Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Szaraczek odebrany przez właścicieli!!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Na prawdę ? Ja rano byłam u niego a tu taka nowina !!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Wypatrzylam kolejna bide.. :-( starutki chlopczyk, po wypadku, czarnusi i biedny.. poczatek kwarantanny 23.04..

nie wiem czy warto chwytac sie 10 przypadkow na raz.. moze warto skupic sie na jednym/dwoch konkretnych - i dazyc konsekwentnie do zamierzonego efektu..

Posted

Iwa, jest w izolatce.. mała, czarna, zalękniona kuleczka :-(
zdj postaram sie jutro zrobic komorka, potem wykorzystam kochana Ecci jak zwykle, zeby wstawila... tylko.. czy jest sens.. przeraza mnie ilosc tego nieszczescia.. moze skupmy sie najpierw na kudlaczu, jak juz jego sprawa jest naglosniona.. sama nie wiem..

Posted

Agnieszko! proponuję przestawic na niedzielę wizytę w schronie, bo wtedy będę we Wrocławiu, porobię zdjęcia i zobaczę Brylanta!!! i inne bidy...cooo??? [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red]Probujmy!!! Nie mamy nic do stracenia a bida może zyskać życie!!! [FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=Black]
pamiętasz jak przy Kanapce traciłaś nadzieję!!!I co? Ma dom i broi do tego w nim równo!!!
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Agus jestem tego samego zdania co Ecci.
Jak będą zdjęcia i wątek to już jest jakiś początek - Agus damy rade !
A nadzieje trzeba mieć - pamiętasz Ziuteczka ? nikt nie dawał wiary i co ?
Opa Zenny szaleje w Niemczech i ani myśli umierać!

Jeszce jedno : może zmienić ten wątek na wyłączności kudłaczka ?
Szarasek juz szczęśliwy , jamniczek ma osobny watek i tym sposobem kudlacz byłby tu sam .Nie wiem czy tak lepiej ale wydaje mi sie , że wyłączność to wyłączność.