Shawnee Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ok. Karina ma jesze miesce na szeniaka, ale szepiene muszi bycz 21 dni stare... Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Shawnee']ok. Karina ma jesze miesce na szeniaka, ale szepiene muszi bycz 21 dni stare...[/quote] jutro dowiem sie kiedy był szczepiony...........ale on ma zapalenie stawów w tylnych łapkach, znaleziono go gdzieś na mrozie i zachorował Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mamy w tej chwili 689 zł i jeszcze dwie osoby do rozliczenia a jutro ruszam z kolejnymi bazarkami:cool3: jesoo ale się cieszę ....cokolwiek się nie wydarzy to jesteśmy gotowe na ratunek, przynajmniej finansowo:multi::multi::multi: Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ANETTTA']a co z tym bernardynem co był u WAS jest jeszcze czeka .[/quote] całe szczęście został zabrany, bezpośrednio ze schoo tak, że niewiele mogę powiedzieć o jego nowych właścicielach:roll: Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziewczyny założyłam watek naszemu szczeniorowi....nie jest dobrze trzeba mu pomóc....podnoście watek proszę http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-z-chorymi-stawami-strasznie-zabiedzony-schroo-w-dluzynie-130889/ Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ANETTTA']a co z tym bernardynem co był u WAS jest jeszcze czeka .[/quote] odpowiedziałam ale post gdzieś przeskoczył w kosmos:evil_lol: benia już nie ma w schroo Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a co z tym bernardynem co był u WAS jest jeszcze czeka . Quote
ANETTTA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a czy cos wiesz gdzie poszedł ...czy w niewiadome Quote
lolka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='ANETTTA']a czy cos wiesz gdzie poszedł ...czy w niewiadome[/quote] prosto ze schroo czyli w niewiadome Quote
zuziaM Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No wlasnie tez sie jakis czas temu zastanawialam, czy on jeszcze jest, bo nie widzialam o, kiedy bylam ostatnio. Moje bazarki stoja jak zaklete :shake:... tylko je przedluzam, ale mysle ze wreszcie sie ktos zdecyduje i za jakis czas pojdzie wszystko. I mam jeszcze te ciuszki od Ciebie, Aga. Modzi skasowali juz ten watek i nie ma go nawet w " Zakonczone ! :cool3:. Nie wiem, jak je odnalezc. Zdjecia, co prawda mam, ale w watku byly juz podane ich wymiary..... i wszystkie potrzebne informacje i byloby mi latwiej zalozyc nowy na ich podstawie. Ale jeszcze sprobuje. Quote
Seaside Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Lolka wysyłam ci PW z namiarami na babeczkę która szuka dwóch dużych psów na wielką posesję pod Jelenią Górą Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 sa kolejne dwa szczeniaczki, wyrosna na kurdupelki ze świńskimi ogonkami:evil_lol: ....chłopaki, czarny ma posture jamnikowata i bardzo sie boi ludzi Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 piekny sznaucer olbrzymi, niezwykle łagodny ...prawdopodobnie ma chore serduch - 8latek:-( piekny kaukaz 4 letni.......dopiero po prawie dwóch miesiącach nas zaakceptował i nie chciał zjeśc haski, który wrócił z adopcji....calkowicie zrezygnowany i nie nawiazujacy kontaktu Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a to już wogóle jakiś koszmar, jak juz wyjeżdzałysmy przyjechał paweł z interwencji z psem który miał wrośniety łańcuch w szyję i totalnie zagłodzony ....od razu pojechał do weta.....widok okropny a jednak piesek się cieszył jak go głaskałam i patrzył tymi przerazonymi oczetami:placz::placz: Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a tu dla osłody fotki malizny która Kasia wyrwała ze schroo i juz jej nie odda:evil_lol: Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kasia mi mówiła że tu na wątku pojawił się wpis z zapytaniem ile mamy pieniążków na transport Verdony......nie mogę go znaleźć ......widziałyście go i od kogo????? Quote
kasia310 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='lolka']Kasia mi mówiła że tu na wątku pojawił się wpis z zapytaniem ile mamy pieniążków na transport Verdony......nie mogę go znaleźć ......widziałyście go i od kogo?????[/quote] Agniecha ;) 93 strona, pytanie od Toffiny Quote
kasia310 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Toffina']Lolka a ile za ten transport jesteście w stanie wybulić???[/quote] Toffina, na pewno mamy 150 zl na transport Quote
lolka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Toffina']Lolka a ile za ten transport jesteście w stanie wybulić???[/quote] jak już Kasia wspomniała 150 zyla Quote
OLUTKA55 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Malizna jest przesłodka i bardzo jej do twarzy w rozowym:loveu: Quote
lolka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Toffina']Dzięki za info, jak znajdę trochę więcej czasu to pogrzebie w ofertach autostopowych, ewentualnie jakby nie było bezpośredniego transportu np. z Niemiec to z Wrocka na pewno się znajdzie;) coś wykombinujemy:cool1:[/quote] o dzięki Toffina bo my już nadzieje straciłyśmy....wszystkie opcje nam poległy:roll: .....................jeśli znalazłabyś kogoś kto uzna ze to za mała kwota to napisz nam koniecznie, Quote
lolka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 do Beaty z bogatyni zadzwoniła babka, z info, że chce oddać do schroo amstafkę ......udało jej się uzyskać jeszcze trochę czasu ............jesoo jak ona przyjedzie do dłuzyny to bedzie koszmar:placz: oto kilka słów właścicielki: "przesylam informacje na temat psa oraz zdjecia.suczka rasy amstaff, wabi sie sindi ur.3.05.07.barwa-brazowa,ma wszczepiony chip,ma wszystkie szczepienia,zadbana,przyjazna,wychowana wrod domownikow." Joasia a u was nie ma szans dla takiej suni???? Quote
magda z. Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 lolka masz pełna skrzynkę;) Napisz prosze do doddy w sparwie suńki powyżej, kiedyś organizowała domy dla bullków z jeleniej. ja pomykam pisać:roll: Quote
lolka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='magda z.']lolka masz pełna skrzynkę;) Napisz prosze do doddy w sparwie suńki powyżej, kiedyś organizowała domy dla bullków z jeleniej. ja pomykam pisać:roll: już odepchałam skrzynke:eviltong: założyłam niuni watek i wstawiłam na bullowate http://www.dogomania.pl/forum/f28/mloda-amstaffka-lada-chwila-trafi-do-schroniska-okolice-zgorzelca-131213/#post11764168 Quote
Recommended Posts