Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to na tych ścianach, od tyłu, np winorośl od razu je troszkę zadaszy latem a zimę troche osłoni od góry...Z przodu w razie potrzeby zawsze można wyciąć...

Posted

Cholender,ale te paskudne betoniaki pewnie gdzieś się kończą... To może przy bocznych ścianach, z obu końców, trochę dłużej będą rosły ale sobie poradzą. Ten pięciolistny, najpopularniejszy ma niesamowity przyrost roczny...Sprawdziłam u siebie...
Jeśli od góry nie mają się po czym piąć, to wystarczy poprzeciągać jakieś druty a one potem zdrewnieją i same po sobie będą się ciągnąć...Zawsze troche zaoszczędzicie na wieszaniu tych prześcieradeł...Można też i jakieś kwitnące cuda posadzić ale to dużo mniej praktyczne.

Posted

Artek kombinuje, że kiedy rozwalane będą baraki na cyrku, metalowy dach pójdzie nad betoniaki. Będzie zawieszony na pewnej wysokości, tak, żeby był przepływ powietrza... i to byłoby wg mnie dobre, skoro już te beznadziejne boksy itak muszą zostać...

Posted

Jak dlamnie to moga byc w kazdym :D Tak taka blacha to dobra rzecz zawieszona na odpowiedniej wysokosci bedzie sprawdzałą sie jako ochrona przed słoncem, wystarczy zobaczyc ja jest w dewniakach waidomo drewno to co innego ale od gory tez nie grzeje

Posted

Jak nie widziałas betoniaków to Ci pokazemy zdjecia,ale za dwa dni.Ja mam zdjecia w aparacie,a Neczka umie wklejac.Tam nic nie poradzi,to po prostu trzeba wyburzyc,ale juz wiadomo,ze nie w tym roku.Trudno Dinusia.