Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojeeeej, dopiero teraz zobaczyłam nowy wpis z wiadomościami o Koruni. Nie było mnie trochę w Krakowie bo wybyłam na działeczkę.
Super, że idzie tak dobrze. Pewnie, że Korunia też się cieszy, że do Was trafiła, bo gdzie by jej było lepiej?????:loveu:
Moje następne szczeniaczki tez zmiatają wszystkie kwiatki na działce - mlecze, stokrotki i każdy inny kwiatek. Winniczków u mnie na działce nie ma. Mam tylko nadzieję, że im nie zaszkodzą.
Czekamy w takim razie z utęsknieniem na zdjęcia tego "obronnego i stróżującego" pieska - w kagańcu tez prosimy, bo tak szczerze mówiąc nie wyobrażam jej sobie w kagańcu :p

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dzisiaj wspaniałą niespodziankę:multi:
Maila
"Witam serdecznie
Przesyłam zdjęcia Korusi z pierwszych dni pobytu w naszym domku. Proszę o zamieszczenie ich na dogomanii. Nam sie to dzisiaj nie udało ale będziemy jeszcze próbować ;). Korusia rosnie jak na drożdżach, strasznie wesoła i rezolutna z niej psinka. W najblizszych dniach prześlę jej kolejne zdjęcia.

Pozdrawiam
Ewa"

No i cudne zdjęcia naszej księżniczki na stokrotkach :p

Posted

Bardzo dziękuję Amidze za umieszczenie zdjęć naszej sunieczki. Nam się to niestety nie udało :placz: ale będziemy próbować. Korusia faktycznie ma zapędy łowieckie ( łoś, struś, całe stada winniczków oraz nasze palce:crazyeye: ). Sporo już urosła - następna sesja zdjęciowa wkrótce;). Już tak ładnie nie rezyduje na kolanach mojej mamy , za to więcej rozrabia. Chwilkę się przedrzemie i już jest jak nakręcona.
Serdecznie pozdrawiamy

• 1 month later...
Posted

Co u Korusi? Taka długa cisza nastała. Gdy była u mnie, kilka godz. zaledwie, łapki miała jeszcze krótkie, łapała sparaliżowaną Frotkę za ogon i razem się przemieszczały w dużym tempie. Chłopcy jej nawet nie kupili, facet im oddał mówiąc, że wieczorem zabije bo nikt nie chce. Dziękuję Wam za DS dla Korusi, prześlicznej suczki.

Posted

Witamy ponownie razem z Korusią wszystkich Dogomaniaków. Psinka zrobiła już duże postępy w nauce czystości. W ciągu dnia sygnalizuje, że chce wyjść na trawkę. Za każdy sukces nagradzana jest ciasteczkiem, a że jest bardzo sprytna to zdarza jej się przerwać siku podbiec po ciasteczko a potem dokończyć:loveu:. Apetyt jej dopisuje - zjada już 3 opakowanie Royala, a oprócz tego ryż z kurczakiem i jarzynami, biały ser z jogurtem naturalnym i jajkiem i oczywiście w przerwach w nagrodę za małe i duże sukcesy różne psie przysmaki:lol:. Urosła już bardzo dużo - jest smukła , szczupła, na wysokich łapkach:crazyeye:. Wyrosła już z szeleczek , w których do nas przyjechała. Chętnie je odeślę razem z pierwszym kupionym kagańcem, który nigdy nie był używany - mogą sie przydać dla jakiegoś pieska. Nadal jest bardzo ruchliwa i mega szybka. Obgryza wszystko co jej wpadnie w łapki. Dużo czasu spędza w ogrodzie pod czujnym okiem któregoś z domowników. Uwielbia wygrzewać się na słoneczku, oczywiście w stokrotkach;).Umie już siadać na komendę. 12.06 otrzymała ostatnie szczepienia. Wieczorem postaram się przesłać na skrzynkę Pani Amigi jej najnowsze zdjęcia z prośbą o umieszczenie ich na dogomanii.
Serdecznie pozdrawiamy

Posted

Dziękuję za odpowiedź. Czy Korunia dalej na łapkach ma rude kropki a czarne, między łatami na grzbiecie? Postaram się przesłać jej zdjęcia robione u mnie, czyli pierwsze jakie miała. Trochę mało ostre, była cały czas w ruchu.
Bardzo serdecznie pozdrawiam.

Posted

Zgadza się . Korusia na łapkach ma rude plamki, na grzbiecie czarne, a na brzuszku ciemno-szare łatki. Wygląda super. Najładniejszy piesek w okolicy:lol:. Od momentu kiedy do nas przyjechała kropek jej przybyło.
Pozdrawiamy

Posted

Dostałam zdjęcia Złotki/Koruni. Dzięki wielkie :loveu: Od razu je wstawiam wg obietnic

I znowu jest najpiekniejsza Złotka/upss Kora w stokrotkach :loveu:

Posted

Dostałam dzisiaj następną dawke naszej Koruni. Teraz dopiero widac jak ona ślicznie urosła!!!

Ale oczka ma nadal te same - marzycielskie :p

No prosze jaka jestem wieeeelka

i sliczna