AgaG Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 od paru ładnych dni Amiga jest szczęsliwą :evil_lol: ciocią tymczasową dla Złotki. Facet chciał ją sprzedać na hali targowej, a że mu się nie udało, groził że ja zabije. Dwóch nastolatków kupiło ją, poszło z nia do weta, a tam dostali adres Josi, Josi zawiadomiła Olę,Ola mnie a ja uraczyłam Amigę slodką niepodzianką .. Foty przesłałam do Fizi Quote
fizia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Cudna ta malizna!!! Musze lecieć, więc teraz tylko odrobina fotek Quote
chacko Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 o jezu jakie slodkie i male....:loveu::loveu::loveu: Quote
Timonek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Co to za pieknosc sliczna :loveu: jezu jak szybko musi domek znalesc . Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jaki świat jest mały, pomyśleć, że zdążyłam wysłuchać tej historii od samej JoSi...Eh...Drobiażdżku w górę!!!:loveu: Quote
karusiap Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 malenka jest piekna,a siersc ma jak aksamit:loveu: Quote
AMIGA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ojeeeej, dopiero teraz mi AgaG powiedziała, że "moja" Złotka ma wątek!! A tu dowód, jaki ta mała ma charakterek - wszystkich sobie owinie dookoła paluszka. Nawet mój "brytan", niedotykalski i warczący na wszystkich Bono dzieli z małą jeden fotel :crazyeye: No poooosuń się Tylko nie chrap za głośno!! Quote
AMIGA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ona jest cała jedną wielką iskierką. W sekundzie jest wszedzie a jak się jej szykuje miche to skacze tak że robi chyba kilka obrotów w powietrzu:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale masz cudną lalunię :loveu: Może chcesz jeszcze kilka ? :razz: Quote
AMIGA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ale masz cudną lalunię :loveu: Może chcesz jeszcze kilka ? :razz: Tiaaaaaaaaaaaa, teraz to lalunia, jak byśmi chciała upchnąć swoje maluchy. Że nie wspomnę, jak niedawno ktoś ją nazwał krówką :mad:;) Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 AMIGA napisał(a):Tiaaaaaaaaaaaa, teraz to lalunia, jak byśmi chciała upchnąć swoje maluchy. Że nie wspomnę, jak niedawno ktoś ją nazwał krówką :mad:;) Aleś Ty pamiętliwa :oops: No ...... nie spodziewałam się :shake: Quote
AMIGA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Byłam wczoraj z Karusiąp na wizycie ze Złotką w potencjalnym nowym domku. Państwo dotarli do mnie z innego ogłoszenia. Ale już jak rozmawiałam z panią, to nie za bardzo mi się widział ten dom. No ale.... każdemu podobno trzeba dać szansę. Pani mówila, że chca pieska dla dziecka (:roll:) w tle słyszałam gaworzenie całkiem małego dziecka. Ale jak stanęłyśmy w drzwiach, to zamarłam - otworzył nam pan, za nim wybiegła dziewczynka mniej więcej 5-letnia, a nią druga- może 3 letnia a za nimi pani z dzieckiem na rękach. Państwo już byli tak zdeterminowani, że byli rano w schronisku, ale im podobno nie wydano jakiegoś 5-cio miesięcznego szczeniaka z powodu "niemania" szelek i smyczy. Pani przez tel. mi powiedziała, że jeśli nam się nie uda do dzisiaj rano przyjść do nich z wizyta to oni i tak pojada na giełdę po pieska :shake: Jak postawiła to małe dziecko w pobliżu Złotki, to pierwszym ruchem było walnięcie Złotki (na szczęście maluszek jej nie dosięgnął ). Po chwili poszła noga w ruch. Oczywiście Złotki nie zostawiłyśmy mimo zapewnień, ze pani jest cały czas w domu i będzie pilnować wszystkiego. Ale przecież wiadomo jak jest z dziećmi!!! Pani była bardzo obrażona, bo przecież i tak oni pieska będą mieli DLA DZIECI. Nieważne, że dopiero co stracili 2 miesięcznego szczeniaka, bo dali go gdzieś mamie na wieś i piesek przeszedł przez ogrodzenie i zginął pod kołami samochodu!!! I co zrobić?? I tak tam do nich trafi jakiś piesek!!!!:placz: Quote
Kropcia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Co za ludzie.... :shake: :-( Tylko co można zrobić... :-( Biedny piesek, żywa zabawka :roll: A Złotka jest cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BIANKA1 napisał(a):Aleś Ty pamiętliwa :oops: No ...... nie spodziewałam się :shake: Sie wie, sie wszystko zapisuje w kajeciku, ponieważ pamięć już nie ta:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dlatego nie daję psów do małych dzieci :roll:Co za ludzie . Po co im ten pies :angryy: Quote
Recommended Posts