Itske Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='APSA']Miał w końcu towarzystwo na odpowiednim poziomie ;) Nikt zupełnie nie dzwoni, nie pisze? Ogłoszenia wiszą w necie cały czas. Może jednak on Wam pisany.[/QUOTE] Nikt i nigdy! 4 psy mnie trochę przerastają, emocjonlanie, finasowo i czasowo.. ale wujek kwitnie :-) Magdyska - a ja mu takie piękne walizki kupiłam :-) Quote
APSA Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Itske']4 psy mnie trochę przerastają, emocjonlanie, finasowo i czasowo..[/QUOTE] Skąciś to znam. Jeszcze jeżeli trzy to spokojne starszaki, to ujdzie, ale to chyba nie u Was ;) A jak się mają Punia i Max? O Julianie nie wspominając :) Quote
APSA Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Trawers vel. Carmel już za TM :( Mały chyba adoptowany, muszę dopytać w biurze. I zrobić inwentaryzację i aktualizację. Na pewno nadal w schronisku są Jack, Książę, Teodor, Esteban, Ami, Magic i dziki trójłap oraz Firletka. Quote
APSA Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='APSA'] Jack Sparrow Terier Adoptowany :) Quote
Itske Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Dopiero teraz mogę o tym napisać, nie ma uśmiechniętej mordki obok łózka, nie ma stukania trzech łapek i szalonych pościgów za piłką, minęło prawie dwa miesiące odkąd Karmel za TM. Odszedł tragicznie, w wypadku. I okazało się, jak bardzo go brakuje, Ale wcześniej, przed wypadkiem zdążyłam mu powiedzieć, ze zostaje i żadne tam szukanie domu innego nie wchodzi grę. Nie rozumiałam ludzi (mimo, że moje psiaki też odchodziły za TM), którzy mówili, że już nie chcą innego psa, może nie to, ze nie chcę, ale nie wierzę, żeby był gdzieś tak uśmiechnięty i łapczywy na życie pies jak Karmel. Asiu w strasznym pospiechu widziałyśmy się na skrzyżowaniu, przy kolejnej mojej bytności, musimy to nadrobić. Quote
APSA Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Każdy pies jest inny, ale są bardziej i mniej niezastąpione... Nadrobić bardzo chętnie, daj tylko znać, kiedy będziesz :) (Ja będę we wrześniu w Gdański, ale niestety służbowo.) Quote
Itske Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 APSA napisał(a):Każdy pies jest inny, ale są bardziej i mniej niezastąpione... Nadrobić bardzo chętnie, daj tylko znać, kiedy będziesz :) (Ja będę we wrześniu w Gdański, ale niestety służbowo.) Będę teraz w następną sobotę i niedzielę (wystawa :-)) Karmela trudno będzie zastąpić, była najbardziej irytującym (obsikiwanie mebli) i najbardziej uśmiechniętym i radosnym psem jaki mieszkał ze mną. To niesamowite jak ten pies miał zawsze dobry humor, jak zawsze nastawiony był na kontakt, jak zawsze reagował na człowieka :-). Woli życia i optymizmu można się uczyć od Karmela, bardzo mi go brakuje. Quote
APSA Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Trójłapy się starzeją, adopcji już dawno nie było, za to jest nowa, świeżo odłapiona suczka na szpitalu. I taki trójłap w geriatrium: Trzy-i-pół-łapek Ten też nie wiem, czy już tu był: PS. A jak pisałaś, to akurat byłam w Gdańsku :) Niestety służbowo i nie było na nic czasu. Quote
Itske Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ja się chyba do tej warszawki wybrać muszę :lol: a ten kudłatek cudny! Quote
Itske Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ciocie, co tak tu cicho? Trójłapów nie ma? Quote
APSA Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 A chciałabyś jakiegoś, żeby wujkował kolejnym maluchom? ;) Trójłapy są: Książę, Baster, Samba, Ami vel Lala, dzikusek, Tonik, ... Tylko ja się ostatnio zawiesiłam. Quote
Itske Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='APSA']A chciałabyś jakiegoś, żeby wujkował kolejnym maluchom? ;) Trójłapy są: Książę, Baster, Samba, Ami vel Lala, dzikusek, Tonik, ... Tylko ja się ostatnio zawiesiłam.[/QUOTE] no wiesz, nowy dom, nowy pies :evil_lol:, na razie wypatrzyłam sobie, albo on wypatrzył mnie :lol: staruszka z Sopotu, tylko budowa się nam ślimaczy, buuu a tak :lol:, maluchów też się spodziewamy po Ickowej a ten jeden staruszek trójłapy bardzo mnie ujął ! Quote
APSA Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Pozdrowienia z nowych domów (kopiuję ze strony schroniska): Niusio-Kajtuś (lub Mały) - NUMER EWIDENCJI: 2461/13 Shane - NUMER EWIDENCJI: 549/12 Quote
Recommended Posts