Rotti Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Aleksandra Ja bym chciała, żeby ten efakt już był :D Chociaż z drugiej strony fajnie jest mieć takiego szczeniaka :lol: Bagi dała czadu, oj tak, ale nie zpominajmy też o Amsterze :lol: Tomek pochwal się !!! :) Quote
Tilia Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Rotti ;) jeszcze będziesz klęła jak Ci będą po mieszkaniu 4 razy dłuższe fruwać ;) (czy to wszystkie borzoje tak mają? z Cecilki i Nadii leci włos koszmarnie i to taki lekki, że jest wszędzie! moje prawie nie gubią włosa, pojedyncze kłaczki tylko gdzieś można znaleźć) Zobaczysz pewnie jesienią jak na zimę będzie obrastał w piórka :D A potem właśnie pomyślisz "gdzie mój sceniak?? :( " no i gratuluję dalej :) :) :drinking: a Amster coś ostatnio taki jakiś czerwoniutki na twarzy się zrobił :o 8) Quote
Tilia Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 a Szare jadły niedawno niebieskie koloryzujące lody i mają niebieskie jęzory :lol: :lol: następnym razem dostaną zielone ;) Quote
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Wirka tutaj Wirka a jak Wam poszlo ? Ogromne gratulacje :drinking: Quote
tufi Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 To ja jak zwykle zapraszam jeszcze TUTAJ - niestety, ja siedzialam na absolutorium, a foteczki robila niezastapiona JoannaP :) Quote
amster Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 Bagi dała czadu, oj tak, ale nie zpominajmy też o Amsterze :lol: Tomek pochwal się !!! :) przeciez już wszystko napisałem Quote
amster Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 a Amster coś ostatnio taki jakiś czerwoniutki na twarzy się zrobił :o 8) z przepicia z żalu z rozpaczy Quote
Aleksandra Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 łe tam, za dużo pali. :wink: Amster a co z Twoją przeprowadzką??? (wybacz ciekawskiej babie... :oops: to silniejsze ode mnie...) Quote
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 a Amster coś ostatnio taki jakiś czerwoniutki na twarzy się zrobił :o 8) z przepicia z żalu z rozpaczy :o :o :o :o :o :o a ja myslalam ze to efekty fotografowania przy zachodzacym sloncu,ale skoro takie buty to juz nic nie mowie.... :wink: Quote
amster Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 Amster a co z Twoją przeprowadzką??? (wybacz ciekawskiej babie... :oops: to silniejsze ode mnie...) lepiej nic nie pytaj, nic nie mów i wogóle charcia komuna padła!! Quote
Aleksandra Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 oj zaraz padła, przycichła trochę... :lol: Amster, Ty naprawdę coś ostatnio na czarno wszystko widzisz :evilbat: carr - to na pewno nie zachodzace słońce, nie ten odcień :wink: Quote
amster Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 oj zaraz padła, przycichła trochę... :lol: Amster, Ty naprawdę coś ostatnio na czarno wszystko widzisz :evilbat: carr - to na pewno nie zachodzace słońce, nie ten odcień :wink: padła padła. bo pod mostem nie da rady stworzyć charciej komuny. ale tak wogóle jest super hiper i wszystko widzę w tęczowych barwach :) Quote
tunio Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 E tam a co tak pesymistycznie z tym mostem...W razie czego w ramach komuny bedziemy sobie Ciebie podrzucac jak kukulcze jajo :wink: Quote
Tilia Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 oj Amster a mówiłeś że nie masz doła... nie pij tyle nie pal tyle nie rozpaczaj a pod mostem to może się niedługo spotkamy jak tak dalej pójdze... ale ja już postaram się nie zanudzać :roll: przecież pięknie jest, nie? Quote
Aleksandra Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 nie pij tyle nie pal tyle bu ha ha, i kto to mówi!!!! 8) :wink: Quote
Tilia Posted June 8, 2004 Posted June 8, 2004 Olu? :o czy coś mi sugerujesz? :P ech te żarty... :roll: Quote
amster Posted June 10, 2004 Author Posted June 10, 2004 cóż to dziewczyny sugerujecie... a jeżeli chodzi o mnie to rozważam jakąś przyczepę campingową, tylko teraz przyczepę znaleźć i miejsce jakieś dla niej. a własciwie to by się przydały ze dwie, bo dla psów też by cos być musiało. Quote
Tilia Posted June 10, 2004 Posted June 10, 2004 Dobra przyczepa nie jest zła ;) najlepiej pod mostem- osłonięte i nie pada... ;) tak tylko myślę- czy pod mostem znajdę internet?... :oops: Quote
Arika_Dominika Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Charty Polskie PSY Uzytkowa ALEX Wodne Oczko I dosk. CWC,NPwR Championow BORUTA Arcturus Idosk. CWC SUKI Championow SMUGA SOLA Ksenas Idosk.CWC. NSwR,BOB,BOG I Bagi, wielkie gratulacje! :D No i Puniu, Boruta i Mysia pokazali swoją klasę i to co potrafią! :) Jak tam Soniuchna, jak sobie radzi? Na zdjęciach wygląda pięknie, tak samo jak Kerry. A ja się coraz bardziej przejmuję jak Arika sobie poradzi na wystawie w Chojnicach i na klubówce w Swornychgaciach :roll: Co o tym sądzisz? :hand: Quote
Recommended Posts