Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka']Joasia one mają gdzieś od 3 - 4 miesięcy...a czy szczepione to jutro sprawdzę :)[/QUOTE]

Hey, mozesz mi do jutra powiedziec, czy te szczeniaki zaszczepione sa.
Hotel dla psow chce pieski odebrac w ta sobote albo niedziele.
Ile szczeniakow wlasciwie jest, ja stracilam kontrole...

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Shawnee']Hey, mozesz mi do jutra powiedziec, czy te szczeniaki zaszczepione sa.
Hotel dla psow chce pieski odebrac w ta sobote albo niedziele.
Ile szczeniakow wlasciwie jest, ja stracilam kontrole...[/QUOTE]

kurcze zapomniałam:oops:, przepraszam - jutro zadzwonię do schroo

wczoraj były trzy szczeniaki

Posted

JOASIA tylko proszę przekaż, że ta czarna największa sunia jest w bloku hotelowym , aby jej czasem nie pominęli....bo ona gabarytowo jest spora, a jest z dorosłymi psami które są od niej mniejsze, ale to szczenior - ma jeszcze mleczaki......aby o niej pamiętali, proszę powiedz im....ja dopiero jak zajrzałam w zębicha zauważyłam że to szczeniak.......ona będzie ogromna, tak gdzieś jak Traktor/ Cezar

dwa pozostałe są w sektorze przy małym wybiegu......ale z tego co pamiętam były przy nich karteczki " do przyjęcia"....kurcze mam nadzieję, że wet był i zaszczepił.....jutro sprawdzę

Joasia a jak będą zaszczepione to je zarezerwować dla Was??

Posted

Joasia nie mam jak sie z Toba skonatktować, nie mam tel a kierownik nieosiągalny.....szczeniaki sa zarezerwowane na poniedziałek ale nie wiem dla kogo!!! chyba nie dla Was ...... a sunia 346586 jest psem....takie informcje dostałam ze schroo

Posted

chyba wcięlo mojego posta. Na fb pani Eva B wstawila zdjęcia psiaka z jednym okiem na łańcuchu przy budzie ( na B się nazywał jakoś). jest zainteresowana osoba z Niemiec, ale wychodzi na to, że nie wiadomo, kto te zdjecia przejął od kogo i z kim się skontaktować.

ja weszlam przypadkowo na profil kogoś tam i przeczytałam o tym.

Posted

[quote name='Charly']chyba wcięlo mojego posta. Na fb pani Eva B wstawila zdjęcia psiaka z jednym okiem na łańcuchu przy budzie ( na B się nazywał jakoś). jest zainteresowana osoba z Niemiec, ale wychodzi na to, że nie wiadomo, kto te zdjecia przejął od kogo i z kim się skontaktować.

ja weszlam przypadkowo na profil kogoś tam i przeczytałam o tym.[/QUOTE]

Charly a możesz mi na pw podesłać link do tego zdjęcia, bo ja nie kojarzę psa z jednym okiem, tzn mamy takiego co na jedno widzi. Będę wdzięczna, dzięki za info.

Posted

nie mogę odpowiedzieć na pw- nie wiem czemu. Macie konto na fb? tam przeczytałam, że jakas pani chce mu pomóc- nie wiem co i jak, całkiem przypadkowo weszłam na ten profil. Wstawiła go pani Eva B. z Niemiec i zainteresowana tez jest z Niemiec. Czy ktoś z Was rozmawia po angielsku lub niemiecku? Napisze do niej i podam kontakt; najlepiej maila i telefon. Niestety więcej nie mogę pomóc bo jutro wyjeżdżam i nie będę miala regularnego dostepu do sieci.

Posted

[quote name='Charly']nie mogę odpowiedzieć na pw- nie wiem czemu. Macie konto na fb? tam przeczytałam, że jakas pani chce mu pomóc- nie wiem co i jak, całkiem przypadkowo weszłam na ten profil. Wstawiła go pani Eva B. z Niemiec i zainteresowana tez jest z Niemiec. Czy ktoś z Was rozmawia po angielsku lub niemiecku? Napisze do niej i podam kontakt; najlepiej maila i telefon. Niestety więcej nie mogę pomóc bo jutro wyjeżdżam i nie będę miala regularnego dostepu do sieci.[/QUOTE]

to podam telefon do Marioli, ona rozmawia perfekt po niemiecku i organizuje nam niemieckie adopcje - +48 695448743
a ja wieczorek puszcze jej maila, tzn ona wieczorem odbierze aby wiedziała o jakiego psa chodzi
dzięki Charly :) :)

Posted

[quote name='lolka']to podam telefon do Marioli, ona rozmawia perfekt po niemiecku i organizuje nam niemieckie adopcje - +48 695448743
a ja wieczorek puszcze jej maila, tzn ona wieczorem odbierze aby wiedziała o jakiego psa chodzi
dzięki Charly :) :)[/QUOTE]

wlasnie dostalam opowiedzi na fb, że ta pani, które jest zainteresowana, napisala do Marioli maila, ale nie otrzymala odpoweidzi. Proszę podaj mi jej maila (tu albo na pw) dla porównania i poproś Mariolę, żeby zajrzala do skrzynki. Dzięki:)

Posted

[quote name='Charly']wlasnie dostalam opowiedzi na fb, że ta pani, które jest zainteresowana, napisala do Marioli maila, ale nie otrzymala odpoweidzi. Proszę podaj mi jej maila (tu albo na pw) dla porównania i poproś Mariolę, żeby zajrzala do skrzynki. Dzięki:)

[email protected]
może nie zauważyła albo złego maila babeczka wysłała........Mariola na pewno ma niemiecki nr tel ale ja go nie znam

Posted

ja już posłałam Charly, znalazłam na stronie Ingi:) powinien być dobry, bo strona na bieżąco jest aktualizowana - tam w szczęśliwcach jest Karol - nie wiem czy to prawda, bo panuje chaos z czipami i nasz stareńki Dziadek spod budy, nr 8 lp

Posted

[quote name='magda z.']ja już posłałam Charly, znalazłam na stronie Ingi:) powinien być dobry, bo strona na bieżąco jest aktualizowana - tam w szczęśliwcach jest Karol - nie wiem czy to prawda, bo panuje chaos z czipami i nasz stareńki Dziadek spod budy, nr 8 lp[/QUOTE]

dziękuję dziewczyny. przekazałam to zaintersowanej pani na fb. Trzymam kciuki za pozytywne rozwinięcie się sprawy.

(Fb to przedziwne medium)

Posted

ale miałam telefon .........poprosiłam Kasię aby to zweryfikowała, bo ja aż w takie cuda nie wierzę.......babeczka chce jechać 650 km w jedną stronę po dziadunia z budy......no nie wierzę aż muszę chyba na czarne kwiatki pozaglądac....

jeśli ktokolwiek żarty sobie robi.......to nie ma zmiłuj

o niego chodzi