gagata Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dinuś, Kizia pojechała do domciu, to teraz pora na ciebie... Quote
halcia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Własnie Dinusia,teraz wszyscy kibice powinni sie skupic na tobie/Ci od Kizi ,Funi i tp / Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No to hopniemy - bo co mamy zrobić:-( Quote
polciuaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dziewczyny!Ponawiam moją prośbe! Dzisiaj jeszcze moge odnowić Gumtree,ale nie wiem czy jutro siąde!Z moim internetem jest teraz jak z ruletką-raz się uda i siąde,a raz nie i mam z głowy Dogomanie!:roll: Quote
Neczka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ja niestety ostatnio rzadko siedzę przy komputerze, więc nie mogę...:shake: Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Neczuniu to zrób co? :cool3::cool3::cool3:Co bo Kiziak ma dom!!!!:loveu: Quote
polciuaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Odnowiłam własnie gumtree. Jutro chyba nie dam rady.. Quote
halcia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dinusiu grzeczniutka,kto cie wezmie przed zima. Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :cool3: :user:. Z tym że w ten weekend od samego rana do późnego popołudnia jestem poza domem. Najbardziej realne od poniedziałku Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ciotka tamten avatarek był kochańszy!!!!:loveu: Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja i tak co chwila będę zmieniać :lol:. Nudzi mi się jeden cały czas :lol:. Jak zeskanuję zdjęcie to przedstawię moją Nalę :loveu:. Chociaż sama nie wiem czy wypada robić avatara z psem który już nie żyje Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Dinusiu to powiedz Ciotce,:evil_lol::evil_lol::evil_lol: że ten - Ałaaaa nie bij - wygląda jak nocna koszula na ekspozycji:diabloti: Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :mad: To powiedzmy anioł jest :-x. Oficjalnie można nazwać aniołem, a z czego ten obraz jest to nie powiem bo byście się ze mnie śmiali :mad:. Ale jestem rąbnięta :stupid: na punkcie tego anime, choć nie powiem że jest to tak do końca dla dzieci :diabloti:. Chyba że w dubbingu polskim, no to tam jest tak zmienione że dla dzieci Dobra, nie pisze głupot bo to psi wątek :iloveyou: Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No a Szpilka wie skąd ten obrazek? :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :-P moja ulubiona to "ksiezniczka mononoke" dziecinna ale nie powstała wczoraj ;) Kodama sa boskie :loveu: Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie znam, zerkne w wolnej chwili w necie. Jakiś czas temu kupilam sobie Magister Negi Magi, ale nie skończyłam oglądać nawet drugiej płyty. A ja specjalnie wybrałam postać na avatar która ukazuje się przez jakieś 20 sekund, w nadziei że nikt sie nie kapnie :diabloti:. Dopiero nie dawno zorientowałam się kim jest Sailor Cosmos. Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wiekszosc i tak mysli ze to anioł ;) Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Księżniczka Mononoke to jak przeczytałam trochę recenzji to bardziej poważna jest... chyba idę spać bo nie chciałabym jutro lecieć na zajęcia z kanapką w buzi ;) Quote
Mikadominika1 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Albo że ekspozycja koszuli nocnej :diabloti: Quote
Recommended Posts