AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='weszka']Ale fajnie :multi: Brawo Amiga! Dzięki, ale to nie jest tylko moja zasługa. Pani wyszukała Złotkę w dogo, ale na kontakt ze mną trafiła tylko dzięki ogłoszeniom fizi :loveu:, bo inteligentnie w watku nie podałam namiarów na siebie:wallbash: Quote
karusiap Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 hihihihi no wyslalam,zeby pokazala wszystkim:)chce Pani na maila? Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 karusiap napisał(a):juz agamika wstawi To ona już ma zdjęcia??? A ja nieeeeeeeeeee????????:mad: Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 karusiap napisał(a):hihihihi no wyslalam,zeby pokazala wszystkim:)chce Pani na maila? Pewnie, że chcę, pliiiiiiiiiiiiiiiiiis Quote
agamika Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To ona już ma zdjęcia??? A ja nieeeeeeeeeee????????:mad: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: grunt to dobrze sie zakręcić :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No i czyż słodziaczek nie trafił do raju????? Quote
weszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Złotka w stokrotkach :) Ma szczęście dziewczynka! Quote
dorota1 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :laola:Ale fajnie, że Złotka ma super domek! Quote
AMIGA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Właśnie miałam tel. od nowej Pani od Złotki, sory - od Korusi. Państwo zostali zawojowani przez małą. Była dzisiaj u weterynarza, została przebadana na 10-tą stronę, jest zdrowiutka, została zaszczepiona. Pad dr podziwiał, że mała przyjechała z taką karmą z najwyższej półki- royalkiem. W ogrodzie mała szaleje, a nawet zaczyna się robić "obronnym psem", bo jak ktoś się niestosownie za ogrodzeniem zachowywał, to ona szczekała - taki z niej brytan :evil_lol:. Śpi na rączkach, w nocy była grzeczna, troche popiszczała, ale została zagłaskana i wszystko było ok Państwo widzieli tu w wątku, że są zdjęcia z wczorajszego przekazania naszego skarbu i obiecali, ze beda też nas tu raczyc zdjęciami Korusi:multi: Quote
AgaG Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Bardzo się cieszę!!!:loveu::loveu::loveu: AMIGA wielkie dzięki za tymaczas wielkie wielkie wielkie !! :loveu::loveu::loveu::loveu:i za ogłoszenia ktore robiłyście Quote
monita Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ale jej dobrze :razz: :loveu: http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/p_100_0735.jpg Quote
Kropcia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 SUPER!!! Bardzo się cieszę, że małej Złotce (Korze) się udało :loveu::loveu::loveu: :sweetCyb: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Buuuuuuuuuuuu no i obiecanki cacanki. Mieli nowi Państwo nam tu powkładac z czasem trochę zdjęć naszej księżniczki Kory a tu cisza. Tak to jest, człowiek się przywiążę i potem nawet nie ma wiadomości jak się małej wiedzie i jak się zmienia z czasem:-(:placz: Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja już się do tego przyzwyczaiłam . W sumie trudno się dziwić . Mają dodatkowego członka rodziny , musza przestawić swoje życie , a mu im jeszcze głowy zawracamy i prosimy o wiadomości i zdjęcia :roll: Jak wszystko się ułoży , to wyślą :lol: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A mnie się wydaje, że jak od razu nie prześłąjakichś informacji, to już potem tak zostanie:shake: Quote
Ewa/Jacek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witam serdecznie. Od ponad tygodnia ja i moja rodzina jesteśmy nowym domem dla Złotki/Kory:multi:. Dziękujemy przede wszystkim Paniom Amidze i Karusiap za zaufanie jakim nas obdarzyły oraz wszystkim osobom, które przyczyniły się do uratowania zycia naszej Korusi. Mała jest juz po pierwszej wizycie u weterynarza - została zaszczepiona. Korusia podbiła serca wszystkich domowników. Najchętniej śpi na kolanach u mojej mamy lub w pokoju syna. Apetyt jej dopisuje . Zjada karmę, która dostała w ''posagu'' ( dziekujemy ) oraz ryż z kurczakiem i jarzynami. Energia ją rozpiera - wyrobimy sobie przy niej niezłą kondycję;). W nocy grzecznie śpi na swoim posłaniu , za to w dzień to istny wulkan . Szczeka na inne psy, które usłyszy lub wtedy kiedy czegoś sie domaga. Bedzie miała charakter.Powoli uczymy ją czystości - największe osiagnięcia ma w tej dziedzinie ( i nie tylko ;)) mąż. Korusia jest kochana - zrobilismy jej mnóstwo zdjęć, które zamieścimy w połowie maja jak syn wróci z wycieczki ( niestety nie umiem tego sama zrobić ). Pozdrawiamy wszystkich Dogomaniaków śledzących ten wątek Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A nie mówiłam :multi: Super , dziękujemy za wiadomości :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Upssssssssssss:oops: Ja wchodze pod stół i odszczekuję wszystkie kalimnie jakie napisałam na temat milczenia Ewy/Jacka.:loveu: Bardzo, bardzo serdecznie dziekuje za wiadomości. Korunia szcególnie zapadła mi w serce i dlatego strasznie jestem ciekawa jak się rozwija i jak kwitnie obopólna miłość ( jaka tam obopólna - oboszóstna milość) Mam teraz następne szczeniaczki znowu w domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10088366#post10088366 , ale nie wiem, czy będą w stanie mnie tak zawojować jak to zrobiła Złotka, która potrafiła mi przespać na ramieniu kilka godzin w czasie kiedy ja slipiłam w mikroskop. A jak miałam przez 3 dni gorączke, to przeleżała plackiem koło mnie i wiedziała, że nie może szaleć i wariowac. To naprawdę przekochana dziewczynka. Jak Państwo chcecie to bardzo proszę o przesłanie zdjęć na mój adres to je tu wkleję ( [email protected] ) Quote
karusiap Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ewa/Jacek witamy serdecznie:loveu::loveu::loveu: Cudownie,ze Korusia ma sie dobrze-inaczej nie moglo byc:) Quote
Ewa/Jacek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Chętnie prześlę zdjęcia na skrzynkę ale po powrocie syna z wycieczki ( zostały na karcie w aparacie ). Korusia juz nam troche urosła. Apetyt nadal jej dopisuje. Ostatnio polubiła jabłuszko ;). Niestety w ogrodzie też chce wszystkow wyjadać. Stokrotki i mlecze ucina jak kosiarka. Przenosi slimaki winniczki - dzisiaj o mało jednego nie ukatrupiła:crazyeye:. Boimy sie żeby czegoś nie zjadła więc na dłuższe pobyty w ogrodzie wychodzi w kagańcu:shake:. Była z tego powodu bardzo niezadowolona ale po chwili przyzwyczaiła się. Jak przestanie wszystko wciagać jak odkurzacz to z tego zrezygnujemy. Bardzo z niej rezolutna panienka. Obszczekuje wszystkie psy za płotem ,przede wszystkim te pare razy wieksze od niej. Dla bezpieczeństwa ogrodzone zostało oczko wodne, dodatkowo na tarasie wzdłuż balustrady przyczepilismy siatkę, żeby nie wypadła - toż to istny ogień nie pies. Jak juz sie tak solidnie zmęczy wtedy zasypia - wygląda wtedy tak słodko i niewinnie. Korusia jest kochana. Cieszymy się, że do nas trafiła - myślę, że ona także;). Za pare dni znowu napiszę co u nas nowego. Pozdrawiamy Quote
AnkaG Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witamy nowych dogomaniaków. :loveu: Dziękujemy, że daliście superowy domek małej szalonej psince. Czekamy na foteczki. Quote
Recommended Posts