Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jest szansa,że Lolek,który teraz jest u Greven pojedzie do Niemiec.Płacę za niego prawie od roku 20 zł miesięcznie,więc mogę te pieniądze przenieść na Trisa :evil_lol:. kto jeszcze się dołoży , nie można stawiać w takiej sytuacji Greven :shake: Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='mysza 1']Dziewczyny, czy ktoś poczuwa się do odpowiedzialności z tricolorka zwanego Trisem? Pies pojechał do Greven, nikt się z nią nie kontaktował, nikt nie wspomniał o kasie. Na wątku Trisa też pytałam- czy jest zbiórka, czy są deklaracje itd. Cisza:shake: Trochę nieładnie to wygląda.[/quote] Ja się wkurzyłam, bo tyle ludzi mialo kase na Rudzika wplacic i jak na razie 50 zeta wplynelo:crazyeye: Ja sama nie obecnie nie mam kasy:shake: Quote
Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Poker']Jest szansa,że Lolek,który teraz jest u Greven pojedzie do Niemiec.Płacę za niego prawie od roku 20 zł miesięcznie,więc mogę te pieniądze przenieść na Trisa :evil_lol:. kto jeszcze się dołoży , nie można stawiać w takiej sytuacji Greven :shake:[/quote] hej, latwiej bedzie szukac jak napiszecie kto u siebie ma jakie psiaki i jakie sa miesieczne potrzeby (suma na kazda cioteczke):lol: trudno juz sie polapac w tak dlugim watku... Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Rybka_39']Ja się wkurzyłam, bo tyle ludzi mialo kase na Rudzika wplacic i jak na razie 50 zeta wplynelo:crazyeye: Ja sama nie obecnie nie mam kasy:shake:[/quote] Kikou - Rudzik na razie jest u Ciebie? Tak myślę czy nie trzeba by mu ekg zrobić? Może Tobie trochę podeslać? Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wlasnie tego sie obawialam, ze na hoteliki ciezko bedzie kase uzbierac i do tego trikolor jest juz w holteliki a ani zlotowki nie jest zaplacone Quote
kikou Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 tego sie obawiałam, kilka razy pytałam kto ustalił jaka kwotę i jakie sa deklaracje na Trisa.... ja jestem bez grosza, na Rudzika wydałam już prawie 200,- (moja rodzina wciska fasolke, bo teraz najtańsza...i pyszczy) a jeszcze mam jego podróż sfinansować, dobrze, że na hotel chociaż są deklaracje wpłat... Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='kikou']tego sie obawiałam, kilka razy pytałam kto ustalił jaka kwotę i jakie sa deklaracje na Trisa.... ja jestem bez grosza, na Rudzika wydałam już prawie 200,- (moja rodzina wciska fasolke, bo teraz najtańsza...i pyszczy) a jeszcze mam jego podróż sfinansować, dobrze, że tam chociaż są deklaracje wpłat...[/quote] No to podajesz ten nr tel. :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
iwa77 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Podaje info. z wątku szpicowatego : Właścicielka się zgłosiła do schronu po pieska. Uciekł rzekomo za suczką . Psiak wraca do domu !!!!! Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Niebiosom niech będą dzięki!!!! Kikou:mad::mad::mad: Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 to które nieszczęście ma wyciągać?Tę małą biało-czarną bidę? Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ja ci ona w oko wpadła to wyciagają ją:loveu: Quote
Angie :) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Poker']wpadła,wpadła :evil_lol: :roll:[/quote] Ktora? Parowka vel. Lusia? ta z pierwszej strony ? Quote
gosikf & dogs Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cześc dziewczyny, wróciłam. Widzę, że staruszków przybyło w oka mgnieniu. Któremu potrzebne najbardziej ogłoszenie w gazecie to wyślę? Koperek, z tym sikaniem to różnie bywa. Mój Zeus nigdy się nie oduczył(też ze schroniska). Sika do dziś i nie sposób jakkolwiek go oduczyc. Sika mi w mieszkaniu wszystkim co akurat ma w pęcherzu i jakoś sobie śmierdząco żyjemy...Jednak wiem że niewielu byłoby w stanie tak życ... Marzę tylko o domu z ogrodem żeby móc wypuszczac go do ogrodu w każdej chwili. Quote
irysek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 staruszkow przybylo??? to ja nie wiem skad ty sie urwalas. w ciagu tego tygodnia zostaly uratowane juz 4 psy z 16stki!!! w ciagu paru dni tylko. tricolor, szpicek, parowka i chyba jeszcze jakis tylko zapomnialam, aha no i rudasek. a moze lada dzien i sunia czarno biala znajdzie sie w dt. czy to naprawde tak malo? Quote
gosikf & dogs Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 urwałam się właśnie z urlopu... wróciłam i nie przerobiłam całego wątku a na pierwszej stronie (widocznie nieuaktualnionej) widnieją nowe psy! dlatego tak napisałam. W takim razie reakcja szybka skoro na pierwszej stronie nowe psy a już uratowane! Super! Wybacz ale nie mam czasu na czytanie 50 stron gdyż na głowie mam właśnie szorowanie siuśków. W takim razie czy któremuś robic ogłoszenia? Gdyby ktoś mógłby mi powiedziec które są teraz zagrożone byłabym wdzięczna. Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='iwa77']Podaje info. z wątku szpicowatego : Właścicielka się zgłosiła do schronu po pieska. Uciekł rzekomo za suczką . Psiak wraca do domu !!!!![/quote] Super!!!!:multi::multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 [B]uaktualnilam pierwsza strone. [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/5552/dscf2484ji4.jpg[/IMG][/B] Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tfu! Tam nawet kawałka koca nie ma??? :placz::placz::placz::placz: Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)'][B]uaktualnilam pierwsza strone. [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/5552/dscf2484ji4.jpg[/IMG][/B][/quote] Biedaczku:-(:-(:-(:-(tak mi Cię żal:placz::placz: A ta beżowa sunia to co za psinka? Quote
iwa77 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Aga a może warto byłoby dodać , że psiaki maja osobne wątki : - rudy(a) - spanielowaty - biała malutka Iskierka - mała czarna terierowata Teri - Murzynek - pinczerowaty malutki czarny I co to za biały malutek na ziemi przy skrzynce ? Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [B]Poker Może zabierzesz do siebie Rudzika? A za te kase przelana na konto wiosny oplacimy leczenie Rudasa i hotel tricolorka?:oops: [/B] Quote
Rybka_39 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dlaczego na 1 stronie pisze ze spanielowaty to suka:-o Przeciez ktoras ciotka mi pisala ze to na bank facet...:roll: Quote
Recommended Posts