szajbus Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Uffffffffffffff. To bedzie stały domek? Czy tymczas i szukamy jej domku? Quote
Moriaaa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='szajbus']Uffffffffffffff. To bedzie stały domek? Czy tymczas i szukamy jej domku?[/quote] Podobno domek stały. Takie usłyszałam info w słuchawce. Quote
jola od jadzi Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Chciałabym żeby tak było, żeby sunia była jedynym pieskiem u tego studenta i żeby mógł się nią zająć odpowiednio. Ona całe swoje życie była sama ze swoim panem...:-( Quote
rita60 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Całe szczescie,juz jestes bezpieczna malenka:lol: Quote
malagos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Moriaaa']Tymczas się znalazł. Wszytsko już było ustalone, jutro miałam zawozić sunie. Ale.... Pani z ul. Polnej była szybsza. Sunia już w nowym domu. Będzie mieszkała w Łodzi u studenta. Tak więc DZIĘKI WSZYSTKIM ale akcja odwołana.[/quote] i Bogu dzięki. Bo u mnie chyba sie rozwód przez tę sunię szykował :roll: Quote
Edi100 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='rita60']Całe szczescie,juz jestes bezpieczna malenka:lol:[/quote] Uff.Maleńka szczęścia! Quote
renia13 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :-( o Matko Boska .. przepraszam , ale serce mi prawie pekło . Dopiero przeczytałam:-( Boże ile takiej biedy jest :-( i niech mi jeszcze ktos powie ze jestem nawiedzona i mam nie rowno "pod sufitem" :angryy: i tak ile moge bede nadal tępić pseudohodowle .:2gunfire: stamtad wywodzi sie najwiecej takiej biedy ...:-x tak sie ciesze ze to biedactwo dom juz ma i jest bezpieczna . Quote
oktawia6 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czy ten student to oby odpowiednia osoba dla tak szczególnego przypadku tej suni Shih-Tsu? Mam wątpliwości:shake: Rozszczp podniebienia to wada wrodzona i nic się nie da zrobic-absolutnie nic-do tego psy z tym problemem mają problem przy jedzeniu-co ta osoba wie o tym? Do tego regularne wizyty u fryzjera, jej oko-te, które ma powinien zobaczy okulista.Do tego badania a dopiero po bdanich sterylizacja-nie wiadomo w jakiej kondyzcji fizycznej jest. Domyślam się że w Łodzi była na Bałutach-to znana dzielnica nędzy i wykolejeńców-nic od czasów Zeromskiego nie zmieniło się tam-tak było-plebs z nizin-dlatego nie dziwi mnie że żrą tam psy. Jak dla mnie jest super-mnie to abolutnie nie zrażałaboy wręcz przeciwnie-nie mam kompeksów. Cóż skoro bierze ją studenciak ......-w życiu nie zgodziłabym się na taką adopcję!:shake::shake::shake: Quote
Edi100 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='oktawia6']Czy ten student to oby odpowiednia osoba dla tak szczególnego przypadku tej suni Shih-Tsu? Mam wątpliwości:shake: Rozszczp podniebienia to wada wrodzona i nic się nie da zrobic-absolutnie nic-do tego psy z tym problemem mają problem przy jedzeniu-co ta osoba wie o tym? Do tego regularne wizyty u fryzjera, jej oko-te, które ma powinien zobaczy okulista.Do tego badania a dopiero po bdanich sterylizacja-nie wiadomo w jakiej kondyzcji fizycznej jest. Domyślam się że w Łodzi była na Bałutach-to znana dzielnica nędzy i wykolejeńców-nic od czasów Zeromskiego nie zmieniło się tam-tak było-plebs z nizin-dlatego nie dziwi mnie że żrą tam psy. Jak dla mnie jest super-mnie to abolutnie nie zrażałaboy wręcz przeciwnie-nie mam kompeksów. Cóż skoro bierze ją studenciak ......-w życiu nie zgodziłabym się na taką adopcję!:shake::shake::shake:[/quote] O raju:( Może jest szansa by skontaktowac się z tym studentem? Żeby wiedziec co i jak:( Quote
szajbus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Sluchajcie, nie przesadzajcie. Ja wiem, ze niektórzy mogą mieć przeczulice, ale na miłość boską nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Nie jestem z Łodzi, tylko z okolic. Miałam szkolne koleżanki na Bałutach, bywałam i nich w domach i daleko im do określenia plebsu, czy wykolejeńców. Ponadto mój mąż jest z Widzewa, regionu określanego jako bandyckiego, a daj Boże wszystkim tak uczciwych ludzi jak rodzina mojego męża, ich sąsiedzi czy ludzie, których dane mi było poznać z tamtych okolic. Takie określanie ludzi z danych dzielnic jest dla nich daleko krzywdzące jakby na to nie patrzeć. Ponadto podejrzewam, ze dziewczyny są w kontakcie z domkiem i nie dały by suni byle gdzie. Z drugiej strony lepszy student niż zagrożenie, ze pies zostanie pożarty czy przerobiony na smalec przez jakis debili, a takich nie brakuje w żadnym mieście Polski. Quote
malagos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mam wrazenie, ze to nie dziewczyny ze stowarzyszenia zdecydowały o domu dla suni. To odbyło sie poza nimi. Quote
Mraulina Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [I]Rozszczp podniebienia to wada wrodzona i nic się nie da zrobic-absolutnie nic-do tego psy z tym problemem mają problem przy jedzeniu-co ta osoba wie o tym?[/I] Gdyby to był roaszczep podniebienia, suczka umarłaby niedługo po urodzeniu. Nie byłaby w stanie ssać. Szczenięta z tą wadą zawsze umierają. To najwyżej rozszczep wargi. Spokojnie. Quote
szajbus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 malgos bardziej mi chodziło o określenie ludzi, z konkretnych miejsc. Zgoda, jedni żrą psy ale inni byli zainteresowani losem tej suni i uderzyli gdzie trzeba, żeby jej sie nie stała krzywda po śmierci pana. Więc choćby ze względu na to, nie można wszystkich traktować jednakowo. A idiotów nie brakuje w żadnym mieście. Sunia jest bezpieczna już nie musi mieszkać gdzieś pod schodami i bać sie, że trafi na takiego ktosia. To jest najważniejsze, tym bardziej, ze z tego co zrozumiałam ona zawsze miała dom, a jej pan zmarł niedawno. Quote
Weronikaa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [LIST] [*][SIZE=6]Wspaniale !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/LIST] Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 szkoda mi tej suni że tak tragicznie skończyła:shake::cool1: Quote
Mraulina Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Co? Jak? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts