irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 nie hce byc taka jak zawsze, ale ciekawe czemu zbiera je kikou jak nie mialam stycznosci z trisem!? czemu kasa nie moze isc na konto greven? co ma z tym wspolnego dostep do internetu jak pieniadze ida na konto? ja tak czy siak wplace na konto fundacji. aha, mi za transport jakos nikt nie kwapi sie oddac, a wyniosl mnie wiecej niz 90zl!!! ale tak tu na tym watku bylo i bedzie widze. nie zaluje mu tych pieniedzy. bo pies jest niczemu winien, tylko ludzie... niech ma chlopak. to tyle. Quote
ulvhedinn Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Irys ja z góry mówiłam, ze mogę [B]pożyczyć[/B] kasę, a wyłożyć ze swoich nijak nie dam rady. Po prostu w tej chwili mam raczej sytuację "podkreskową"- zresztą ze względu na zwierzaki, weź moze pod uwagę, że mamy 11 kociąt tymczasowych, Piku ma jutro operację, a to co z reguły miałam w zanadrzu na czarną godzinę w tej chwili pochłania dokumentnie mój własny Amber (ma niewydolność nerek, musi miec badaną krew, kroplówki i cholernie drogą dietę), oraz Pałek (badania kontrolne po usunięciu nowotworu, a teraz dodatkowo zapalenie krtani...). Mogłabym się za to ewentualnie wypiąć na psy ze schroniska, pomagam ile mogę, jak wygram w totka, to wszystkim staruszkom zafunduję kurde luksusowy hotel, a póki co mnie nie stać :angryy: Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='ulvhedinn']Irys ja z góry mówiłam, ze mogę [B]pożyczyć[/B] kasę, a wyłożyć ze swoich nijak nie dam rady. Po prostu w tej chwili mam raczej sytuację "podkreskową"- zresztą ze względu na zwierzaki, weź moze pod uwagę, że mamy 11 kociąt tymczasowych, Piku ma jutro operację, a to co z reguły miałam w zanadrzu na czarną godzinę w tej chwili pochłania dokumentnie mój własny Amber (ma niewydolność nerek, musi miec badaną krew, kroplówki i cholernie drogą dietę), oraz Pałek (badania kontrolne po usunięciu nowotworu, a teraz dodatkowo zapalenie krtani...). Mogłabym się za to ewentualnie wypiąć na psy ze schroniska, pomagam ile mogę, jak wygram w totka, to wszystkim staruszkom zafunduję kurde luksusowy hotel, a póki co mnie nie stać :angryy:[/quote] czy na operacje kregoslupa malej mozesz u Weta odwlec termin zaplaty i splacac na raty? chce cos dorzucic ale po 8 sierpnia Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='irysek']nie hce byc taka jak zawsze, ale ciekawe czemu zbiera je kikou jak nie mialam stycznosci z trisem!? czemu kasa nie moze isc na konto greven? co ma z tym wspolnego dostep do internetu jak pieniadze ida na konto? ja tak czy siak wplace na konto fundacji. aha, mi za transport jakos nikt nie kwapi sie oddac, a wyniosl mnie wiecej niz 90zl!!! ale tak tu na tym watku bylo i bedzie widze. nie zaluje mu tych pieniedzy. bo pies jest niczemu winien, tylko ludzie... niech ma chlopak. to tyle.[/quote] Greven nie ma możliwości informowania na bieżąco,ile zostało wpłacone.Nie wiadomo wtedy,ile brakuje lub czy coś zostało. Quote
ulvhedinn Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Angie :)']czy na operacje kregoslupa malej mozesz u Weta odwlec termin zaplaty i splacac na raty? chce cos dorzucic ale po 8 sierpnia[/quote] Tak, na szczęście moi weci są tolerancyjnie w kwestii wpłat.... Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Irysek,w sprawie oddania kosztów paliwa - może podaj na forum nr swojego konta. Quote
irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale po co jak nikt nie wykazuje checi dolozenia sie. sprzedalam wlasnie kilka torebek wiec doloze 100zl na hotel dla trisa :) kochana shadow1, jej trzeba dziekowac za wsparcie... Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='irysek']ale po co jak nikt nie wykazuje checi dolozenia sie. sprzedalam wlasnie kilka torebek wiec doloze 100zl na hotel dla trisa :) kochana shadow1, jej trzeba dziekowac za wsparcie...[/quote] Nie każdy chce publicznie to deklarować.Na wszelki wypadek podaj. Quote
irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale na pw moze spytac... ciekawa jestem czy greven bedzie miala na tyle dostepu do neta by na watku trisa wklejac jego nowe zdjecia i zamieszcza info o nim. bedzie ktos z watku mu szukal domu czy zostaje to juz tylko na glowie greven? aga tris jest jak miniaturka twojej tanii (albo nuki, bo caly czas mi sie myla). ale obstwiam tanie ;) Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='irysek']ale na pw moze spytac... ciekawa jestem czy greven bedzie miala na tyle dostepu do neta by na watku trisa wklejac jego nowe zdjecia i zamieszcza info o nim. bedzie ktos z watku mu szukal domu czy zostaje to juz tylko na glowie greven? aga tris jest jak miniaturka twojej tanii (albo nuki, bo caly czas mi sie myla). ale obstwiam tanie ;)[/quote Tak,tak,masz rację! Tris podobny jest do Nuki:eviltong: Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A co do Greven - rozmawiałyśmy dzisiaj - nie ma internetu, telefon czasami odbiera,jak ma chwilę i jak ma zasięg;) Zdjęcia Trisa podeśle mi mmsem.Umieściłam na stronie jej fundacji ogłoszenie o Trisie,Rybka69 też na alegratce go ogłosiła. Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='agnieszkal2']A co do Greven - rozmawiałyśmy dzisiaj - nie ma internetu, telefon czasami odbiera,jak ma chwilę i jak ma zasięg;) Zdjęcia Trisa podeśle mi mmsem.Umieściłam na stronie jej fundacji ogłoszenie o Trisie,Rybka69 też na alegratce go ogłosiła.[/quote] przeslij pls link do jej fundacji :lol: Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Angie :)']przeslij pls link do jej fundacji :lol:[/quote] [URL="http://www.proequo.pl/"]http://www.proequo.pl[/URL] Quote
GoskaGoska Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 1. Tris: o sprawie Tris powinnysmy pisac na wątku Trisa , bo poznie robi balagan. Uwazam ze wplaty na konto Kikou jest najlepszym rozwiązaniem. Ona będzie widziec ile jest wpłacone, co i jak. I nie widzę związku, ze z psem nie miala do czyniania. Wpłaty najlepiej idą na jej konto, zebysmy wiedziały ile brakuje kasy, jesli Greven nie ma dostępu do netu. to nie będzie widomo jak stoim finansowo. A dzwonienie i dowiadywanie się ile się zaksięgowało co i jak, chyba mija się z cele, gdy ktos z dogo moze to miniotorwac. jego zdjęcia jakies ładne by się przydały do ogłoszen. 2. w sprawie bieletu 90zl - na Parowke - Lusie. Rozumiem, ze Angie - chce sponsorowac? Tylko , ze moze zaplacic po8 sierpinia? Czy dziewczyny mozecie do 8 poczekac? 3. w sprawie zwrotu iryska za benzynę - to nie wiem czy mamy zbierac czy nie? niech się irysek wypowie Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='agnieszkal2'][URL="http://www.proequo.pl/"]http://www.proequo.pl[/URL][/quote] dzieki :))) Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 to dobry pomysł,żeby ktoś z naszej strony zbierał pieniądze na Trisa i przekazywał całą kwotę Greven.Jak najbardziej jestem za Kikou :lol: Tak robiłyśmy z Lolkiem,który był u Greven. Jak pisałam,zadeklarowałam 20 zł miesięcznie na Trisa,do momentu znalezienia mu domu. Jeżeli chodzi o podawanie nr konta na publicznym forum,to jak uczy doświadczenie na dogo,nie jest to korzystne.Mogą być problemy. Irysek , podaj na PW nr konta, chyba że nie potrzebujesz już pieniędzy. :crazyeye: Quote
irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 temu kto chcial podalam na pw. jest to narazie 1 osoba. Quote
GoskaGoska Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A jakie moze byc zle doswiadczenie? Mi nic o tym nie wiadomo, na allegro wiele jest danych do przelewu z nr konto itd. W sumie, mozna podac numer konto oraz imię i nazwisko, bez adresu wiele bankow przymuje. Na moim bazarku torebka na chętnego, tylko nie wiem czy ma isc na Agnieszke (v) czy dziewczyny poczekają na wplatę od Angie. Jak tak to dorzucę na hotliki Trisa. Quote
Poker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 GoskaGoska,nie piszę tego bezpodstawnie.Poczytaj wątek Brajla i BajkiB. Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Poprosze konto Greven, zebralam z charciego na hotelik tricolorka 100zeta.;) Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Własciwie to na co Wam teraz najbardziej kasa potrzebna, gadać ciotki, bo nie wiem czyje konto podawać.;) Quote
Rybka_39 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='GoskaGoska']1. Tris: o sprawie Tris powinnysmy pisac na wątku Trisa , bo poznie robi balagan. Uwazam ze wplaty na konto Kikou jest najlepszym rozwiązaniem. Ona będzie widziec ile jest wpłacone, co i jak. I nie widzę związku, ze z psem nie miala do czyniania. Wpłaty najlepiej idą na jej konto, zebysmy wiedziały ile brakuje kasy, jesli Greven nie ma dostępu do netu. to nie będzie widomo jak stoim finansowo. A dzwonienie i dowiadywanie się ile się zaksięgowało co i jak, chyba mija się z cele, gdy ktos z dogo moze to miniotorwac. jego zdjęcia jakies ładne by się przydały do ogłoszen. 2. w sprawie bieletu 90zl - na Parowke - Lusie. Rozumiem, ze Angie - chce sponsorowac? Tylko , ze moze zaplacic po8 sierpinia? Czy dziewczyny mozecie do 8 poczekac? 3. w sprawie zwrotu iryska za benzynę - to nie wiem czy mamy zbierac czy nie? niech się irysek wypowie[/quote] No to jesli tak to j poprosze numer konta kikou i ona rozsądzi na co kasa potrzebna, może tak być?;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Na 16-kę doszedł nowy pies, stary ,rudy cocker spaniel.. Quote
Recommended Posts