olenka_f Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dojechaliśmy Olafa wszystkie moje potwory chciały powitać a on wlazł pod stół i nici z zabawy ale Basko mu nie odpuści - będzie się bawił i już w drodze bardzo spokojny, musieliśmy wysiąść na siku i picie tera wącha kąty i poznaje dom Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Oleńko Skarbie Ty nasz Cudny:Rose::Rose::Rose:Teraz bądź już grzeczną Cioteczką i podaj to konto:mad: Czekamy na dalsze relacje z frontu!!!:loveu::loveu: Quote
kikou Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='olenka_f']dojechaliśmy Olafa wszystkie moje potwory chciały powitać a on wlazł pod stół i nici z zabawy ale Basko mu nie odpuści - będzie się bawił i już w drodze bardzo spokojny, musieliśmy wysiąść na siku i picie tera wącha kąty i poznaje dom[/quote] jej jak cudownie...az mi sie lezka kreci w oku... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 dziewczyny, jak uzbiera sie na dogo kasa na transport jamnika to moj facet go zawiezie do Lublina, do Talcott. Quote
iwa77 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tak się cieszę, że nasz czarnuszek (Olaf ? ) już bezpieczny !:multi: Widzę , że i dziadzio jamnik ma przed sobą piękne perspektywy :multi: [B]Kopereczku [/B] - pieniążki dla chorego labusia są już w drodze na konto które podałaś na PW.:loveu::loveu: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']dziewczyny, jak uzbiera sie na dogo kasa na transport jamnika to moj facet go zawiezie do Lublina, do Talcott.[/quote] Dzięki Cioteczko!!!! Sądzę że natychmiast go zaniosę do mojego weta do kliniki na pełną diagnostykę bo widzi mi się że to gardłowa sprawa!!!!:placz: Quote
Poker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ale fajnie :multi:. Dziękowałam panu telefonicznie za transport.Skromnie powiedział " nie ma sprawy" Może by się dało jakiś wiązany transport zrobić,żeby nie marnować forsy na 1.psiaka. Teraz czekamy na fotki Olafa u Olenki :evil_lol: Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pokerku Dzięki!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 co do transportu jamnika - moze faktycznie na watku transportowy rzuci haslo, ze mozna zabrac psa na tej trasie ( a moze ktos do nas mial by cos do Wroclawia i wtedy więcej by bylo się składających). Ile wogole taki transport by wyniosl finanansowo? Tej Pani z Krakowa wyslalam Lupusia i 10-latka triokolor zobaczymy, czy będzie Pani zainteresowana. A do mix husky+owczarek tez muszę maila napisac bo mialam chętną :), ale jeszcze zobaczymy Quote
Korenia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Sprawdziłam na stronie Pkp, że transport wyniósłby 124 zł. Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Transport już obgadany, prawda Visennko:hand::sweetCyb: tylko problem kto przechowa moja biedę Jamniczą do 25.o7 :placz::placz::placz::placz: Quote
kikou Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 jesli jest zaklepany, ze ma dom to chyba nikt go nie ruszy....? Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Matko!! Ja nie wiem!! Wystarczą te zdjęcia Tych, których już nie ma!!!!:placz::placz: Boję się:placz::placz::placz: To przecież jakiś horror! Będę tam jutro dzwonić ale Ciotki Wrocławskie pomóżcie Też!!!!! Zaklepcie Go!!! Prooooszę:placz::placz::placz::placz: Quote
kikou Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 co mówi Agnieszka? jest bezpieczny do transportu? Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Visennko powiedz - jest????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Poker Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Korenia']Sprawdziłam na stronie Pkp, że transport wyniósłby 124 zł.[/quote] 124 zł to rzeczywiście nie jest strasznie Quote
gosikf & dogs Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dziewczyny bardzo się cieszę, że uratowałyście Olafa:cool3:. Jesteście cudowne!!!! Jamnik już prawie bezpieczny, mam nadzieję, że się uda i znów będę mogła napisac jak wyżej tylko z innym imieniem psiaka... Serdecznie pozdrawiam!!! Nie będzie mnie na dogo przez jakiś czas. Przepraszam i powodzenia! Quote
Reksiu21 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Koperku, jak tam Onek? Masz zdjecia?:razz: [COLOR=blue][QUOTE][COLOR=blue]W czwartek zostal przeze mnie wyczesany, więc teraz jest jeszcze piękniejszy. W nast. tyg. zrobię nowe foty- osobiście![/COLOR][/QUOTE][/COLOR] ;-) A czarnulka? __________________ Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 Jamnis jest bezpieczny - nie trzeba sie niczym martwic :) Quote
danka1234 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Jamnis jest bezpieczny - nie trzeba sie niczym martwic :)[/quote] To cudownie. Quote
olenka_f Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 to małe czarne to to to spokojne to to z bałaganem w oczach to to to jest łobuz i warkotnik jadowity :mad::mad: pyszczy na wszystkich, prócz ludzi :razz: rozbestwione małe na chudych nóżkach z siwym pyszczkiem a jadaczkuje prawie jak ja :mad: Quote
GoskaGoska Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 1.jako ,ze zobowiązalam się, ze będe co miesiąc wplacac symbolicznie 10 zl na rzecz psiaka olenka f - proszę o numer konta. 2. owczarek niemckie z uzycą ma obserwatora na allegro. Quote
Neris Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Te psy z Wrocka to jakieś zakapiory czy co... Nemo gryzie Neris, Olaf rzęzi na psy Olenki... KOnto Olenki jest na wątku Atosia, ale ja tego wątku cholera znaleźć nie mogę Quote
Poker Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pieski Z Wrocławia po prostu mają charakterki :evil_lol: A to się OLAFEK UJAWNIł Z CHARAKTERKIEM,A TAKI ANIOłEK DO LUDZI, ale i tak słodziak jest,pomiziaj go od cioci Poker Quote
danka1234 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To jak to wyszło że z moim jamnikiem taka zgoda była,sama widziałaś Oleńko jak byłam z nimi na dworcu. Quote
Recommended Posts