Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zaczną może od maleńkiej dziewczynki, która zabrałyśmy....jest u Kasi, to taki piesio okruszek
sunia ma może z miesiąc, pozostawienie w schroo byłoby straszliwie dla niej ryzykowne....SZUKAMY JEJ DOMKU :multi::multi:

a tu z wujkiem jeszcze w schroo:)

Posted

ten psiurek, bardzo nam zapadł w pamięci :(...te jego wielkie, przerażone oczęta :(.....tak patrzy i patrzy...szok
nie mam jego danych, nie został jeszcze nie przyjęty, następnym razem sprawdzę
on jest piękny

Posted

no i psie przedszkole .......trzy dziewczynki, tak około 3-4 miesięczne

mała czarna sunia radosna ale płacząca gdy tylko człowiek ją opuści, będzie sredniej wielkości......słodka malinka , przytulaśna

dwie pozostałe będą duże, ta czarna to nawet wieelka może wyrosnąć.....ona już tam próbowała obszczekiwać traktor, tak, że zbój będzie :)....kudłata jest radosna jak nie wiem co i bezustannie uśmiechnięta............
trzy panny nie wykazują żadnych leków, fajne psiaki :)

Posted

kilka bezimiennych psiaków, jeszcze nie sprawdzonych

piękne, lekko szorstkowłose suczydło......duża, boska :)

stary szczerbolek :(...szanse na adopcje ze schroo zerowe

kurcze nie pamiętam czy chłopak czy dziewuszka...sprawdzę następnym razem.....nie zmienia to faktu, że jest załamana ta psina

stary, brzydki, nieszczęsliwy.....taki oto psiak tam siedzi

Posted

czmychnął mi taki przemykający z budy do budy...ujrzec go na wybiegu to luksus, siedzi w ukryciu....boi się panicznie

a to dopiero cudak, radosna dziewuszka......taka w typie person terrerka.....śliczna i bardzo aktywna

czas teraz przedstawić mojego nowego pupila :loveu::loveu::loveu:.....oglucony, wypyziały z przekrzywioną stopą.........wielgachny, ale jak na gluciocha przystało ciapa niesamowita.....zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia

OTO PAN GLUT

Posted

Lolka, sa te szczeniaki jusz zaszczepione, jaki wiek majom?
Mam dla 4 psow mijesce, hotel dla psow jusz wybral 2 sunje i 1 samca.
Szczeniaki mogom okolo 2-3 wziac.

Posted

[quote name='lolka']czmychnął mi taki przemykający z budy do budy...ujrzec go na wybiegu to luksus, siedzi w ukryciu....boi się panicznie

a to dopiero cudak, radosna dziewuszka......taka w typie person terrerka.....śliczna i bardzo aktywna

czas teraz przedstawić mojego nowego pupila :loveu::loveu::loveu:.....oglucony, wypyziały z przekrzywioną stopą.........wielgachny, ale jak na gluciocha przystało ciapa niesamowita.....zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia

OTO PAN GLUT

Pan Glut jest cudny!!!!:loveu: Zdjęcia Celinki na Twoim mailu:lol:

Posted

[quote name='kasia310']A dlaczego zepsuł mi się banerek Misi?[/QUOTE]

dlaczego, dlaczego....bo jej nie kochasz ;) .................pewnie niechcący skasowałaś
jak niunia?.....jaki będzie miała imię?

ja teraz czekam na relację ze spotkania przedadopcyjnego dla szefowej...ciekawe, ciekawe

Joasia one mają gdzieś od 3 - 4 miesięcy...a czy szczepione to jutro sprawdzę :)

Posted

[quote name='lolka']dlaczego, dlaczego....bo jej nie kochasz ;) .................pewnie niechcący skasowałaś
jak niunia?.....jaki będzie miała imię?

ja teraz czekam na relację ze spotkania przedadopcyjnego dla szefowej...ciekawe, ciekawe

Joasia one mają gdzieś od 3 - 4 miesięcy...a czy szczepione to jutro sprawdzę :)[/QUOTE]

Agniecha, niedokładnie czytasz posty:eviltong: powyżej napisałam, że Celinka, a zdjęcia na Twoim mailu cioteczko kochana:loveu:
muszę jeszcze raz wkleić banerek Misiuchny:lol:

Posted

[quote name='zuziaM']Czy ten maluszek jeszcze jest ????

Bo napisala mari23:

nie brak u mnie takich właśnie maluchów, ale..... jak nie ma chętnych, wezmę chociaż na tymczas,(bezpłatny, bezterminowy) wciąż mam przed oczami "sunię nr 12" z Dobrocina
czy jakiś transport, choćby do Legnicy da się zorganizować... nie mogę jeździć na dalsze trasy...

Tu na watku napisala :
http://www.dogomania.pl/threads/179244-Zdążyć-na-czas...!-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie!-Ponad-100psów-czeka..!?p=14901996#post14901996

czy ten maluszek jeszcze jest?

Posted

[quote name='kasia310']nie ma go, pojechał do Niemiec.[/QUOTE]

chciałam pomóc maleństwu, cieszę się, że ma domek...

ja nie dlatego pytałam, żeby mi brakowało psiaków (takie malizny rude mam 3, no i jeszcze 4 większe, kota bez łapki nie licząc :cool3: - wszystko przygarnięte i albo stare, albo chore - ale każde bez wyjątku - :loveu:ukochane!!!!)

Posted

[quote name='mari23']chciałam pomóc maleństwu, cieszę się, że ma domek...

ja nie dlatego pytałam, żeby mi brakowało psiaków (takie malizny rude mam 3, no i jeszcze 4 większe, kota bez łapki nie licząc - wszystko przygarnięte i albo stare, albo chore - ale każde bez wyjątku - ukochane!!!!)[/QUOTE]

On trafił do znajomej osoby, zostanie tam dożywotnio - to w ogóle suczka jest, Mariola mi mówiła, ze ma 16 lat.

Posted

jesoo Kasia zdjęcie z Malutkim mnie rozwaliło:loveu::loveu::loveu:....przepiękny widok.....za chwile wrzucę tu fotki, prześlę tej dziewczynie i zrobię ogłoszenia na Bolcu

acha.....Szefowa jedzie do Krakowa:multi::multi:....domek rewelacyjny, dziewczyna już czeka z niecierpliwością......słuchajcie ten mój transport jest pewny ale nie znam terminu, może to być w tym tygodniu, może być jutro nawet, ale może się przesunąć i na następny tydzień, bądzcie czujne, jak coś usłyszycie dajcie znać

Posted

[quote name='magda z.']On trafił do znajomej osoby, zostanie tam dożywotnio - to w ogóle suczka jest, Mariola mi mówiła, ze ma 16 lat.[/QUOTE]

to wspaniale, że tak się udało malutkiej!
najstarszy z moich biedaków - Charlie (z wrocławskiego schronu) też ma tyle latek - chory na serce, ale ma się dobrze...
najbardziej mi żal właśnie staruszków - nie napiszę, co myślę i czego życzę tym, którzy oddają czy wyrzucają stare psy - gdybym napisała.... oj....:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad:.............

Posted

[quote name='mari23']to wspaniale, że tak się udało malutkiej!
najstarszy z moich biedaków - Charlie (z wrocławskiego schronu) też ma tyle latek - chory na serce, ale ma się dobrze...
najbardziej mi żal właśnie staruszków - nie napiszę, co myślę i czego życzę tym, którzy oddają czy wyrzucają stare psy - gdybym napisała.... oj....:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad:.............[/QUOTE]

Mari z tego wszystkiego zapomniałam podziękować za chęć pomocy, u nas teraz coraz częściej takie starowinki trafiają...
Buziole dla Twoje ferajny.

Kasia malutki to super niania.

Bardzo się cieszę, że się udało z Szefową, 2 lata w schronie, a teraz trafi do prawdziwego domu.

Posted

[quote name='mari23']to wspaniale, że tak się udało malutkiej!
najbardziej mi żal właśnie staruszków - nie napiszę, co myślę i czego życzę tym, którzy oddają czy wyrzucają stare psy - gdybym napisała.... oj....:angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad:.............[/QUOTE]

Pięknie Mari, że pomagasz starym bidulkom:loveu:dla mnie też, to porzucanie staruszków jest totalnym koszmarem:angryy:.....łagodnie pisząc....całusy dla dziadulków i babulek:loveu:

Posted

Lolka dostaniesz normalnie - na 2 i 3 stronie machnij porządki w postach i wrzuć te nowe - nie ma kaukaski, Leny, astów oprócz Żako, huskich, Timura.

Lena ponownie została dodana na watek jużaków;)

Posted

[quote name='lolka']jesoo Kasia zdjęcie z Malutkim mnie rozwaliło:loveu::loveu::loveu:....przepiękny widok.....za chwile wrzucę tu fotki, prześlę tej dziewczynie i zrobię ogłoszenia na Bolcu

acha.....Szefowa jedzie do Krakowa:multi::multi:....domek rewelacyjny, dziewczyna już czeka z niecierpliwością......słuchajcie ten mój transport jest pewny ale nie znam terminu, może to być w tym tygodniu, może być jutro nawet, ale może się przesunąć i na następny tydzień, bądzcie czujne, jak coś usłyszycie dajcie znać[/QUOTE]

fajowo:):):)

a Celinka świetna, taka dzielna z niej dziewczynka, że hej:) wrzucam ją na Lubań jeszcze.....

cholercia...a banerek Misi nie chce wejść...nie wiem:(