Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostalam dzisiaj takiego maila - może na niego czekasz Neczka ?

,,Skomplikowała mi się sytuacja rodzinna, ale to nie znaczy,że nie myślę o piesku.Dam niedługo odpowiedź.Dziękuję za wszystko.Pozdrawiam.Proszę ucałować ode mnie sunię. Małgorzata N.''

Ja takiej korespondencji nie prowadziłam i prawdę mówiąc nie wiem o co chodzi ale może to ma związek z Diną ?

Posted

becia66 napisał(a):
Dostalam dzisiaj takiego maila - może na niego czekasz Neczka ?

,,Skomplikowała mi się sytuacja rodzinna, ale to nie znaczy,że nie myślę o piesku.Dam niedługo odpowiedź.Dziękuję za wszystko.Pozdrawiam.Proszę ucałować ode mnie sunię. Małgorzata N.''

Ja takiej korespondencji nie prowadziłam i prawdę mówiąc nie wiem o co chodzi ale może to ma związek z Diną ?

yyy....
ta kobieta pisała do dogomanki, ja jej odpisałam i teraz pisze do Ciebie, Beciu ? :roll::eviltong: Podaj mi jej maila na PM, to się dowiemy, czy to ta sama ;)

Posted

Neczus to nie ta sama......Cofnęłam się do starej poczty i miałam mail od tej Pani w sprawie Śnieżki. Potem zamilkła na długo i po prostu o niej zapomniałam. Ale to chyba dobra wiadomosc dla Dinki ? ;) Oby.......

Posted

2 koleżanki z boksu Diny zostały zawiezione do weta na sterylki i okazało się, że obie dostały cieczki....:shake: wróciły...
A Dinusia pokazała swój bojowy charakterek :evil_lol: