Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda z. napisał(a):
Z przyczyn jak najbardziej obiektywnych będę mało dostępna do 30 czerwca, w końcu przyszła moja recenzja i 30 mam obronę doktoratu. Wszelkie sprawy związane z psiakami ze schroniska proszę kierować do Kasi lub lolki.

ucz się ucz dziewczyno, abyś nam tu wstydu nie przyniosła......mocno trzymamy kciukasy, a jak się obronisz to w nagrodę dostaniesz 5 psów i 16 kotów i małego konika dla równowagi

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lolka napisał(a):
ucz się ucz dziewczyno, abyś nam tu wstydu nie przyniosła......mocno trzymamy kciukasy, a jak się obronisz to w nagrodę dostaniesz 5 psów i 16 kotów i małego konika dla równowagi

ale mnie zmotywowałaś;) jak chcecie to możecie przyjechać, bo obrona jest publiczna
mam zdjęcie od Renaty - piękny niuniek, jescze dodam

Posted

jest piękny, powtórzę się, sierść i ten zadowolony wyraz pycholca, u mnei też ręczniki rządzą na kanapach;) Rencia wielki buziol za nowy dom dla tego chłopaka.

Posted

magda z. napisał(a):
ale mnie zmotywowałaś;) jak chcecie to możecie przyjechać, bo obrona jest publiczna
mam zdjęcie od Renaty - piękny niuniek, jescze dodam

Piękny:loveu: aż miło popatrzeć:lol:

Posted

:) bardzo mi się podoba ten smerfetkowy kącik...tzn zabawkowy....u mnie Lusława też ma pierdyliard zabawek...... jak znajomi z dziećmi wpadają to od razu szkraby pakują sie na jej legowisko

Posted

trzymajta kciukasy .....szukam kogoś do spotkania przedadopcyjnego w Krakowie dla Szefowej....jak wszystko będzie ok to musimy ją szykować na wyjazd :)......

Posted

Nanowa napisał(a):
Czy pierwsza strona watku jest akutalizowana? :)

Nanowa z wstydem przyznaje że moje watki na pierwszych stronach mogą być przedawnione, tzn ostatnich adopcji nie zmieniłam....m.in. psów huski
a czemu pytasz ;)....możemy Ci pomóc?

Posted

Nanowa napisał(a):
biegam po watkach wyszukujac najmniejszych psiakow w schroniskach. Tycinek malutkich.

a chcesz adoptować mikropieska? to napisz coś więcej , czy to miałby byc piesek czy suczka, starszy, młodszy ?

Posted

jak lolka wyczyści husky i asty, Lenkę to będzie aktualne;) Poza tym wszystkie siedzą w schronisku, z mikro to na ostatnich stronach jest taka jamnikowata sunia, co ze szczeniakiem jest w klatce, ona jest po sterylce.
Trzymam kciuki za owczarkę.
Mam kolejny sukces - koleżanka namówiła swoją znajomą w pracy na sterylkę kota, w tamtym roku jej się żaliła, ze znowu musiała kotki topić:( Sylwia zadziałała na polu jak prawdziwa pozytywistka i w sobotę będzie ciachanie, wyjaśniła, też że są aborcje. Jest jescze szansa.

Posted

Czy ten maluszek jeszcze jest ????

Bo napisala mari23:

nie brak u mnie takich właśnie maluchów, ale..... jak nie ma chętnych, wezmę chociaż na tymczas,(bezpłatny, bezterminowy) wciąż mam przed oczami "sunię nr 12" z Dobrocina
czy jakiś transport, choćby do Legnicy da się zorganizować... nie mogę jeździć na dalsze trasy...

Tu na watku napisala :
http://www.dogomania.pl/threads/179244-Zdążyć-na-czas...!-Pseudoschronisko-Umieralnia-w-Dobrocinie!-Ponad-100psów-czeka..!?p=14901996#post14901996

Posted

to maleństwo zabrała do siebie Petra, do niej też pojechała szczeniaczka jakiś czas temu, Mariola to organizowała.
To małe kudłate też już będzie miało sterylkę i ma zaklepany dom.

Posted

Kurcze wszyscy mi odmawiaja przeprowadzenie spotkania przedadopcyjnego w krakowie dla szefowej....szkoda bo darmowy transport może nam umknąć :(

dzisiaj głuchy labrador Borys i labradorka z nużycą jadą do domu :) :) .....chwała dla dziewczyn z labradorów info, to wszystko ich zasługa:loveu::loveu:
tzn Borys do DT jedzie ale to i tak dla niego bosko

Posted

lolka napisał(a):
Kurcze wszyscy mi odmawiaja przeprowadzenie spotkania przedadopcyjnego w krakowie dla szefowej....szkoda bo darmowy transport może nam umknąć :(

dzisiaj głuchy labrador Borys i labradorka z nużycą jadą do domu :) :) .....chwała dla dziewczyn z labradorów info, to wszystko ich zasługa:loveu::loveu:
tzn Borys do DT jedzie ale to i tak dla niego bosko

Super:multi: dzięki dziewczyny:loveu:

Posted

Mariola dzisiaj czuwała nad odbiorem psiaków - oba szczęśliwie wyjechały, mała niuńka dostała od niej jeszcze smycz i obrożę na nową drogę życia, a jej pańcia to weterynarz:)

Posted

a teraz hit dnia.......Borys SŁYSZY :multi::multi:
wszystkich nas wprowadził w maliny:roll: ...jak tylko opuścił mury schroniska i dojechał do DT okazał się zupełnie kontaktowym, normalnym psem......jeden wniosek mi się nasuwa, on musiał być tak cholernie nieszczęśliwy w schronisku, że zamknął się w sobie i popadł w depresję, wyalienował się, dlatego pewnie wszelkie testy na słuch zawiodły......żył w swoim świecie chłopak i jedynie zabranie go ze schroniska pomogło mu się otworzyć na nowo, odżyć.....jesoo jak te psy straszliwie przeżywają pobyt w schronisku, w zamknięciu:-(