Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze od Beaty takiego chłopaka

Ten czarny piesek ma 3 lata, mieszka z dziećmi i innymi zwierzakami. To typ parówki, jest wielkości chi-tsu. Pójdę z nim na parówy, zaraz odszukam wątek takowych
i szczeniaczka

Szczeniak (na rękach) ma skończone 3 miesiące, suczka jest bez ogona raczej będzie malutka, jej matka sięga do pół łydki. Nie załatwia się w domu.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

i na koniec, bo uprawiam dyskusję z sobą;) Niunia Lolki, chronologicznie

tutaj to Ci powiem, że ogólnie to masz przystojnego faceta, ale foto takie mu zrobiłaś;) Oczywiście dla lolki miejsca brak;)

i cudowne zdjecie, bo tak w ogóle lalunia myśli, że jest kotem i podbija stoły i parapety

Posted

[quote name='magda z.']i na koniec, bo uprawiam dyskusję z sobą;) Niunia Lolki, chronologicznie

tutaj to Ci powiem, że ogólnie to masz przystojnego faceta, ale foto takie mu zrobiłaś;) Oczywiście dla lolki miejsca brak;)

i cudowne zdjecie, bo tak w ogóle lalunia myśli, że jest kotem i podbija stoły i parapety

fajne zwierzaczki.

Posted

opanowałam allegro-doroty, i moje gumtree.pl, kupiepsa.pl, adopcje.org, psy.pl i idę dalej. Zastosowałam wybiórczość w logowaniu się, korzystając z google i wybierając najwyżej wyświetlające się strony, systematycznie będę rozszerzać bazę ogłoszeń. Bez nich nasze psiaki będą siedzieć w schronie, a na hotel zasadniczo nas nie stać i trzeba raczej inwestować w upowszechnianie schronu. Dodam go do bazy na kupiepsa.pl:)

Posted

A może by jeszcze spróbować ogłaszać na Cafe Animal.pl , strona ta została stroną roku 2009. , podobno dużo zwierzaków znajduje tu domy. , reklama jest w Gazecie Wyborczej. Nie orientuję sięw tym temacie tak dobrze jak wy więc nie wiem.

Posted

[quote name='aanka']A może by jeszcze spróbować ogłaszać na Cafe Animal.pl , strona ta została stroną roku 2009. , podobno dużo zwierzaków znajduje tu domy. , reklama jest w Gazecie Wyborczej. Nie orientuję sięw tym temacie tak dobrze jak wy więc nie wiem.
Na cafe animal też muszę dotrzeć, stamtąd poszedł do adopcji nasz Beethoven-kobieta zobaczyła pierwsze ogłoszenie i dalej nie szukała
http://www.dogomania.pl/threads/1477...stkim-za-pomoc

Dziekuję Aniu za przypomnienie, a do wyborczej to trzeba być upierdliwym, bo oni sami wybierają i kilka razy wysyłałam i nic nie było... Ale muszę też się za to zabrać

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nie macie jakiegoś psiaka w typie beagla , do ogłoszenia w Mój Pies ?

jutro będziemy z lolką w schronie i zobaczymy co tam siedzi po świętach i sylwestrze... Jest około 200 psów, ale te ze wspólnych boksów cięzko wyłapać, ale będę się rozglądać

Posted

Dogo07 napisał(a):
Myślałam że może jakaś beaglowata bida siedzi już jakiś czas sobie w schronie dlatego pytam.

ostatnio byłysmy tam w listopadzie, ogło się wiele zmienić, średnio mamy 30-40 km w jedną stronę do schronu, więc to cała wyprawa, a stałego wolontariatu brak.

Czarna labka już poszła do domu

Posted

wstyd sie przyznac ale Madga juz od dawna mnie namawia abysmy sie wybrały a ja co chwila wyszukiwałam coraz to bardziej pomysłowych pretekstów aby nie jachac....no ze strachu dosłownie....ale nie ma zmiłuj juz trzeba tym bardziej, że mamy troche roboty, leonbergerka trzeba sprawdzić i ofocić strego boksia co wczoraj trafił....a tam pewnie kolejnych milion bid :(

już z Magdą rozmawiałysmy że jak uda nam się znaleźc domki dla hotelowiczów to chwilowo wstzrymamy się z wysyłaniem do hotelu kolejnych psiaków....nie dajemy rady po prostu, skupimy się na ogłaszaniu bezposrednio ze schroniska psów i leczeniu biduli

wasnie produkuję bazarki :)

Posted

no niestety, kiedyś więcej pomagałyśmy, były też sterylki przed adopcjami, na transport też było. Teraz nam się szeregi prześwietliły i musimy wybierać, a psów jest od groma. Na głównych portalach nasze niuńki już są, Bryza przezornie też, zawsze można ją sciągnać;)
Ja sój bazar chyba jutro już podlicze i przeleję na Semira około 40 zł

Posted

patrzcie jak Lusia spoważniała :)

a tu cała banda oprychów....w środku Cyprian, pamiętacie go? tez z dłuzyny to ten co miał dwie nogi połamane w kilku miejcach...też zasiedziały tymczasowicz :)

Posted

A teraz pakiet świezych wieści i robimy porządek na pierwszych stronach, psy dostaną numery porządkowe. zaczynam od chłopaka, którego foty wyszły nadspodziewanie udanie.
chłopak o imieniu KIKUT, nr 6?, czip 802401, przyjęty 08. 10. 2008, teraz ma około 2 lat

Posted

Psiak z tatuażem, ma brązowe oczy, ale jest postury husky
BORYS, 8 lat, nr 211, 367999, oddany przez właściciela z adnotacjami - ucieka, skacze przez płoty, przy koszeniu warczy, tatuaż 02453

założyłam jemu i labkowi wątek, moze ktoś w końcu się połapie skąd te tatuaże:roll:
http://www.dogomania.pl/threads/177210-Dolny-A-lAE-sk-bezdomny-labrador-i-husky-z-tatuaA-ami-skA-adajAE-cymi-siAE-z-5-cyfr-Czesi?p=13846699#post13846699

Posted

dorota k. napisał(a):
Aga - a jak Ty Luśce takie zielone oczyska zrobiłaś?
u mnie tak wychodza aparatem co ma zielona lampke a nie czerwona ;)

Posted

boksio to starszy pan.......bidul straszny, płakus do tego :(
jak przyszłyśmy to dosłownie brodził w swoich odchodach, nie miał nawet gdzie się położyć tak nabrudził.....jak trafił tam przedwczoraj to najadł się w końcu po kilku dniach tułaczki i dostał rozwolnienia.......chyba z 10 minut szalałam ze szlaufem aby to jakoś ogarnąć........na czystym posłanku w końcu zasnął i przestał płakać
jest słodziutki, bardzo łagdny

Posted

a to kudłate piekności obok boksia wtórowało z płaczem :(

i kolejne dwa nowe bidule....do przyjęcia jeszcze, przerażone jak nie wiem co.....ten do góry brzuchem wielki pieszczoch, jego kompan niedoli zbyt wystraszony aby wykonac jakikolwiek ruch

Posted

paróweczka :) chłopaczek, tez dopiero do przyjęcia.....taki kurdupel a waży z tonę

w tle ja na szmacie lecę :)

szczeniaczkowo

ten łapciuch tez do przyjęcia.......

a tu kolejny biedny dziadunio....staruśki jak świat:placz:...Magda ma jego dane to później wklepie