Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co recholicie ? Nie jest miło i ładnie jak się tak zwracam do Kopereczka ?
A poza tym to ja mam interes do Kopereczka - chodzi o piękne zdjęcia Sary i Gumisia .Isadora będzie robiła nowe wyróżnione Allegro dla tego dueciku i fajnie
byłoby gdyby mieć nowe fajowe foty!
Kopereczku to co machniesz foty - baaaardzo proszę!

Poza tym w 16 jest taki nowy pies - mały rudy liskowaty.
Jest na 2.zdjęciu wstawionym wczoraj przez Isadorę .
Straszna bieda - od połowy plecków i na pupce, ogonie bez sierści.
Do tego na moje oko coś mocno nie tak z jądrami i przyrodzeniem - całe czarne nabrzmiałe! Tragedia ! Widać , że go boli , chodzi z trudem . Strasznie biedny pies.Nic o nim się nie dowiedziałam , bo czasu nie starczyło.:-(
Jakbyś mogła Kopereczku zasięgnąć info. o nim .:roll:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']No co recholicie ? Nie jest miło i ładnie jak się tak zwracam do Kopereczka ?
A poza tym to ja mam interes do Kopereczka - chodzi o piękne zdjęcia Sary i Gumisia .Isadora będzie robiła nowe wyróżnione Allegro dla tego dueciku i fajnie
byłoby gdyby mieć nowe fajowe foty!
Kopereczku to co machniesz foty - baaaardzo proszę!

Poza tym w 16 jest taki nowy pies - mały rudy liskowaty.
Jest na 2.zdjęciu wstawionym wczoraj przez Isadorę .
Straszna bieda - od połowy plecków i na pupce, ogonie bez sierści.
Do tego na moje oko coś mocno nie tak z jądrami i przyrodzeniem - całe czarne nabrzmiałe! Tragedia ! Widać , że go boli , chodzi z trudem . Strasznie biedny pies.Nic o nim się nie dowiedziałam , bo czasu nie starczyło.:-(
Jakbyś mogła Kopereczku zasięgnąć info. o nim .:roll:[/quote]

A Kopereczek jutro nie będzie mial czasu się w d*** podrapać:cool1:

Ale OK- dla Ciebie wszystko[B] iwa[/B]!:loveu:

Posted

Kopereczku ja przepraszam , chyba przesadziłam z tymi prośbami :oops:
Co dasz radę to zrób proszę (ważne zdjęcia bo Ty robisz takie ach, ach )
a ja też postaram się może w weekend podjechać!

Posted

A więc..możecie porobić fotki z osobna wszystkim dziadkom z boxu 16, i uzupełnić stosunek do psow...wiem, że to troszkę duzo:oops:, ale bez tego z ogłoszeniami ani rusz.

Posted

[quote name='iwa77']Kopereczku ja przepraszam , chyba przesadziłam z tymi prośbami :oops:
Co dasz radę to zrób proszę (ważne zdjęcia bo Ty robisz takie ach, ach )
a ja też postaram się może w weekend podjechać![/quote]

[B]
Otóż to, już parokrotnie na innych watkach dawałam Kopereczka za przykładzik. Zdjęcia boskie, a dobre zdjęcie to połowa sukcesu.[/B]

Posted

ale..... Isadoro nie czekajmy na nowe zdiecia, niech te ogloszenia juz beda jak najszybciej i tak uplynelo baaaaaaaaardzo duzo czasu "bezplodnie"...

potem najwyzej uzupelnisz jak pojawia sie nowe, dobre fotki...
co sadzcie?

Posted

kikou moge zrobic ogloszenia, ale co z trescia?
Nie wiem czy pies z numerem 1 jest agresywny czy nie, nic nie wiem o pozostałych, a ludzie nie adoptuja psa w ciemno.:shake:

Posted

ja niestety tez nic nie wiem konkretnego, nie znam biedaczkow...

moze gdyby zadzwonic do osoby, ktora pracuje w schronisku i opiekuje sie tym boksem...? ma ktos telefon?
czy dziewczyny, ktore jezdza do schronu znaja te osobe?

Posted

Kikou - ja bywam w schronisku i wiem jak tam jest. I od razu mówię , że na telefon się tego nie załatwi! Pracowników nie jest wielu i maja młyn - bo schron jest pełniutki! Wierz mi , że oni na prawdę nie siedzą !
Trzeba po prostu pojechać z aparatem , odczekać swoje ,aż pielęgniarz znajdzie chwile wolnego i wyciągnie psy z boksu do zdjęć, a następnie pójść do biura , odczekać kolejną chwilę , aż Pani Lidka lub Pani Irenka znajdzie moment czasu aby podać wszystkie informacje na temat psa.
Tak to wygląda w praktyce !

Posted

Ja się naprawdę już gubię w tym wszystkim!

1. Ogłoszenia- może by tak w ogłoszeniach napisac po prostu to co wiemy... Wiek psa, to że pilnie poszukuje nowego domu... Po prostu no, nie ma co czekac!

Przykład:

10 letni rudy pies pilnie poszukuje domu na resztę życia. Został porzucony na stare lata i traci nadzieję na lepsze z każdą godziną wegetując za kratami wrocławskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt. Nr ewidencyjny:..........
Zaadoptuj staruszka. Podaruj mu miłośc i godną starośc, na którą ma bardzo małe szanse. Pokaż mu, ze ludzie mają serce i potrafią kochac! Odmień jego los, a w zamian dostaniesz prawdziwą przyjaźń i bezgraniczną wdzięcznośc.

Kontakt w sprawie adpocji:........

2. DT w Warszawie.

Z tego co przeczytałam to jest jeden dla jednego psa u Neris, czy tak?

Aga, jakby co to dzwoń do mnie, możesz liczyc na to, że dam ci na bilet do Warszawy tylko nie wiem w końcu ile to jest. Mogę dac Ci 100zł.

Posted

Jezu dziewczyny! Czytajcie co wcześniej zostało napisane!

[B]JUSTYNA[/B]M DEKLARUJE, ŻE MOŻE NAM PSIAKA ZAWIEŹĆ DO WAWY W NAJBLIŻSZĄ NIEDZIELĘ! MUSI BYĆ TYLKO W TRANSPORTERKU!

Jest w stanie ktoś mi powiedzieć, gdzie mój niebieski transporter?? Albo może ktoś kogoś w WAWIE ma, zeby mógł pożyczyć, to go potem [B]justynam[/B] odda. Bo do Wrocka nie wraca...

Posted

Żeby tylko ten transport w niedzielę , który deklaruje Justynam nie przepadł .
Ten rudy kudłacz czuje się coraz gorzej (serce ) i nie powinien już dłużej czekać.
Czy jest potwierdzone to ,że Dt u Neris dla niego jest aktualne ?
Jeżeli tak - to on powinien na prawdę już pojechać !!!!!
Żeby nie okazało sie , ze jest już za późno dla niego !

Co do ogłoszeń to Gosikf & Dogs ma rację - trzeba chyba robić na podstawie
tego co jest wiadome !

Posted

[COLOR="Red"][B]Koperek ! [/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]Transporter w Warszawie znalazłam dzięki uprzejmości kochanej Isadory.
Isadora ma taki mały transporterek ( pasujący na naszego rudego yorkowatego kudłaczka ) i może pożyczyć. Trzeba tylko szybko oddac , bo potrzebny dla następnych bid!
Skontaktuj się proszę z Justynam w celu dalszego kontaktu z Isadorą ![/B][/COLOR]

Posted

Cześć,

Znalazłam Wasz wątek :-)

To ja jadę na trasie Warszawa - Wrocław (sobota rano, około 7-7:30)
Wrocław - Warszawa (około 16-17)

Transporterek w Wwie mogłybyście podrzucić np. w piątek (czyli dzisiaj) wieczorkiem albo w sobotę wcześnie rano na Kabaty.
Albo w ciągu dnia do Śródmieścia.
Do odbioru byłby w niedzielę wieczorem

Posted

Ciotki mam dwie sprawy:
[LIST]
[*]kontenerek mogę pożyczyć ale są mocne warunki. [COLOR=Red][B]Raz że musi wrócić do mnie bo od poniedziałku mam tymczasa[/B][/COLOR], nie wiem w jakim stanie, z jakim zachowaniem. A mój psiak ma padaczkę wiec narażać nie będę.
[*]wybaczcie ale [COLOR=Red][B]nie ma opcji abym ja wiozła i przywoziła kontenerek[/B][/COLOR]. Są upały ja już średnio raz w tygodniu spędzam parę godzin w szpitalu na inhalacjach, jestem jak to mówię "zawodowym astmatykiem atopowym" - a to sezon.
[*]usiłuję zrobić allegro dla staruszków, ale nie mogę sie wątku połapać. Fakt ze moje myślenie krąży głównie teraz wokoło ofert pracy, to niestety podstawa. Dlatego jakby ktoś zrobił mi coś takiego: pimpuś lat xx, tu jego zdjęcie i może pare określeń typu wesoły, smutny, duży mały.[/LIST]Wtedy zrobiłąbym już "scenariusz" i nawet skorzystała z zaproszenia kikou i tak postawiła allegro.

Posted

[quote name='ecci']nie podawaj na forum, bo jak będę w Wawie to Cię nawiedzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ja też i to moze szybciej,bo mój tymczas znalazł domek w W-wie i mozliwe że sama go bede musiała zawieżć

Ja niedawno kupiłam duzy kontenerek na allegro za 60zl z przesyłką,nie zadne cudo ale duzy i tani.

Posted

[quote name='danka1234']Ja też i to moze szybciej,bo mój tymczas znalazł domek w W-wie i mozliwe że sama go bede musiała zawieżć

Ja niedawno kupiłam duzy kontenerek na allegro za 60zl z przesyłką,nie zadne cudo ale duzy i tani.[/quote]
żartujesz!!!To chyba Ci się udało, mi też przydałby się kontenerek...

Posted

To link ,sprzedaz zakonczona ale ciagle wystawiają.
[URL]http://allegro.pl/item353901232_353901232.html[/URL]

a jesli chcesz juz to moge spróbowac zalatwic Ci bez aukcji bo mam z nimi kontakt.