Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny!Ponawiam moją prośbe!
Dzisiaj jeszcze moge odnowić Gumtree,ale nie wiem czy jutro siąde!Z moim internetem jest teraz jak z ruletką-raz się uda i siąde,a raz nie i mam z głowy Dogomanie!:roll:

Posted

Ja i tak co chwila będę zmieniać :lol:. Nudzi mi się jeden cały czas :lol:. Jak zeskanuję zdjęcie to przedstawię moją Nalę :loveu:. Chociaż sama nie wiem czy wypada robić avatara z psem który już nie żyje

Posted

:mad: To powiedzmy anioł jest :-x. Oficjalnie można nazwać aniołem, a z czego ten obraz jest to nie powiem bo byście się ze mnie śmiali :mad:. Ale jestem rąbnięta :stupid: na punkcie tego anime, choć nie powiem że jest to tak do końca dla dzieci :diabloti:. Chyba że w dubbingu polskim, no to tam jest tak zmienione że dla dzieci
Dobra, nie pisze głupot bo to psi wątek :iloveyou:

Posted

Nie znam, zerkne w wolnej chwili w necie. Jakiś czas temu kupilam sobie Magister Negi Magi, ale nie skończyłam oglądać nawet drugiej płyty. A ja specjalnie wybrałam postać na avatar która ukazuje się przez jakieś 20 sekund, w nadziei że nikt sie nie kapnie :diabloti:. Dopiero nie dawno zorientowałam się kim jest Sailor Cosmos.