GoskaGoska Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 to ja z tej listy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121310[/URL] proponuje nr 10 i 5 - on powinien szybko zalesc domek, bo z opisu wychodzi ze charakterek cudny oraz kokunia nr suni[B]1462/07 roczna , ładna i siedzi tyle w schronie :-([/B] Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Reksiu21']A jakie masz auto, kombi czy zwykle?[/quote] ja mam, brzmi dumnie, neistety nie mam nic, to jest chlopaka. kombiak. bardzo pakowany kombiak. Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Gosiu, o tym nr10 tez juz myslalam. Irysku, to super ze to Kombi, zmiescilo by sie pare psiakow, lecz mysle ze 1, gora 2 duze, reszte malych. Quote
Koperek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [B]Reksiu[/B], bo razem z [B]Negri[/B] Cię zamordujemy wirtualnie:diabloti: Proszę mi na [B][SIZE=3][COLOR=red]AGRUSIA[/COLOR][/SIZE][/B] też jedno miejsce szykować!!!:cool3: Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 to jeszcze nic pewnego. musze zaszantazowac tza o samochod... Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='irysek']to jeszcze nic pewnego. musze zaszantazowac tza o samochod...[/quote] Oj, to moze byc ciezko...:cool3: Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 spoko spoko, damy rade, najchetniej to juz na zawsze bym u was zostala, zabralabym tylko mojego psa 2 koty i zegnaj polsko. jezyk znam. byloby ok. tu mi sie nie chce zyc... zobaczymy czy zmieknie. ostatnio 2 tyg temu bylam w niemczech, auto dal :) Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='irysek']spoko spoko, damy rade, najchetniej to juz na zawsze bym u was zostala, zabralabym tylko mojego psa 2 koty ..... :)[/quote] A co z TZ? :eviltong: Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jego tu zostawie. mam go dosc. w ogole mam dosc facetow, tylko de zawracaja. babki gora. z koni nie skorzystam, nie umiem, ani mnie to nie pociaga. moge glaska karmic itd :) Quote
Reksiu21 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :evil_lol::evil_lol: No to dobrze ze on tego nieczyta, bo o aucie mozna by zapomniec:diabloti:. (bal by sie ze niewrocisz):eviltong: Quote
Wet-siostra Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='irysek']mam dosc facetow, tylko de zawracaja. babki gora.[/quote] O,święte słowa...:lol: Kto w ogóle wymyślił facetów???:roll: Cioteczki,w razie czego oferta aktualna...Wiem,że może nie mam luksusów,że tz jest jaki jest,ale zawsze to jedno psie życie więcej uratowane...:oops: Quote
Negri Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Reksiu to ustalaj sobie już listę 5 !!!!!! bo ja muszę to na sterylki po rozpisywać a ja wiesz to trooooche trwa.... poza tym szelki itp też trzeba skołowac... do mnie nic jeszcze nie wróciło wiec jestem na etapie 0 Quote
kikou Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja mam duze szelki(L) samochodowe Reksiu i Twoje dwie krotkie smycze(ale jedna przegryzina) zostawie w schronisku w przyszlym tygodniu. Quote
Negri Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ale masz te czarne szelki tak?? a były jeszcze małe niebieskie.... smycze to mniejszy problem Quote
Reksiu21 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ale narazie niemoge nic konkretnego planowac, bo po pierwsze mam jeszcze Vite, i niewiadomo jak dlugo to zajmnie zanim ja wyadoptuje, po drugie Irysek niewei jeszcze czy wogole samochod dostanie, a po trzecie musze pare tygodni odsapnac, bo zaniedbalam i konie, i dom, i biznes przez psiaki. Jezeli wszystko by poszlo dobrze, to definitywnie musze (wiem Koperku:eviltong:) Agriego wziasc, ale on juz kastrowany, pozatym zalatw moze Kissi sterylke narazie, bo jak domku dotej pory nieznajdzie to ja wezme. Co do nastepnych trzech, to musze sie jeszcze zastanowic, dam ci Negri znac, musze twoja stronke dobrze przegladnac.;) Ja mam te kolorowe szelki twoje. A te pomaranczowe, to masz u siebie, tak? Te w ktorych byla Aga przedostatnim razem? Kikou, co ja ci wyslalam ostatnim razem? te szelki L samochodowe, no i ile tych smycz i obrozy, bo juz sama niewiem:oops: Quote
kikou Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja wprawdzie otwieralam kartonik razem z Kinga ale nie skupialam sie co konkretnie jest w srodku... u mnie po ostatniej podrozy sa szelki samochodowe czarne "L" i dwie kolorowe krotkie smycze, z czego jedna jest przegryziona przez Vite na parkingu.... szelki mi sie teraz bardzo przydaly, w niedziele, jak wiozlam Blackiego przekaze te rzeczy w przyszlym tygodniu w schronie.. Quote
Slomka22 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Reksiu to pomysl tez o Tince :) bo to taka bidula I oczywiscie bede prosic o Dropsa bo to takie psie nieszczescie Kikou to odbierz prosze ta paczke ode mnie bo nie wiem czy Irysek ja wziela czy nie a wyjde na wariata jak ktoregos razu dotre do schronu Quote
Reksiu21 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Slomko, one wszystkie biedne.....:-( Quote
Slomka22 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Reksiu wiem ale o Dropsa to bede prosic baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo Quote
Negri Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Reksiu kochanie ja wiem że to za dłuższy czas ale jak mozesz to wybierz te 5 jak najszybciej... wiesz ze ja im nic nie wpisuje w karty więc mogą iśc do domów i ich nie blokujemy, a nawet jesli któregoś nie weżmiesz to sterylka czy kastracja nie zaszkodzi a terminy są na koniec października a to 4 sztuki to masz tydzień robienia.... także jak możesz to myślaj o 5 już a potem kiedy je zabierzesz to sobie spokojnie ustalimy;) Czyli na liste moge wpisac Agriegi, tego czarnego kudłatego na 06 i Kissi tak? To wymyśl do jutra jeszcze 2 to juz je załatwie:) A ja mam w domu te pomarańczowe i jeszcze moje 1 po bokserze rególowane Quote
ulvhedinn Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 My mamy szelki skórzane po tej suni z pogryziona łapką ['] i stare szelki Pałak- ładne to już nie są ale mocne tak.... ;) mamy też nieco starszych, ale mocnych smyczek. Quote
Poker Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 byłyście w schronie?rozmawiałyście w sprawie suni z guzkiem? Od jutra biorę 10.miesięcznego Shi-Tzu czyli Czipsa na DT . Quote
kikou Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/cw1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/cw2.jpg[/IMG] [CENTER][B]807/08[/B] [B]9 lat, pies, niewielki. Trafił do schroniska po śmierci właściciela. Jest trochę nieufny i ostrożny. Po przełamaniu [/B]pierwszych[B] lodów staje się wspaniałym psem.[/B] [/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=seagreen]jejku....[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=seagreen]o tego nieszczesnika nawet nikt z dogo nie zapytal...[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=seagreen]jak Agnieszka go zaprezentowala kilka stron stecz....[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]co z nim bedzie?[/COLOR][/SIZE][/B] w ktorym boksie on w ogole jest?[/CENTER] Quote
Negri Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 On jest na B 28, 30 lub 32 juz nie pamietam Quote
Recommended Posts