać) i 50 zł. ode mnie. zadecydujesz gdzie pilniej na Lalkę czy Semirka.

Posted

Dzięki Doroto:) ja mam na razie na bazarku około 20zł, kończy się w poniedziałek i jak pogoda się polepszy to foty pozostałych rzeczy zrobię, na razie mi prześwietla aparat i zamiast fioletu mam granat;/

Posted

ja włąsnie przelałam na lalkę 318 zł ....brakuje 82 zł ale spokojnie mamy chwilkę aby dozbierać
40 miałyśmy uzbierane, 10 zł od Bethowena jeszcze, 150 zł za opony a resztę dorzuciłam z moich sprzedaży gadżetów ze sklepu

jutro zajrzę do kajecika i dokładnie to rozliczę

we wtorek jak wróce to biore się za jakies bazarki

dzięki ciocia Dorotka i ciocia Magda :)

Posted

I ja po Nowym Roku zaraz sie pooglaszam w calym miescie i okolicy jako miejsce, gdzie mozna przyjaciela znalezc......
I moze jak beda ludziska przyjezdzac, to komus nasz Semirek w oko wpadnie.

Posted

http://www.allegro.pl/item871128096_pies_w_typie_leonberger_i_jego_kompan_owczarek.html
http://www.allegro.pl/item871141391_dobermanka_sara_4_lata.html
http://www.allegro.pl/item871145078_sonia_suczka_z_borsuczej_nory.html

Dorota jak zobaczy to mnie powiesi, bo ja tak rzutami się dobieram do jej allegro;) labci później zrobię, idę z moją tchórzofretką na spacer...
foty na tych ogłoszeniach wiele do zyczenia pozostawiają, ale jak ktoś ma sie zakochać to i tak sie zakocha

Posted

Jaki duży jest ten kremowy kudłaczek z kaszelkiem z dt ? Mnie się wydawało że mały, ale na tym zdjęciu raczej na średniaka wygląda. Proszę przypomnijcie mi.
I czy on do dzieci się nadaje czy raczej nie ?

Posted

Spaniel z Bogatyni już w b-cu, cwaniak umie otwierać klamki i zaliczył pierwszy samodzielny spacer po okolicy, ale Beata go szybko złapała. Kicia, która już od dwóch tygodni mieszka w tym domu to whiskas i bardzo wypaśna niunia z niej:) Te dwa chłopaki mają strasznie dużo wejść na gumtree i allegro.

Posted

dostałam pieniązki od DorotyK - 70 zł :)
w tym 20 zł od Sylwii S + 50 zł od Dorotki...dorzucam 12 zł i wpłacam resztę brakujacej kwoty na lalke za styczeń(82zł)

pozostaje Semir......jutro zabieram od beaty z bogatyni gadżety mam tez coś u siebie i robie ekspresoqwe bazarki na Semira..