Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest szansa,że Lolek,który teraz jest u Greven pojedzie do Niemiec.Płacę za niego prawie od roku 20 zł miesięcznie,więc mogę te pieniądze przenieść na Trisa :evil_lol:.
kto jeszcze się dołoży , nie można stawiać w takiej sytuacji Greven :shake:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Dziewczyny, czy ktoś poczuwa się do odpowiedzialności z tricolorka zwanego Trisem? Pies pojechał do Greven, nikt się z nią nie kontaktował, nikt nie wspomniał o kasie. Na wątku Trisa też pytałam- czy jest zbiórka, czy są deklaracje itd. Cisza:shake: Trochę nieładnie to wygląda.[/quote]
Ja się wkurzyłam, bo tyle ludzi mialo kase na Rudzika wplacic i jak na razie 50 zeta wplynelo:crazyeye:
Ja sama nie obecnie nie mam kasy:shake:

Posted

[quote name='Poker']Jest szansa,że Lolek,który teraz jest u Greven pojedzie do Niemiec.Płacę za niego prawie od roku 20 zł miesięcznie,więc mogę te pieniądze przenieść na Trisa :evil_lol:.
kto jeszcze się dołoży , nie można stawiać w takiej sytuacji Greven :shake:[/quote]

hej,

latwiej bedzie szukac jak napiszecie kto u siebie ma jakie psiaki i jakie sa miesieczne potrzeby (suma na kazda cioteczke):lol:
trudno juz sie polapac w tak dlugim watku...

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja się wkurzyłam, bo tyle ludzi mialo kase na Rudzika wplacic i jak na razie 50 zeta wplynelo:crazyeye:
Ja sama nie obecnie nie mam kasy:shake:[/quote]

Kikou - Rudzik na razie jest u Ciebie? Tak myślę czy nie trzeba by mu ekg zrobić? Może Tobie trochę podeslać?

Posted

tego sie obawiałam, kilka razy pytałam kto ustalił jaka kwotę i jakie sa deklaracje na Trisa....

ja jestem bez grosza, na Rudzika wydałam już prawie 200,- (moja rodzina wciska fasolke, bo teraz najtańsza...i pyszczy) a jeszcze mam jego podróż sfinansować, dobrze, że na hotel chociaż są deklaracje wpłat...

Posted

[quote name='kikou']tego sie obawiałam, kilka razy pytałam kto ustalił jaka kwotę i jakie sa deklaracje na Trisa....

ja jestem bez grosza, na Rudzika wydałam już prawie 200,- (moja rodzina wciska fasolke, bo teraz najtańsza...i pyszczy) a jeszcze mam jego podróż sfinansować, dobrze, że tam chociaż są deklaracje wpłat...[/quote]
No to podajesz ten nr tel. :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Cześc dziewczyny, wróciłam. Widzę, że staruszków przybyło w oka mgnieniu. Któremu potrzebne najbardziej ogłoszenie w gazecie to wyślę?

Koperek, z tym sikaniem to różnie bywa. Mój Zeus nigdy się nie oduczył(też ze schroniska). Sika do dziś i nie sposób jakkolwiek go oduczyc. Sika mi w mieszkaniu wszystkim co akurat ma w pęcherzu i jakoś sobie śmierdząco żyjemy...Jednak wiem że niewielu byłoby w stanie tak życ... Marzę tylko o domu z ogrodem żeby móc wypuszczac go do ogrodu w każdej chwili.

Posted

staruszkow przybylo??? to ja nie wiem skad ty sie urwalas. w ciagu tego tygodnia zostaly uratowane juz 4 psy z 16stki!!! w ciagu paru dni tylko.
tricolor, szpicek, parowka i chyba jeszcze jakis tylko zapomnialam, aha no i rudasek.

a moze lada dzien i sunia czarno biala znajdzie sie w dt.
czy to naprawde tak malo?

Posted

urwałam się właśnie z urlopu... wróciłam i nie przerobiłam całego wątku a na pierwszej stronie (widocznie nieuaktualnionej) widnieją nowe psy! dlatego tak napisałam. W takim razie reakcja szybka skoro na pierwszej stronie nowe psy a już uratowane! Super!

Wybacz ale nie mam czasu na czytanie 50 stron gdyż na głowie mam właśnie szorowanie siuśków.

W takim razie czy któremuś robic ogłoszenia? Gdyby ktoś mógłby mi powiedziec które są teraz zagrożone byłabym wdzięczna.

Posted

[quote name='iwa77']Podaje info. z wątku szpicowatego : Właścicielka się zgłosiła do schronu po pieska. Uciekł rzekomo za suczką . Psiak wraca do domu !!!!![/quote]
Super!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)'][B]uaktualnilam pierwsza strone. [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/5552/dscf2484ji4.jpg[/IMG][/B][/quote]
Biedaczku:-(:-(:-(:-(tak mi Cię żal:placz::placz:
A ta beżowa sunia to co za psinka?

Posted

Aga a może warto byłoby dodać , że psiaki maja osobne wątki :
- rudy(a) - spanielowaty
- biała malutka Iskierka
- mała czarna terierowata Teri
- Murzynek
- pinczerowaty malutki czarny

I co to za biały malutek na ziemi przy skrzynce ?